- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.661
Ya kızlar açık renkti, koyu renkti, kurdelaydı, taçtı ne farkeder. Bence bakın biz yeni nesil olarak bu kadar çok kurallara bağlı kalmak zorunda değiliz. Koyu renk de olabilir bence. Hatta çilek senin dediğin taçlar da olabilir. Ben taç takmayı düşünmüyorum. Pembe bir sabahlığım var zaten çok kullanmamıştım. Onu kullanacağım hastanede. Evde ayrıca bir nevresim takımı almayı düşünmüyorum. Zaten yeni ve çok fazla nevresim takımım var. Eğer normal doğum da yaparsam zaten yatakta çok yatmayacağım. Eğer özel hastanede doğum yapsaydım nevresim takımı götürmezdim ama üniv. hastanesi olduğu için götürmeyi düşünüyorum ben kızlar.
Vee hala bebişin kıyafetlerini almaya çıkmadım ben. Annemle ramazandan sonra bu işi yapmaya karar verdik. Ekim başında. Tabii bizim ufaklık, kafayı çıkarıp, anne geliyorum erkendeeeen demezse :)))
Vee hala bebişin kıyafetlerini almaya çıkmadım ben. Annemle ramazandan sonra bu işi yapmaya karar verdik. Ekim başında. Tabii bizim ufaklık, kafayı çıkarıp, anne geliyorum erkendeeeen demezse :)))