Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

günaydın kızlaaaarrrr :10::10::10::10::10: yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler sayfalarda almış başını gitmiş bir gün girmedim :1::1::1:

senden naber ruyacm ??
yasakhayal de yok ortada ??
rochak yok gülücük mutlu filan da yok
herkes pazar gezmesinde mi acep ??

canım doktor öyle söyledi yarısını kır öyle iç dedi özellikle yarısını derken üstüne basa basa söyledi bilmiyorum neden öyle dedi pazar gezmesndeydim canım dün artık bugün evdeyim bol bol yazarım inşallah :21::21::21::21::21:

yani canim yapta ne oldugunu anlarsin en azindan böyle belirsizlik icinde olmak zor cünkü...:29:ama yarin yap kiz bizide merak icinde biraktin iyice:9:

bugün testim yoktu sabah idrarını kaçırdım ama en kısa zamanda alıcam yapıcam haber vericem inş bu arada senin bat da geçti sanırım dimi?

Günaydın hanımlarrr... Bugün arkdaşımızdan hamile haberlerini alalım inşalahhhh

inşallah canım ya bugün bat günü olan var mıydı?

kızlar merhaba

16 aylık evliyim 22 yasındayım

pko teşhisi konulmustu dogum kontrol hapı kullandım 2 senedir ve son 4 aydır cocuk isteğimiz nedeniyle ilacı bıraktım

doktoruma gittim durumu anlattım adetlerim düzenli oldu 3 ay ve 4.ay yine cozladı 8 gün gecikti acaba hamilemiyim dedim ama değilmişim :(

umudum bu ayda.normalde 1inde olan adetim 8inde oldu şimdi benim yumurtlama zamanım ne zaman nasıl hesaplıycam düzensizleşti :(

bana yardımcı olun lütfen artık bende hamile kalmak istiyorum :(

kızlar merhaba

16 aylık evliyim 22 yasındayım

pko teşhisi konulmustu dogum kontrol hapı kullandım 2 senedir ve son 4 aydır cocuk isteğimiz nedeniyle ilacı bıraktım

doktoruma gittim durumu anlattım adetlerim düzenli oldu 3 ay ve 4.ay yine cozladı 8 gün gecikti acaba hamilemiyim dedim ama değilmişim :(

umudum bu ayda.normalde 1inde olan adetim 8inde oldu şimdi benim yumurtlama zamanım ne zaman nasıl hesaplıycam düzensizleşti :(

bana yardımcı olun lütfen artık bende hamile kalmak istiyorum :(

merhaba canım hoşgeldin şöyle söyliyim sana pko'yu yendin mi yoksa halen pkolumusun?

merhaba canım hoşgeldin şöyle söyliyim sana pko'yu yendin mi yoksa halen pkolumusun?

doktoruma gittiğimde ilacı bıraktığımı anlattım ulturason ile inceledi hamile kalmana sorun teşkil edecek bir şey yok dedi sanırım yenmişim

doktoruma gittiğimde ilacı bıraktığımı anlattım ulturason ile inceledi hamile kalmana sorun teşkil edecek bir şey yok dedi sanırım yenmişim

anladım canım yani şöyle bişey var pkolularda adet düzensiz olduğu için yumurtlamada düzensiz oluyor bunu da hesaplaman çok zor ki doktorlar bile hesaplıyamıyor yumurtlama testi kullandın mı hiç?

canım doktor öyle söyledi yarısını kır öyle iç dedi özellikle yarısını derken üstüne basa basa söyledi bilmiyorum neden öyle dedi pazar gezmesndeydim canım dün artık bugün evdeyim bol bol yazarım inşallah :21::21::21::21::21:

ben de günde bir tane alıyorum acaba fazla mıki? öncesinde düşüğüm olmuştu ya, o yüzden sürekli kullanıyomusun diyolardı,
tekrar soraym doktora bari yarımmı alym diye ?

anladım canım yani şöyle bişey var pkolularda adet düzensiz olduğu için yumurtlamada düzensiz oluyor bunu da hesaplaman çok zor ki doktorlar bile hesaplıyamıyor yumurtlama testi kullandın mı hiç?

hayır hiç kullanmadım 3 ay normal denedik şimdi öğrenmeye çalışıyorum yumurtlama günümü peki ben ne yapayım şimdi :(

hayır hiç kullanmadım 3 ay normal denedik şimdi öğrenmeye çalışıyorum yumurtlama günümü peki ben ne yapayım şimdi :(

canım benim asma yüzünü sakın yaşın daha küçük gerçi bende 21 yaşındayım :) buraya üye olmadan önce bende senin gibiydim niye olmadı diye düşünüp dururdum ama o kadar çok çaba sarfeden insanlar var ki burda onları görünce gerçekten şanslıyım dedim yani en azından düzenli ve ya düzensiz adet olabiliyorsun bunu ilaçla olan kadınlar var düşün yani en doğal hakkını bile olamadığını seni korkutmak için söylemiyorum o yumurtlama testlerinden hiç kullanmadım kullanıp hamile kalanlar var ama testten mi Allah'ın hikmetinden bilemem orasını.istersen bi al onlardan kullan belki olur olmazsada hemen umutsuzluğa kapılma benim doktorum beni iyice tembihlemişti sakın olmuyor diye üzülme yaşın çok küçük bir sürü yumuryan var elbet olur demişti kısmet bu işler canım benim :16::16::16::16::16:

haklısın bende öyle düşünüyorum ama sabırsızlanmıyorda değilim acıkcası bir an önce olsun istiyorum peki test nasıl ne zaman kullanılıyor bi fikrin varmı beni aydınlat :D

ben de günde bir tane alıyorum acaba fazla mıki? öncesinde düşüğüm olmuştu ya, o yüzden sürekli kullanıyomusun diyolardı,
tekrar soraym doktora bari yarımmı alym diye ?

ya normalde herkese günde 1 tane verilmiş bana niye yarım bilemiyorum kilomdan belkide

Kızlar bu forumda surat asmak yok öyle. Umutla bekliycez bebişleirmizin gelmesini. Genelde herkesin yaşı küçük ve daha bir kaç yıllık evli. Bebek sahibi olmak için henüz şansımız var o yüzden canınızı sıkmayınnn

Back