Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

ya kızlar ben bu bebek çantası konusunda çok zorlancam herhalde.benim beğendiğim çantalar hep 130 ytlden yukarı yaa okadar para da vermek istemiyorum bi çantaya
darkçım buarada ben bebişimin banyo ve krem malzemelerinin hepsini sebamed almayı düşünüyorum bebek için en iyisinin o olduğunu söylüyolar
Evet canım çok güzel çantalar var ama biraz pahalı onlar dediğin gibi :)
espritin çantası nasıl 79 ytl sanırım.ona baktın mı?
ben de haftaya bırakcam artık onları almayı sanırım.
Ya da bu hafta sonu alırım.

doktorum da sebamed i öneriyor herşeyde çünkü kozmetik bir ürün değil medikal bir ürün

teşekkürler canım.

Bu arada kızlar gögüs pedi arkadaşım bana can bebe ve bambino önerdi aklınızda bulunsun.

bornozumuz:
bornoznu0.jpg

duvar süsümüz:
duvarnu9.jpg

hastane çıkışımız:
hastaneek8.jpg

ay darkçım pek şeker bunlar ya ay içinde mini mini nazlı bi kız çocuğu da olucak sağlıkla inşallaaaahhh güle güle kullansın fıstık

Bornozu çok güzelmiş, güle güle yıkansın bebişin Dark.
Bu arada kız bebek olunca herkeste bi pembe sevdası oluyor. Gelen hediyelerle falan benim bebişimin her şeyi pembe oldu :KK43: Ne güzel sen hastane çıkışını turuncu seçmişsin...

yerim ben onun bornozunu yaa,ne kadar güzel bisiymis bu..

darkcim cerene yikadiginda ilk isin benim icin yemek olsun o cimcimeyi

yoksa dayanamam vallahi..güle güle giydir canim..

:
Bornozu çok güzelmiş, güle güle yıkansın bebişin Dark.
Bu arada kız bebek olunca herkeste bi pembe sevdası oluyor. Gelen hediyelerle falan benim bebişimin her şeyi pembe oldu :KK43: Ne güzel sen hastane çıkışını turuncu seçmişsin...
teşekkürler canım.
haklısın herşeyi pembe oluyor.
Aslında ben bu bornozları 3 hafta önce felan gördüm turuncuda vardı.ben turuncu düşünüyordum.ama gitiğimde 2 pembe 1 turuncu kalmıştı.turuncu ve diğer pembe baya kötü olmuşlardı.Artık ezildiler mi yere mi düştüler anlamadım.bende mecburen tek iyi olan pembeyi aldım.
neyseki diğer hvlumuz krem sütlü kahve gibi.

Hastane çıkışını da özellikle turuncu istedim.hep pembe oluyo farketmeden sonra farkediyoruz.benim kızımın mavi tulumları zıbınları da var neyseki.ben maviyi turkuazu çok severimde :)) Anneme turkuaz yelek ördürüyorum.

yerim ben onun bornozunu yaa,ne kadar güzel bisiymis bu..

darkcim cerene yikadiginda ilk isin benim icin yemek olsun o cimcimeyi

yoksa dayanamam vallahi..güle güle giydir canim..

Sağol canım.Daha iyileri sizlerin olsun.
Yıkar yıkamaz senin için de yerim ben onu,sen hiç merak etme :)
yemek için bahane arıyorum zaten:icecream:

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum.beğenmenize sevindik :sm_cool:

Ayyy canım ya çok tatlı, güle güle kullanın. Hele biraz büyüdüğünde hayal edebiliyor musun onun içinde. Böyle altı aylıkken falanh boncuk boncuk bakıp, güler sana bir de. Umarım o zamanlar da yazışırız da anlatırsın. Artık bornozu dar geliyor kızlar diye :)

Evet canım çok güzel çantalar var ama biraz pahalı onlar dediğin gibi :)
espritin çantası nasıl 79 ytl sanırım.ona baktın mı?
ben de haftaya bırakcam artık onları almayı sanırım.
Ya da bu hafta sonu alırım.

teşekkürler canım.

Bu arada kızlar gögüs pedi arkadaşım bana can bebe ve bambino önerdi aklınızda bulunsun.

bende iki kere yasadigim icin NUK markasini öneriyom bana göre en iyisi o

darkinlife canım, tavşan kulaklı bornozun aynısı bende de var:)) babaannesi almış,müthiş bişey yumuşacık, kızımı onun içinde hayal edince çok heyecanlanıyorum.
kızlar siz cicileri neyle yıkayacaksınız? ilk etapta bi elde yıkayayım diyorum. hemen suya sokup çıkarayım, makinede yıkamaya gerek yok gibi geliyor bana, ne dersiniz?????

Juliancım sağol canım inşallah o günleri de paylaşırız.
ya ben hayattan çok kopmamayı düşünüyorum açıkcası ama inşallah tam düşündüğüm gibi olur herşey.
Mesela arkadaşıma dışarı çıkalım diyorum ay seni yormayayım diyor.yani ona göre eve kapanıp kalacak bi durumdayım.zaten o hamileyken dışarıda buluşamamıştık.Ben onların evine gitmiştim.
Şimdi kızı 2 yaşınd ama o var diye hayattan soyutlamış kendini.ben böyle olmak istemiyorum.herşeyi kızımlada rahat rahat yapayım.Onu da alıp gezebileyim..vb işte.
İnşallah o zamanları görürüz de bu günleri yadederiz.

elifsevdecim NUK iyi diyosan ona da bakarız canım.birazda alacağımız zaman hangileri varsa içinden seçeriz gibi geliyor bana.arkadaşım bu iki markayı kokusuz diye tavsiye etti.Diğerleri kokuyormuş ve bebek memeyi almamış onda.

Muslukum çok yumuşak gerçekten.Ben hep bu bornozlara özenirdim zzaten.Çocuğum olsun alacağım derdim.Çok şükür bu günleride yaşıyoruz.

Allah hepimizin evladına can sağlığıyla giyinmeyi nasip eder inşallah.

Giysiler için ben dalinin sıvı bebe deterjanını ve yumuşatıcısını alcam.
İlk etapta ya elde yıkarım deterjanla hepsini yada makinada kısa ve hassas programda yıkarım.O zamanki gücüme bağlı.ama çok olur makinaya atarım gibi geliyor.annem gelirse belki elde yıkar.

bende bebek deterjanindan alayim hassas prog.yikarim diye düsünüyorum ama acikcasi elimde

yikayamam,yani hem beceremem hemde nebilim ya ellerimiz filan kötü olur..makina yikasin:)

günaydın kızlar..
darkcım atatanem cicileriniz pek güzeller.allah nazarlardan esirgesin bebeklerinizi ve sizleri..bol bol maşallah diyelimde nazar değimesin..:nazar:
amanda çilekcim pek kibarmışda..elleri yıpranırmışta..
kız sen anne olucan oğlunun b.. lu altını bile değiştiricen..sırnaşık şey
şimdiden kendini alıştır böle şeylere..
amaaaa zaman açısından bende makinada yıkama taraftarıyım..:1rolleyes:

X