Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar footoraf makinemızı alabildik en sonunda
bana tarif ederseniz oğlumun cicilerinin resmini ekleyeceğim yanlız deneme amaçlı topluca cekmiştik resimleri sonra ayrıntıları koyarım

elmalı turta masallah ne gusel olmus canım cok begendım bı kaç yazı yazmak ısedım ama yorum kısmı yok en kısa zamanda ekle ben ve teyzelerı yazı yazarız hihoyyyt

kızlar footoraf makinemızı alabildik en sonunda
bana tarif ederseniz oğlumun cicilerinin resmini ekleyeceğim yanlız deneme amaçlı topluca cekmiştik resimleri sonra ayrıntıları koyarım

Şu şekilde koyabilirsin pamukum:

Bu sayfaya gir.

Gözat ı seç ve bilgisayarında resmi kaydettiğin yeri bul,seç.

Sonra
host it! yazısını tıkla.

sana bir sürü link çıkacak.en alttakini seçmiştim ben.(Linkin yanında "Direct link to image " yazan link)Kopyala ve buraya yapıştır.

Kızlar size birşey soracağım. Benim bebeğime ananesi oda takımı alacak mobilya, evimiz de müsait olduğu için itiraz etmedim ben de istiyordum zaten iyi olacak. Yalnız odasını hazırlasak bile tabiki ilk aylarda hem çok küçük, hem de hava soğuk olacağı için yanımda yatar yatak odasında. Karyolasını yatak odasına koyma imkanım yok sığmaz o yüzden annem diyorki bir tane de beşik alalım oda yatak odasında dursun yanında. Mantıklı geldi tabi ama şimdi yine de kafam karışık yani beşiği çok uzun süre kullanması mümkün değil sanırım 6-7 ay ancak yatabilir, dönmeye başlarsa tehlikeli olur diye düşünüyorum. Bir de ege bölgesini biliyorsunuz havalar nisan ayında yaz gibi olmaya başlar, o zaman yatağında yatabilir diyorum. 3-5 için de beşik almaya değer mi diye düşünüyorum, beşik almazsam bebek doğunca nerede yatacak illaki bişey gerekiyor. Dün Sleeper'lardan gördüm çarşıda 350 ytl peşin fiyatı dedi, ama çok hoş bişey taşınması daha kolay uzaktan kumandalı, öne arkaya sallanabiliyor, bebeğin sırtına masaj yapıyor gazının çıkmasını sağlıyor ya da gaz sancısını hafifletiyor diyelim ilk bakışta beşikten bir farkı yok gibi ama sonrasında koltuk olabiliyor icabında mama sandalyesi olarakta kullanılabiliyor, yani en azından daha uzun süre kullanılacak. Ama beşiklere göre en az 100 ytl. fiyat farkı var, beşiğe gereksiz derken bunda daha mı çok zarara giriyorum çözemedim. Siz ne yapacaksınız kızlar yada bana ne önerirsiniz, bu bebek eşyaları kafa karıştırıyor yahu :uhm:

bize annem nini beşiklerden aldı canım 190 ytl ye kırkımız cıkana kadar annanede kalacağız büyük ihtimale ondan sonrada evimizde bizim yattığımız odada duracak ben bi 10 aylık olana kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum beşiğimiz derin birz geniş bakıcam duruma göre içinde yatacak cok hareketlenirse bilemiyorumnolur ama o hareketlenene kadar kışı cıkarmış oluruz telsizi falan var zaten olmadı odasında yatar

Elmalı turtacım, sayfa çok güzel olmuş, ellerine sağlık, bebişinin her aşamasını büyürken de oradan takip etmek ne kadar hoş bir düşünce...Benim hem annem-babam hem de kayınpederim şehir dışında dolayısıyla torunlarını her zaman görme şansına sahip olamayacaklar, biz de internet üzerinden bir albüm yaptık, bütün ultrason resimlerini oraya yüklüyoruz ordan bakıyorlar ama blog fikri çok daha güzel.

Beyazmelekcim, biz de o otomatik beşikleri yatak olarak değil de, ev içerisinde gündüz kullanmayı düşünüyoruz, bir arkadaşımız onunla çok rahat ettiğini söylüyor ve çok tavsiye ediyor. Beşik yerine dersen, burada da bir sürü arkadaşımız park yatak aldılar, oldukça da kullanışlı olduğunu söylüyorlar, hem yatak olarak kullanmaktan vazgeçtiğinde oyun parkı olarak da kullanabilirsin...

Bu arada kızlar bu sabah doktordaydım, şeker yüklemem yapıldı, tiroid rahatsızlığım olduğundan şeker çıkma ihtimalim yüksek, saat 4-5 gibi alacağım sonuçları, çok korkuyorum nolur dua edin bana....

Biberoncum inş. Sonuçlarin iyi çikar canim..dua ediyorum..
Beyaz melek bencede park yatak iyi bi fikir olabilir senin için..sonrasindada kullanim açisindan..

dscn0032oc0.th.jpg
oldumu ki kızlar burda arabamız var ama

azocum, turtacım çok çok sağolun walla burda kendimi çok daha iyi hissediyorum bütün arkadaşlarım ve paylaşımlarımız sayesinde, teşekkürler...

ben de dün yine bebişime alışveriş yaptım, indirimli bir bebek mağazası buldum, dayanamadım bebeğime biraz büyük de olsa salopet aldım ama çok şirindi napayım :) bir de mickey mouse'lu tulum aldım, hep artık tamam almayacağım diyorum ama kendimi tutamıyorum. şimdi de internette yine mickey mouse'lu ve winnie the pooh'lu nevresim takımı beğendim, tutmayın walla alacağım onları da. :)))

X