Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Lia öncelikle aramıza hoşgeldin.

Hasta bezi doğumdan sonra çok kanamamız oluyormuş.Onun için altımızı bağladığımız bez canım :)))
Heralde eczanelerde ve hastane kantinlerinde satılıyordur.Ben daha almadım.Ama sezaryan olan arkadaşım tavsiye etti bana.Bunun yanında büyük boy ped lerdende almak lazım.
Bazılarının çok kanaması olmuyormuş.O zaman ped koyarız.Ama kanama çok olursa hasta bezi şart yoksa üstümüz başımız kan olur.

mmf27 aldıkların çok güzel canım güle güle kullanın inşallah.

img0001ne1.th.jpg

img0002ya1.th.jpg

bunlar da bizim cicilerimiz !!!

kız pembe değilki turkuaz mavisi ve gri karışımı.ama pembelisinde de gözüm kalmadı diil yaani.içim gitti doğrusu:1rolleyes:alıyım yolluyum hayatım doğum hediyen olsun:roflol:

Ya mavileri seçtim de port bebenin rengi pembe gözüküyo bende :)))
Herkes çantayı beğendi bende port bebeyi :))

Sağol canım bizde almış kadar olduk.
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize.

güle güle iyigünlerde kullanın ana oğul canım çok güzelmiş

bende pijama takımı aldım ama eve geldim giydim çok dar geldii
değişecek çok da beğenerek almıştım inşallah büyüğünü bulabilirim
birde hala yazlık pijamalar var yaa kışlık lar henüz gelmemiş hastaneler
sıcak oluyor ama yine loğusalık olduğu için üşürmüşüz benim aldığımda
yarım kolluydu sonrada iki tane daha kışlık alırım diye düşünmüştüm
bakalım ne olacak bu arada şal veya yelek koymayıda unutmayın arkadaşlar
ne olur ne olmaz sezeryanla olacaklar çok üşüyorlarmış

Deryacım denemedin mi alırken ? Ben de aldım ama alırken denedim.
Uzun kollu bir gecelik aldım.Orta kalınlıkta.Çok ince değil.Pijamam sanki biraz daha ince gibi.Ama artık olsun napim.Yanıma hırka ve şal da alıcam.Nolur nolmaz.

Arkadaşım geceliği almasaydın sezaryan düşünüyosan dedi.Aslında bende pek normal düşünmüyorum.Ama almış bulundum geceliği bir kere.

Birde alt üst koycam eşofman tarzı.Alt var da üst yeni birşey almam lazım fermuarlılardan.Böylece bi pijama takımı,bi eşofman takımı bi de gecelik koycam yeterlidir umarım :))

Kizlar bende gecelik ve alt ust takim aldim .Ama alt ust takim daha rahat oluyomus,bensezeryan olcan icin bide uzun penye sabahlik aldim,koridorda uzun uzun yurumem gerekecek o zaman giyerim diye.

kızlar sezeyanda olsanız ameliyattan odaya çıkarırken gecelik giydiriyolar benden demesi gerisi size kalmış.ayrıca ameliyattan hemen sonra dr odayagelip kanamanıza bakıyo ve siz daha tam kendinizde olmuyosunuz.gecelikbacakların üstünde kalıyo ve üstünüze örtü örtüyolar toparlııcak halinizde olmuyo neyse uzattım dr kanamaya bakarken gecelik istiyo pijamayla zor olur takdir edersinizki

çitoscum güle güle kullanın aldıklarınızı çok şekerler:nazar:dryacım bende pijama takımını denemedim kadın ısrrala m beden verdi doğumdan sonra olmazsa canına okuuycam o kadının.doğum sonrası 6 aylık hamile halimize dönücez hemen umarım olur ama şişlikler falan bilemiyorum yaane

bende kendime hiç bişe almadım kızlar ya kendime ne alacağım konusunda
yardımcı olur musunuz bir de doğuma neyle gidecem evden çıkarken eğer zamanım
olursa tabii

Kizlar bende gecelik ve alt ust takim aldim .Ama alt ust takim daha rahat oluyomus,bensezeryan olcan icin bide uzun penye sabahlik aldim,koridorda uzun uzun yurumem gerekecek o zaman giyerim diye.
Güle güle kullan canım rsmini de eklersin artık.

Daha kendime hicbisi almadim,bugünde dogurmazsam insl.alicam en yakin zamanda..

Bende evimi bi temizleyeyim.Kendi çantamı ve bebeğinkini hazırlayacağım.7. ayı doldurduk nerdeyse.Bundan sonra heran sürpriz olabilir.

kızlar sezeyanda olsanız ameliyattan odaya çıkarırken gecelik giydiriyolar benden demesi gerisi size kalmış.ayrıca ameliyattan hemen sonra dr odayagelip kanamanıza bakıyo ve siz daha tam kendinizde olmuyosunuz.gecelikbacakların üstünde kalıyo ve üstünüze örtü örtüyolar toparlııcak halinizde olmuyo neyse uzattım dr kanamaya bakarken gecelik istiyo pijamayla zor olur takdir edersinizki

çitoscum güle güle kullanın aldıklarınızı çok şekerler:nazar:dryacım bende pijama takımını denemedim kadın ısrrala m beden verdi doğumdan sonra olmazsa canına okuuycam o kadının.doğum sonrası 6 aylık hamile halimize dönücez hemen umarım olur ama şişlikler falan bilemiyorum yaane
Yok ay sezaryan olan arkadaşım 7-8 saat önlüğü çıkarmıyorlar.Önlüğü çıkarıncada pijama giyiyorsun.Karnını gecelikle nasıl açacaksın dedi bana.gecelik aldığımı söleyince.
Her hastanenin uygulaması farklı anladığım kadarıyla.O yüzden doğuracağımız hastenenin neyi tercih ettiğini öğrenelim.
Ben boşuna aldım geceliği sezaryan olursam ki sezaryan olurum gibi geliyor.
Neyseki çok pahalı bişey almadım.

bende kendime hiç bişe almadım kızlar ya kendime ne alacağım konusunda
yardımcı olur musunuz bir de doğuma neyle gidecem evden çıkarken eğer zamanım
olursa tabii
Doğuma neyle gittiğin önemli değil.Ama tabi mümkünse rahat bişeyler giyebilirsin.Orda çıkarmak kolay olsun diye.

Ben kendime şunları aldım bak:
1 pijama takımı
1 gecelik (Her ikiside önden düğmeli.Gecelik emzirebileceğim kadar düğmeliştaa aşağılara kadar değil yani)
1 takım da eşofman koycam(alt var da üst alcam fermuarlı)(Hastaneden çıkarken iyi olur)
2 tane emzirme südyeni
3 tane büyük boy atlet(Doğumdan sonra giyermiyim bilmem ama evdede rahat olur emzirirken dişye düşündüm)
3 tane büyük boy slip
1 tane sabo terlik
kısa çorap
şal,hırka
göğüs pedi(Alcam daha)
Göğüs koruyucu(Alcam daha)
ıslak mendil
kırmızı saç bandı ve tac
bebeğimin günlüğü

şimdilik aldıklarım ve alacak olduklarım bunlar başka aklıma gelirse eklerim.

çitos ve mmmf27 güle güle kullanın aldıklarınızı.
bende kendime bişey almadım henüz.her gün niyetleniyorum ama o kadar sıcakki çarşıya gitmeye gözüm almıyor.gecelik ve fermuarlı pijama almaya karar verdim.bakalım.

mmf27 canım güle güle kullansın oğluşun aldıklarını.ama pijaman neden önden düğmeli değil emzirirken zorlanmıycan mı hayatım?
çitoscum senin ciciler de çok tatlı maşallah güle güle giydir herkes başladı artık 3er 5er almaya.ben eylül ortalarında alıcam gecelik ve pijamaları kalınlar ozaman çıkıyo

X