- 16 Ağustos 2007
- 1.456
- 1
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.241
elmali turta senin begendigin Quinny olanmi?bende onu cok begenmistim ama
buradaki satici;sizin bebeginiz kis bebegi olucak hizla büyür ve yatamaz icine dedi vazgectik..
belki görmüsündür bunlarin birde üstü oluyor,femuarli kutu gibi bisiy..burada hep öyle satiliyor
bebegi icine koydugun zaman cok sicak tutuyor filan..ama dedigim gibi vazgecmek zorunda kaldim..
maxi-cosi istiyorum artik¨cünkü,hani tasima koltugu varya onu takabiliyorsun arabaya..ozaman cok kibar
bir görüntüsü oluyor ve cok yer almiyor..birde fiyatlara baktimda bu markalarin burasiyla cok bir farki yok..
yani türkiyedede oldukca pahali..
Evet canım Quinny'nin Buzz modeli. Biz de bu arabayı çok araştırdık ama küçük gelir gibi bir şey hiç duymadık. Maxi Cosi taşıma koltuları (ana kucağı) bu arabalarla uyumlu. O yüzden ilk 11 ay arabaya ana kucağını monte edip, sonrasında da kendi kılıfında taşımayı düşünüyoruz. O da zaten 4-5 yaşına kadar kullanılıyormuş. Eğer çok beğendiysen bence tekrar araştırın. Çünkü biz de baktık ve en iyisi bu gibi geldi...
Bu arada o fermuarlı şeye Portbebe deniyor sanırım. Bence de gereksiz. Siz onun yerine Maxi Cosi ana kucağıyla Quinny arabayı alın bence. Tabi buradaki gibi öyle satın alma imkanınız varsa...
evet canim portbebe deniliyormus bende simdi baktim burdan:) ama bizde illaki o olmali cünkü burasi kisin bazen -10 - 15 lerde olur..yalnizca digeri olursa üsütürüm bebegi diye korkuyorum..birde simdi bakiyorumda burada yalnizca araba ve portbebe aliyosun,tasima koltugunu ayri aliyomusun:uhm: ne ilginc ülke ya sat iste hepsini birden..birde maxi-cosinin zemini cok yumusakti eminim dikkat etmisindir benim cok hosuma gitmisti..ya Quinny icin arastirdik ama onun portbebesi maxi-cosiye göre daha kücültü..birde bunlar cok iyi biliyorlar bebek esyasini cünkü -20 bile olsa bebekler disarda gezdigi icin,saticini ndediginede sadik kaldik yani..
bakalim artik alinca koyarim ben resmi,insl.zevkimize göre bisiyler buluruz..
Bence de Maxi Cosi'nin ana kucağı diğerlerinden çok farklı. Hem daha yumuşak hem de ufacık bi itmeyle dakikalarca kendi kendine sallanabilme özelliğine sahip. Bildiğim kadarıyla Maxi Cosi'de de Quinny benzeri 3 tekerlekli modeller vardı. Umarım zevkinize göre bulursunuz a.s.