- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.681
derinixby aldıkların hayırlı olsun canım
denizanası çok güzel aldıkların canım güle güle kullansın meleğin..
denizanası çok güzel aldıkların canım güle güle kullansın meleğin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldıklarınız hayırlı olsun canım.sizin hazırlıklarınızı görünce fena halde paçalarım tutuştu,
uzun oldu ama ben bir türlü istediğim gibi bir gecelik bulamadım alan arkadaşlar resimlerini koyarlarsa benim gibilere yardımı olur sanıyorum
Bu hafta hazırlayacağım ben canım.Aldıklarımı çıkardım yarın yıkamayı düşünüyorum.Ütüleyip çantama Bebeğimin çantasına ve dolaba yerleştircem.bizde hazırlıklarımızı tamamladık sayılır annemler gelmişlerdi yanıma birlikte hallettik herşeyi.ufaktefek şeyler kaldı geriye.kızlar hastaneye götürecegimiz çantalarınızı hazırladınız mı?ben onu da hazırlayayım dursun diyorum.başka da bir eksik kalmıyor sanırım.
Şimdi sıcak diye böyle düşünmeyin havalar soğumuş olcak doğumabende çok sıcağa gelemiyorum o yüzden kalın birşey almam üşürsem hırka, şal alırım yanıma, gebe markalarının lohusa gecelikleri korkunç geliyor gözüme taaaa bileklere kadar fenalık gelir bana, kafamçokkarıştı hemde pahalı ikigün giyeceğim şeye o kadar parada vermek istemiyorum açıkçası,
dagiye bakmayı düşünüyorum netten şöyle bir baktım sevimli modeller var, hem indirimde varmış şimdi
Ben geçen şampuan almıştım saç fırçası hediyeliydi.Fırçayı hemen doğum çantama koymayı düşündüm :)günaydın kızlar
a bakıyorumda bebeklerimizi bitirdik kendimiz için hazırlıklara başlamışız..:1rolleyes:e ne güzel..tabi onlarda lazım.öncelikle şu makyaj malzemelerimizi yanımıza alma olayına bende katılıyorum kızlar.tarak almayıda unutmayın..ben hamileliğimin ilk aylarında bi mağazada böle koyu oranj kırmızıya yakın bi renk önden düğmeli pijama takımı almıştım çok beğenip..onu alsam yanıma bide şöle çok pahalı olmayan bi gecelik alsam olmazmı?
illa açık renkmi olmalı pijama takımı?
bide saçımıza takacağımız kurdela kırmızı olmak zorundamı?kayınvalidem al basmasın derler onun için kırmızı takılır diyo..ama ben geceliğimide kurdelamıda mavi istiyomfisfisfis olmazmı?
hani benim oğlum olacakya obakımdan..yerimseniben
zaten maviyi çok severim.sandıktan bi ara çıkarıcam mavili nevresim takımlarım var çeyizimden..onları yıkayıp ütüleyeyim yatağıma sericem inş..:asigim:
Canım bizim burda bir gün yada duruma göre bi kaç gün olabiliyormuş.ya kızlar nevresim takımı götürcez mi azo iyiki söyledin aklıma gelmemişti hiç gerek varmı buna?ben de makyaj malzemesi götürcem ama eltim doğum yatığında o da bunun hayalini kurmuş makyaj yapıp saçlarını falan yapıcakmış ama doğumdan sonra(sezeryan olmuştu) ağrıdan ve acıdan aklına bile gelmemiş zaten 1 gün kalmıştı yüzü gözü şiş saçlar dağınık yatmıştı.ben öyle olmak istemiyoruuuuuuum.buarada hastanede 1 gün kalınıyor değilmi?
Aldıkalrın hayırlı olsun,resimlerini de bekliyoruz.kızlar oğluşumun ilk alışverişini yaptık cumartesi günü. Çok çok şükür herşey tamam bi oğluşum eksik.hayırlısıyla zamanında gelir inş.minik kuşum.bu iki yeri alışveriş yapmayan ve benim gibi pek bilgisi olmayan herkese tavsiye ederim.
Güle güle kullanın canım çok güzeller.Tavşanlı bi harika :)www.gebebe.com dan aldıklarım, bugün geldiler.
Aldıklarım
- Bebek Küveti
- Maşrapa
- Cam rende
- Banyo süngeri
- Islak mendil
- Tek kullanımlık çamaşır
- Bebek şampuanı ve banyo jeli
- Pudra
- Kulaktan ateş ölçer
- Biberon
- Çatlak önleyici krem
- Göğüs pedi
- Emzirme sütyeni
- Kapı süsü
ve çok güzel çok cici içi lavanta dolu minik patikleri hediye olarak yollamışlar
Ben de acil gitmezsem saçlarımı fönletmek istiyorum.
Ama içeri girerken saçını bağla demişti kuzenim.Zaten benim hastanede bone takıyorlarmış.Her hastanede olur mu bilmiyorum hiç doğum yapmadım çünkü :)) Cahilliğimi hoşgörün :)[/QUOTE
benimde ilk bebeğim hastaneye sormak lazım en güzeli
bende dün iş çıkışında dalinin şampuanını pudrasını ıslak mendilini falan aldım bebek yagımız vardı zaten
kıslar baka ne almam gerekiyo banyo ile ilgili
kızlar aldıklarınız cok guzeller gule gule kullanın
bızde kıslık alısverısını yapmayı dusunuyoruz kocısle bu hafta sonu
guzel hırka ve kazaklar alıcıııım oglusumaa
Ben baya bi liste çıkarmıştım neler alıcam diye
Cam rendeyi bende yazdım ama hiçbiyerde karşılaşmadığım için hala almadıklarım arasında duruyor.
Cam rende ayrıca meyvelerin vitamininide öldürmüyormuş kızlar.