Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar selammm :))
nasılsınız bakalım bu hafta hamiş haberleri alırız inşallah sizlerden bat ı bu hafta olan arkadaşlarımız vardı dimi? :16: :16: :16:

baya vardı canım bu haftanın günlerinde batı gelen ??? yalnız şu bizim listeyi gören oldu mu ??
en son kaçıncı sayfada filan kaldı hatrlamyrum ki ?? biraz bakınabilrmi müsait olanlar :10::10:
çalşyrum ya bu arada işe güze bakmaya çalşyrum o yüzden ben bakamyrum kızlar :126::126::126:
ayrıca smileyde kahve filan var ama ben bişey içemyrum da emin olun yoğunluktan :((((

evet yaşı henüz 20 lerde olan tüm arkadaşlara sesleniyorum :)))
buraya yazdığınız yorumları yazmanız düşünmeniz ve üzülmeniz için çooook erkenn :19::19:
neden kendinize bunu yapıyosunuz ?? gerek yokken psikoloji ve modunuzu düşürüyosunuz :19::19:
endişe etmeyin, biraz zamana bırakın, sonrasında ufak tefek önlemler alın, zaten çoğu bu süreçte hamile kalıyor :31::31:
nedir bu yersiz endişe ve lüzumsuz paniğin sebebi ??? siz daha zamanla yarışmıyosunuz :19::19:
ama bu psikolojiyle kendi saadetinizi kendiniz geciktiriyor olabilirsiniz benden söylemesi :21::21:

ahh canım yaş 20 doğru söylüyosun ama
1. 2 yıllık evliyim ve 2 3 falan korundum nerdeyse 2 senedir olmuyo bebek
2. eşim 30 yaşında arkadaşlarının 2 şer tane bebekleri var (gerçi daha ağzında illada çocuk olsun nie olmuyo die bilaf duymadım saolsun ben üzülüyom die daha bana kızıyo ama bende o duyguyu tatsın istiyorum)
3. eğer bende yaşım 20 falan diyip doktora gitmeseydim tüplerimin tıkalı olduğu anlaşılmıycak tı ve ameliyat olamıycaktım daha da bekliycektim..
öyle yani cnm yaş 20 olsun 30 olsun 1 sene olmayınca nie olmuyo die insan takıo kafaya kim ne derse desin :52::52::52:

eslemcim de gelmiş yaa :)))))) nabersin canım ??

iyi valla nolsun bu gün kalkamadım yataktan 12 de ezanın sesine uyandım söylemesi ayıppp biraz keyifsizim dünden beri dün akşam erken çıktım burdanda başım çatlıodu ben çıktım burası çoşmuş deminden beri kaldığımdan beri okumaya çalışıom yanii :27::27::27:

ahh canım yaş 20 doğru söylüyosun ama
1. 2 yıllık evliyim ve 2 3 falan korundum nerdeyse 2 senedir olmuyo bebek
2. eşim 30 yaşında arkadaşlarının 2 şer tane bebekleri var (gerçi daha ağzında illada çocuk olsun nie olmuyo die bilaf duymadım saolsun ben üzülüyom die daha bana kızıyo ama bende o duyguyu tatsın istiyorum)
3. eğer bende yaşım 20 falan diyip doktora gitmeseydim tüplerimin tıkalı olduğu anlaşılmıycak tı ve ameliyat olamıycaktım daha da bekliycektim..
öyle yani cnm yaş 20 olsun 30 olsun 1 sene olmayınca nie olmuyo die insan takıo kafaya kim ne derse desin :52::52::52:

ben orda şunu da yazmıştım, biraz akışına bırakın, sonra kontrol, sonra önlem,
sonra olmazsa zaten çarelerine bakılır elbette sorulur araştırılır canım :)
zaten o çareler de sizin yaşlarda çok daha etkin ve kısa sürede cevap veriyor canım :)
ben hani endişenizin boyutunu arttırıp da, stres sebebiyle de geciktirmeyin demek istedim :)
bazıları 2 kere deneyip doktor yolları tutuyo, sorun yok deselerde ikna olmuyo ve yerli yersiz
çok fazla detaylara kafa yoruyor ya, ben o anlamda dedim, bana bile yaşıma ve birtakım detaylara rağmen,
hâlâ çok inceliyosun bırak diyenler var, o kadar diyeyim yani, inşallah hepimize en kısa zamanda kısmet olsun :)

yasakhayal beklemede Almanya:51:

sblm canim yeni batini söyle:26:

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) (artık 6 gün filan kalmıştır heralde?:16:

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ):31:

8scorpions 19 Kasim ISTANBUL:16:

rochak 21 Kasım-elazığ:16:

Sweetycan 21 kasım konya:16:

eslem4112 23 Kasim izmit:16:

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu:16:

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane:16:

umut81 27 kasım:16:

canommmm 30 Kasım-tekirdağ:16:

canankamil2 3 Aralik -izmir:16:

cenntemlgm 2-3 aralık:16:

mutlubirisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır:16:

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı:16:

pureipek 9-10 aralık İstanbul:16:

d_yesilcik 10 aralık :16:

ALPPIN(habibtem) 16 Aralik Arabistan:16:

pureipekim ilerki sayflarda bulduğum inşallah geçtiğim olmamıştr.eklenmeyen yok bence ..

ben orda şunu da yazmıştım, biraz akışına bırakın, sonra kontrol, sonra önlem,
sonra olmazsa zaten çarelerine bakılır elbette sorulur araştırılır canım :)
zaten o çareler de sizin yaşlarda çok daha etkin ve kısa sürede cevap veriyor canım :)
ben hani endişenizin boyutunu arttırıp da, stres sebebiyle de geciktirmeyin demek istedim :)
bazıları 2 kere deneyip doktor yolları tutuyo, sorun yok deselerde ikna olmuyo ve yerli yersiz
çok fazla detaylara kafa yoruyor ya, ben o anlamda dedim, bana bile yaşıma ve birtakım detaylara rağmen,
hâlâ çok inceliyosun bırak diyenler var, o kadar diyeyim yani, inşallah hepimize en kısa zamanda kısmet olsun :)

doğru söylüyosun cnm bende 2-3 ay olmayıp doktora gidenlere kızıyorumm ama insan hiç düşünmüyo ki olmıycak falan die ben korunmayı bıraktığım zaman görseydin hemen kacakmışım zannettim mesela hadi o ay olmadı bi dahaki ay heveslenmiştim...
ama 1 sene dolunca doktora gitmiştim cnm hemende gitmedimmm:52::52::52:

kızlar selam : )
doktordan geldim.bhcg 638.
allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu.
büyük ihtimal ikiz geliyormuş.. :16:

yasakhayal beklemede Almanya:51:

sblm canim yeni batini söyle:26:

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) (artık 6 gün filan kalmıştır heralde?:16:

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ):31:

8scorpions 19 Kasim ISTANBUL:16:

rochak 21 Kasım-elazığ:16:

Sweetycan 21 kasım konya:16:

eslem4112 23 Kasim izmit:16:

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu:16:

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane:16:

umut81 27 kasım:16:

canommmm 30 Kasım-tekirdağ:16:

canankamil2 3 Aralik -izmir:16:

cenntemlgm 2-3 aralık:16:

mutlubirisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır:16:

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı:16:

pureipek 9-10 aralık İstanbul:16:

d_yesilcik 10 aralık :16:

ALPPIN(habibtem) 16 Aralik Arabistan:16:

pureipekim ilerki sayflarda bulduğum inşallah geçtiğim olmamıştr.eklenmeyen yok bence ..

canım eline sağlık , hayırlısı bakalım bu hafta batı gelenlerden hayırlı bir haber alabilecekmiyiz ??

ohhhhhhhhhhh doldu burası yaaa bende çıkıyım da biraz evi toplıyım diodum ama şimdide çıklımaz ki yaaaaaaaaaaa

eşim geldi öğle yemeğine yemek yedik ben hemen oturdum bilgisyara eşim geldi yanıma hemen kapattım ekranı hemen dioki aman ben gidiyim bari de sen arkadaşlarınla başbaşa kal ....:52::52::52::52:

ayyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı uğurlu olsunnnn
buranın ilk hamilesi sen oldun hadi el sür bize dua etttttttttttttttt:43::43::43::43::43::43:
ayyy çok duygulandım ağlıycam şimdi heee :43::43::43::43:

iyiyiz cnm nolsun valla hiç bi belirti yok cnm heralde bu ayda olmadıı :43::43::43:
sende varmııı:43::43::43:

vallamı canm .ya . hayırlısı .. canm ya . peki her zaman adetine yakın sancıların falan olmazmıydı o belirtilerde mi yok. adt sancısı belirtileri.. benm daha mensime 12 günüm var . . çok yorucu açıkçası beklemek ..:27: . belirti falan yok hiç canm . geçen sana o söledğim belirtilerden bazıları var . ama onlarında herbirinin başka sebebi var sanırım... evde bir tane idrar testi var . alıp bazen yapasım geliyor .. sonra adetme yaklaşym adet olmassam yapayım ki eşime süpriz yapayım diyorum .. çıldırıiiicim kuzum ...:52::52::52:

kızlar selam : )
doktordan geldim.bhcg 638.
allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu.
büyük ihtimal ikiz geliyormuş.. :16:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
canm benm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...:49::49: ilk hamişimzsin burada ... dikkat et artık sen üç canlısın .inşallah..:21::21::21:

Back