-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.661
ya kızlar nevresim takımı götürcez mi azo iyiki söyledin aklıma gelmemişti hiç gerek varmı buna?ben de makyaj malzemesi götürcem ama eltim doğum yatığında o da bunun hayalini kurmuş makyaj yapıp saçlarını falan yapıcakmış ama doğumdan sonra(sezeryan olmuştu) ağrıdan ve acıdan aklına bile gelmemiş zaten 1 gün kalmıştı yüzü gözü şiş saçlar dağınık yatmıştı.ben öyle olmak istemiyoruuuuuuum.buarada hastanede 1 gün kalınıyor değilmi?
sağol canım, diyorumya buradaki hazırlıkları görünce paçalarım tutuştu bir hışımla aldık ama hala epeyce eksiğim var,canım iyi günlerde kullan aldıklarını sağlıkla inşallah
hepsi çok güzel ve kullanışlı
benim bunların hepsine ihtiyacım var
Allah nasip ederse eylül 15 gibi gideriz almaya
Daha önce aldıklarım
- Alt açma bezi
- Hastane çıkış takımı
- Tulumlar, bi tanesi çok hoş tavşanlı olanıi arkasında pompon kuyruğu var :) eşim delirdi görünce
teşekkür ederim:)) yaa sakın vazgeçmeyin elimize kaç kez böyle fırsat geçecekki keyfini çıkaralım dimi amaDerinxby, ne güzel herşeyi halletmişsin, iyi günlerde mutlu mutlu kullanırsın bebeğinle inşallah. Mutlaka resimlerini koy ama, cicilere bakmak çok zevkli oluyor. :))
Denizanası, senin aldıkların da harika, özellikle kapı süsüne bittim...Biz de ismi belli olursa evde odasının kapısına yazarız diyorduk ama vazgeçmiştik, şimdi bunu görünce doğum odasının kapısına değil de yine evin kapısına asmak istedim. Aklımı çeldin akşam akşam. :))
Denizanasi cok güzel seyler bunlar..saglikla kullanin insl.