Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

e bende de yoktu ki belirti.ne diyorum sana.
hatta ben kasımı bırakıp gözümü aralığa dikmiştim bile.

şuan bende öle diorum
ben ameliyat oldum laparoskopi tüplerim açıldı cnm ameliyat olduğum doktor 45 gün ilişki yasak dedi
kendi doktorumda 1 hafta yeter dedi bende onu 10 gün yaptım...
adetimin 18. gününde birlikte oldum yumurtlama dönemini kaçırdım heralde die düşünüorum hayırlısı artık adet olursamda üzülmiycem bu ay çünkü kaçırmış olabilirim yumurta gününü

hamile arkdaşımız gözünüz aydınn çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahhh.. :))

Testi negatif çıkan arkadaşım ismini bilmiyorum ama belki geç döllenme olmuştur inşallah kırmızılar gelmez .

allahtan hayırlısını dile canım.allah sana en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gönderir inşallah bebeğini.

aynen cnm bende klomen kullanmıştım 2 ay bi işe yaramadı bende bak sende yaramış ikiz istiyomuydun hiç:44::44:

hiç aklımdan geçmedi desem yalan olur.
benim baba tarafım hep ikiz.amcalarım..halalarım..dedemler..
ama bildiğim kadarıyla anne için baya zor oluyormuş.
tatlı bi sıkıntı, olsun: )
sadece hayırlısı neyse onu diliyorum canım, hep bunu diledim.

Son düzenleme:

ah arkadaşım bat tam 11 gün oldu geçeli geç döllenme bile olsa çıkardı diye düşünüyorum ama bilinmez tabi

aynen öyle allahtan gelene karşı çıkılmaz ama bende korkuyorum ikiz olur die çok zor gibi gelio bana ama allah verirse başımızın üstünde bakarız allah sabrınıda verir tabi

e bende de yoktu ki belirti.ne diyorum sana.
hatta ben kasımı bırakıp gözümü aralığa dikmiştim bile.

yaa işte böylesi en iyi, belirtisiz filan aniden çıkıp gelseler ya işte:)
hem artık konuyu düşünmüyor, hem de önüne bakıyosun umutla ve nasipse, o zaten orda,
hiçbir iz işaret olmadan, Rabbim sana tevekkül ediyoruz, bizleri boş çevirme, amiin ...

ah arkadaşım bat tam 11 gün oldu geçeli geç döllenme bile olsa çıkardı diye düşünüyorum ama bilinmez tabi

çıkardı canım 11 gün çook uzun süre, ben adet zamanı yaptığm idrar testinde,
çok silik bile olsa çizgi görmediysem yoktur demiştim ve ertesi gün regl oldum
yani hayırlısı olsun hakkında tabiki, bence duruma bakman açısından netleştirmen en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…