Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

asortiecim ciciler pek güzelmiş canım güle güle giysin bebişin..
eylülcüğümün cicileri deyince bende bana bişeyler aldın sandım..hayal kırıklığına uğradım..:jeyyar::jeyyar:

darkcım,asorticim cicleriniz çok güzelmiş.ceren ve eylül güle güle giysinler.çilekcim seninde şekerlerin pek tatlıymış..:1rolleyes:

kızlar merhaba bugüne kadar oğluma aldığım eşyaları bir türlü ekleyememiştim
bugün kendimi iyi hissedince artık bu işi yapmalıyım dedim bunlarda bizim cicilerimiz

Güle güle kulansin oglun,cok ciciymis hepsi.

teşekkür ederim canım umarım aldıklarımızı hepimizin yavruları iyi günlerde giyer ben epeyce bir sıkıntı yaşadığım için hiçbirşey almıyordum bebek eşyalarına bakınca mutlaka gözelrim doluyordu sanki birşey olacak gibi annemin zoruyla almaya başladım ama şimdi keyif veriyorlar bana:))

asorticim senin aldıklarında çok güzelmiş aslında bizim zaten eklememiz hata kız eşyalarının yanında ama neyseki benim bir kızım var ve hevesimi aldım o güzel kız kıyafetlerinden:))

kızlar maasallah aldıklarınız cok cok guzel
ınsa allah ıcını dolduran bebeklerımızle daha da guzel olacaklar

bız hafta sonu ogluma bırsey almadık sadece baktık karar veremedık sıze soruyım dedım
bana ıkı tane hamıle pantalonu aldım bırını 10,00 ytl dıgerını 19,00 ytl ye cok guzeller ve bır tanesı fermuarlı yanlardan yanı dogum sonrasında normal bedendeyken de gıyebılıyorsun cok hos

neyse bız de ogluma araba baktık
kraft ve chıcco urunlerını gordum
krfat bana daha kullanıslı geldı bugun begendıklerımın resımlerını eklerım karar veremıyorum cunku :uhm:

kalimerocum nerden buldun 10-19 milyona pantolon?çok ucuzmuş ya..
yazlık mı,kışlıkmı?
yani yazın bitmesine az kaldı.ben 1 ay dha idae edeyimde sonbahar için 1 pantolon daha alayım diyorum.malum daha sonra ihtiyacımız olmayacağı için ne kadar az kıyafetle bitirirsek bu dönemi okadar iyi..
hafta sonu bizde eşimle pusetlere, arabalara baktık.bana biraz pahalı geldi.eşimde dedei Halep de bu ürünler yarı fiyatınaymış.eşim hataylı ve kuzenleri orada beğendiğimiz modellerin kodlarını verdik.oradan fiyat öğrenip bildirecekler.dedikleri gibi yarı fiyatınaysa aldırıp kargoyla isticez..
kızlar bu arada bu hafta sonuda Gaziosmanpaşa daki Gamas Mobilyacılar çarşısına gittik.masko da 3 bin ytl ye baktığımız mobilyanın aynısını(hatta daha güzelini) 1.700 e bulduk.ve kociş bugün gidip sipariş vericek.10 taksit yapıyolar ve 25 günde teslim ediyolarmış.mdf almaya karar verdik.suntalam lar biraz basit geldi bana.ucuz ama..
ve mdf leri geldikten sonra boya kokusu gitmesi için 1 ay kadar havalandırmak gerekiyomuş..yani kızlar eğer benim gibi böle bişey almak isteyen arkadaşlar varsa teslimat süresini ve havalandırma süresini düşünerekten en kısa zamanda sipariş vermeleri gerekir..zaman daralıyo..
oğluşumun odası gelince fotolarını çekip koyucam bende inş.

canım benim öncelikle hayırlı olsun tabiki almışsınız güle güle iyi günlerde kullanın ama benden sana ve diğer arkadaşlara bir tavsiye çocuklarımız için bebek odalarına biz hevesleniyoruz ve kendi zevkimize göre cicili bicili ileride kullanabileceği özellikle büyüyen yatakları olan güzel takımlar alıyoruz ama o masum bebişler varya 2.5 yaş civarına geldiklerinde anne bu ne biçim oda çilekteki barbili odayı istiyorum yada ben bu odayı beğenmiyorum çilekteki arabalı odayı istiyorum diyorlar ve bizler o dünyanın parasını verdiğimiz takımları atmaya kıyamıyoruz ve değiştirmek için süreyi uzatmak için çocuğumuzla köşe kapmaca oynuyoruz. Malum benim bir kızım var ve bende 2002'de daha 4,5 aylık hamile iken gidip modokodan en iyilerinden bir takım almıştım hala taş gibi maşallah hiçbir zaiyatımız yok ama kızım beğenmiyor bu bebek odası ben bebekmiyim deyip duruyor seçimlerinizi yaparken aklınızda bulundurun isterseniz:))

teşekkür ederim canım.tabiki haklısın.ama benim oğlumun eşyalarını koyabileceğim biyerim yoktu.mecburen aldım..ve dediğini düşünerek çok süslü bebek işi olmayan bi erkek odası seçtim.tek süsü kapak ve çekmece kolları..onlarıda ilerde değiştirebilirz..
zaten 10-12 yaşına kadar kullanabileceği bi takım.sonra onun zevkine göre genç odası alırız diye düşündük.tabiki oda seçimini yaparken çok bebek işine kaçan süslü püslü odaları tercih etmemek lazım..ileriyi düşünerek..:asigim:

azocum kumas hamıle pantolunu
yanı sonbaharlık sımdı gıymek ıcın almadım zaten
son aylarda yanı havalar soguyunca gıymek ıcın aldım ındırımdeydı ıkı tane aldım
kadıkoy baharıyeden

bızde dun yatak baktık ama bız yatak odamızı yaptırdıgımız mobılyacımıza yaptırmayı dusundugumuzden dolayı rahatız
zıra bız anneannemıze cıkıcaz ınsa allah ve annemın evındekı odamız eylulde hazır olacak sekılde sıparısı verıldı bıle
kendı evımıze mevlutten sonra gecıcez ınsa allah onun ıcın acıl degıl

BEBEK ODASINI BENDE MDF İSTEMİŞTİM AMA SUNTALEM ALDIK İNDİRİME GİRMİŞ VE KANPANYALI OLDUĞU İÇİN bya ucuza geldi bahsettiğiniz gibi iki gün sonra beğenmiyorum diyecek nasılsa dedik cok cicili bicili değil ama şimdikiler beter oluyolar beğenmez nasılsa kansorejen madde içermiyomuş fıstık yeşiliile krem aldım mavi olmasın istedim sonrada mavimi alsaydım diye düşündüm nasip artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…