Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

evet yaşı henüz 20 lerde olan tüm arkadaşlara sesleniyorum :)))
buraya yazdığınız yorumları yazmanız düşünmeniz ve üzülmeniz için çooook erkenn :19::19:
neden kendinize bunu yapıyosunuz ?? gerek yokken psikoloji ve modunuzu düşürüyosunuz :19::19:
endişe etmeyin, biraz zamana bırakın, sonrasında ufak tefek önlemler alın, zaten çoğu bu süreçte hamile kalıyor :31::31:
nedir bu yersiz endişe ve lüzumsuz paniğin sebebi ??? siz daha zamanla yarışmıyosunuz :19::19:
ama bu psikolojiyle kendi saadetinizi kendiniz geciktiriyor olabilirsiniz benden söylemesi :21::21:

haklısın bende öyle düşünüyorum ama sabırsızlanmıyorda değilim acıkcası bir an önce olsun istiyorum peki test nasıl ne zaman kullanılıyor bi fikrin varmı beni aydınlat :D

bildiğim kadarıyla şöyle adetin bittikten sonra yapmaya başlıyorsun hamilelik testi gibi 2.çizginin çıkması lazım yumurtlama döneminde vücutta bi hormon artıyor isimcağzını hatırlayamadım :1: o yükseldiği zaman yumurtlama testinde 2.çizgi çıkıyor 2.çizgiyi gördüğün zaman biliyorsun yumurtluyorsun o günler ilişkiye giriyorsun hamilelik şanın yüksek oluyor tabi burda kullanan arkadaşlarda var onlar daha iyi bilgi verir ben bildiğim kadarını söyledim canım yanlış yer varsa arkadaşlar düzeltsin beni lütfeeennn :16::16::16::16::16:

günaydıınnnnn, güzel ülkemin güzel insanlarııııı, selam olsun sizeeee :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
ay bi enerjiğim bi enerjiğim anlatamam. ben dün hepimiz için dua eetim Allah kabul eder inşallahta en kısa zamanda hepimizin bebişleri olurr hemde boy boy 2 hatta bilemediniz 3 tanee hem kız hem erkek. hatta belki ikiz olurlarrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52:

selam kızlarrrrr
günaydınnn iyi haftalar olsun herkese
bugün ayın 19 u benim adet günüm
ama benim dün akşamdan beri çatlama akıntım geliyo
1 yumurtam çatlamıştı bu ay
ama 1 tane daha oluşmuştu ve kistleşmiş demişti dr
sizce o yumurtanın çatlama olasılığı varmıdır? :31:

bildiğim kadarıyla şöyle adetin bittikten sonra yapmaya başlıyorsun hamilelik testi gibi 2.çizginin çıkması lazım yumurtlama döneminde vücutta bi hormon artıyor isimcağzını hatırlayamadım :1: o yükseldiği zaman yumurtlama testinde 2.çizgi çıkıyor 2.çizgiyi gördüğün zaman biliyorsun yumurtluyorsun o günler ilişkiye giriyorsun hamilelik şanın yüksek oluyor tabi burda kullanan arkadaşlarda var onlar daha iyi bilgi verir ben bildiğim kadarını söyledim canım yanlış yer varsa arkadaşlar düzeltsin beni lütfeeennn :16::16::16::16::16:

zilhakcım doğru anlattı, şöyle birşey, benm kullandığm testte toplam 5 kit vardı,
o yüzden adetin 9. günü filan başlayabilirsin, her gün aynı saatte yapmaya çalış,
aynen 2. çizgiyi gördüğünde, yumurtan çatlamak üzeredir ya da çatlamıştır
LH çatlama pikine göre belirleniyo bu olay, bunla eş zamanlı olarak akıntı kontrolü
ve vucut ısı kontrolüne bakarsan kesin olduğunu anlarsın, bu günlerde deniyosun
gerisi nasip kısmet işte, bu sadece yumutlama tespiti için sonuçta ..

evet yaşı henüz 20 lerde olan tüm arkadaşlara sesleniyorum :)))
buraya yazdığınız yorumları yazmanız düşünmeniz ve üzülmeniz için çooook erkenn :19::19:
neden kendinize bunu yapıyosunuz ?? gerek yokken psikoloji ve modunuzu düşürüyosunuz :19::19:
endişe etmeyin, biraz zamana bırakın, sonrasında ufak tefek önlemler alın, zaten çoğu bu süreçte hamile kalıyor :31::31:
nedir bu yersiz endişe ve lüzumsuz paniğin sebebi ??? siz daha zamanla yarışmıyosunuz :19::19:
ama bu psikolojiyle kendi saadetinizi kendiniz geciktiriyor olabilirsiniz benden söylemesi :21::21:

aslında bir yerde haklı ipekcim yanaklarından öpüyim önce :54::54::54: heh oldu :16::16:
ya doktor da bana aynısını söylemişti o internette yazan yumurtlama testleriyle falan sakın aklını bulandırma kafaya takma hani dersin bana yaşım 30'u geçti (burdakilere bi lafım yok doktorun dediğini söylüyorum) o zaman endişelen ama daha 21 yaşındasın tama istiyorsun ama düşünme oldu mu olmadı mı diye zamana bırak istediğini yap gez toz haftada 3 4 kere ilişkiye gir hamile kalınca gel demişti bana

selam kızlarrrrr

sana da günaydınlar hatice arkdaşım. ÇAtlama akıntısı nedir ben hiç duymadım öyle bişey. :(((
İnşallah adetin gelmez de bebişin olurr cnm

selam kızlarrrrr

yok canım ya, kistleşen yumurtanın çatlama ihtimali olmaz yani :31:
bekle bakalım nolucak hayırlısı olsun canım :)

yumurta akı gibi oluyo
uzuyo süt renginde bi akıntı tatlım
hani yumurtanın zor pişen bir akı vardır
uzar aynen ona benziyo

anladım canım çok güzel açıklamışsın :))) bugn adet gününmüş zaten akşama kadar durumun belli olur.

aslında bir yerde haklı ipekcim yanaklarından öpüyim önce :54::54::54: heh oldu :16::16:
ya doktor da bana aynısını söylemişti o internette yazan yumurtlama testleriyle falan sakın aklını bulandırma kafaya takma hani dersin bana yaşım 30'u geçti (burdakilere bi lafım yok doktorun dediğini söylüyorum) o zaman endişelen ama daha 21 yaşındasın tama istiyorsun ama düşünme oldu mu olmadı mı diye zamana bırak istediğini yap gez toz haftada 3 4 kere ilişkiye gir hamile kalınca gel demişti bana

heeeeh işte bunu diyorum dur bende seni öpym :54::54::54::54:
işte benm yaşm otuz, bana bile yersiz, endişe filan aslında yanlış,
ama hani ister istemez oluyo tabi, ama siz böle kendinize yaparsınız,
gerek yok henüz yani, o yüzden dedim, yoksa tabiki rabbim hepimize versin :)

ruyacn sen ne dion bu duruma şekerrr :D

valla şekercim ben diyorum ki inşallah hamilesindir değilsende kötü bir durum yoktur benim şimdi temizlik vaktim geldi bi yapıp geliyim kızlar yoksa ben süpürgeye bakarım süpürge bana :1::1::1::1::1::1::1:

kızlar selammm :))
nasılsınız bakalım bu hafta hamiş haberleri alırız inşallah sizlerden bat ı bu hafta olan arkadaşlarımız vardı dimi? :16: :16: :16:

Back