Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Ya kızlar açık renkti, koyu renkti, kurdelaydı, taçtı ne farkeder. Bence bakın biz yeni nesil olarak bu kadar çok kurallara bağlı kalmak zorunda değiliz. Koyu renk de olabilir bence. Hatta çilek senin dediğin taçlar da olabilir. Ben taç takmayı düşünmüyorum. Pembe bir sabahlığım var zaten çok kullanmamıştım. Onu kullanacağım hastanede. Evde ayrıca bir nevresim takımı almayı düşünmüyorum. Zaten yeni ve çok fazla nevresim takımım var. Eğer normal doğum da yaparsam zaten yatakta çok yatmayacağım. Eğer özel hastanede doğum yapsaydım nevresim takımı götürmezdim ama üniv. hastanesi olduğu için götürmeyi düşünüyorum ben kızlar.

Vee hala bebişin kıyafetlerini almaya çıkmadım ben. Annemle ramazandan sonra bu işi yapmaya karar verdik. Ekim başında. Tabii bizim ufaklık, kafayı çıkarıp, anne geliyorum erkendeeeen demezse :)))

kizlar pijama yada gecelik cok lazim oluyo helede norma dogum yaparaniz gerci siz heralde bir gün yatmayi düsnüyosunuz bizim burda 6 güne kadar yatabilirsin ücret yok ben üc gün yatmayi düsünüyorum o yüzden nerden baksam 3 veya 4 giyim pijama alirim yanima alt pijama cok cabuk kirleniyo adet oldugun en yogun zamani olurya ondan cok geliyo yada bende öyle oldu bilmiyorum

kızlar gunaydın
aldıklarınızın hepsı cok gusel gule gule kullanın
bende gecelık aldım kısa kollu dogumda gıyerım dıye ama hastanede verıyorlarmıs malesef onu gıyemıycem cunkı onden dugmelı almadım pıjamamda lıla uzun kollu ama cok kalın degıl yanımada bı kac tane pıjama altı alıcam yedek evde pıjamam var onden dugmelı hemde kırmızı kaydirigubbakcemile3 hastanede onu kullancam cıkarken yenı aldıgım pıjamamı bırtanede sal ustume orterım bende alıcam makyaj malzmesı bı pudra bı allık bı ruj bı kalem yeter herhalde carsaf goturmeyı dusunmuyorum ozel hastanede dogum yapcam

ay anacım siz hepsini alıp koymuşunuz valla bende tık yok daha yaaa iki tane zıbın takımı var iki battaniye cocuk bezi falan var şimdilik ama kendim için daha hiç bi şey alamadım cok üşengecim ben ya bi türlü cıkıp almaya vakit ayıramadım
hafta sonu aldıgım zıbın takımlarını yıkayıp ütüledim ay var ya minik minik elimde kaybolup gittiler valla cok garip oldum yaa

canım benim gerek yok hastaneye nevresim takımı götürmeye..ben eve gelince evdeki yatağıma sericem..:1rolleyes:

kızlar oğluşumun ilk alışverişini yaptık cumartesi günü. Çok sıcaktı ama bende artık bişeyler almayı çok istemiştim.Haşim işcan geçitinden kraft marka kırmızı bir araba ve araç koltuğu takımı aldık.350 ytl idi 275 ytl ye aldık hemde çok güzel, kırmıızıı:) Ordan yine kraft marka bi beşik yani oyun parkı yatak aldık.internette bile 115 ytl ama 100 ytl ye verdik tabi bunlar hep peşin.sonracıma eminönüne gittik. Havuzlu han diye bi yer var. oranın en alt katı tek bir kişiye ait ve ne ararsan var şeklinde. çok yardımcı oldular bilmediğimiz bi sürü şey vardı. adam sağolsun iyiydi. ordan da yatağın şiltesinden bebek nevresim takımına sebamed ürünlerinden hastane çıkışlarına kadar herşeyi aldım . hiç eksiğim kalmadı. ve 350 ytl cash bayıldık. bence fena değil rakam 3 tane battaniye falan çok şey aldım. tavsiye ederim.tulumlar yelekler çoraplar önlükler havlusunu herşeyini emzik bile aldım:) gaz yapmayan bi bibreron çıkmıştı onu da aldım.çok şükür herşey tamam bi oğluşum eksik.hayırlısıyla zamanında gelir inş.minik kuşum.bu iki yeri alışveriş yapmayan ve benim gibi pek bilgisi olmayan herkese tavsiye ederim.

www.gebebe.com dan aldıklarım, bugün geldiler.

Aldıklarım
- Bebek Küveti
- Maşrapa
- Cam rende
- Banyo süngeri
- Islak mendil
- Tek kullanımlık çamaşır
- Bebek şampuanı ve banyo jeli
- Pudra
- Kulaktan ateş ölçer
- Biberon
- Çatlak önleyici krem
- Göğüs pedi
- Emzirme sütyeni
- Kapı süsü
ve çok güzel çok cici içi lavanta dolu minik patikleri hediye olarak yollamışlar

Daha önce aldıklarım

- Alt açma bezi
- Hastane çıkış takımı
- Tulumlar, bi tanesi çok hoş tavşanlı olanıi arkasında pompon kuyruğu var :) eşim delirdi görünce

canım iyi günlerde kullan aldıklarını sağlıkla inşallah
hepsi çok güzel ve kullanışlı
benim bunların hepsine ihtiyacım var
Allah nasip ederse eylül 15 gibi gideriz almaya

Derinxby, ne güzel herşeyi halletmişsin, iyi günlerde mutlu mutlu kullanırsın bebeğinle inşallah. Mutlaka resimlerini koy ama, cicilere bakmak çok zevkli oluyor. :))

Denizanası, senin aldıkların da harika, özellikle kapı süsüne bittim...Biz de ismi belli olursa evde odasının kapısına yazarız diyorduk ama vazgeçmiştik, şimdi bunu görünce doğum odasının kapısına değil de yine evin kapısına asmak istedim. Aklımı çeldin akşam akşam. :))

canım iyi günlerde kullan aldıklarını sağlıkla inşallah
hepsi çok güzel ve kullanışlı
benim bunların hepsine ihtiyacım var
Allah nasip ederse eylül 15 gibi gideriz almaya
sağol canım, diyorumya buradaki hazırlıkları görünce paçalarım tutuştu bir hışımla aldık ama hala epeyce eksiğim var,

Daha önce aldıklarım

- Alt açma bezi
- Hastane çıkış takımı
- Tulumlar, bi tanesi çok hoş tavşanlı olanıi arkasında pompon kuyruğu var :) eşim delirdi görünce

inanmıyorum aynı tavşanlı tutumu bende aldım geçen hafta hatta buraya fotosunu koymuştum herkes en çok ona bayılmıştı şansa bakkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim:)) yaa sakın vazgeçmeyin elimize kaç kez böyle fırsat geçecekki keyfini çıkaralım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…