Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

ayakkabı dunyasından bana 2 tane daha ortopedık ayakkabı aldık ve ben oglusuma reebok'un bır patıgını begendım ama kımseye danısmadık dıye almadık eger bır sakıncası yoksa alıcaz yanı patık ayak gelısımı ıcın uygun mu bılmıyoruz dıye tereddut ettık ama ben cok begendım almak ıstıyorum :uhm:
sonracıma gezdık kocısle bol bol cekım yaptık hamıs halımle :CüvCüv:

ay cok sevındırık oldum cok heyecanlandım super bısı mınık mınık seyler almak :lepi:
kocıste hıc aklıma gelmezdı bu magazaları gezecegım deyıp durdu sureklı gamyoncuiremsu

neyse acılısı yaptık ya sureklı oglusuma bırseyler almak ıstıyorum
hafta sonu yıne alısverıs var bıze şakkıdı

resım koyarım ınsa allah
dun aksam son anda mısafır gelınce yemege onları dokup etrafa bakamadık bıle

bır de mothercare de esımle bır besık begendık aslında cok ıcıme yattı ama hazırını esım pek begenmedı kalıte olarak mobılya ve cokaz yer kaplıyor
mobılyacımızla konusacak resmını cektık belkı yaptırırız dıye

cok heyecanlıyım olebılırım o mınık seylerı elımde severken :sm_cool:

ooo güle güle kullansin oglusun cicilerini minik kalimero..

en yakin zamanda ekelrsen bizde görürüz tatlim,eminim cok zevkli seylerdir.

benim karyolası da yatak odasında olduğundan en azından bi telsiz alırım heralde.
sürekli yatak odasında olamam ben.gerçi ana kucağındada yatıyorlar ama bakalım bi.zaman ne gösterecek.
haklısın hepsi 6 aylık kulanım için bu beşiklerin.Sonra hareketleniyo bebekler zaptedemeyiz içinde.
tamam canım resmini bekliyoruz alınca.

hoşgeldiniz kalimero,
ne güzel şeyler almışsınız,sen en lazım olanlardan başlamışsın ne güzel :)
ah ahh dediklerinin hepsinden bizimde almamız lazım.ne alcağız nasıl olması lazım hiç bişey bilmiyorum.

ama aldıklarının resimlerini de bekliyoruz.Bizim için de bi fikir olur.

kizlar birde hani yavas yavas hastane icin canta hazirliklarina baslayalim dedikya;
peki neler koyucaz..hem kenidimize hem bebise neler gerekiyor?buradan fikirlerimizi söyleyelimmi?
yardimci olalaim bu konuda birbirimize..

tsk ederım kızlar
valla bılmıyorum onem sırasını bunların hepsını kocısın ıstegı uzerıne aldık
zaten bızım hastane cıkısı, araba ve canta takımlarını anneannemız alıyor onun ıcın o tur seylere hıc bakmadık
ama ben valızımı cıkardım ıcı su an bos olsa bıle yavas yavas canta hazırlıklarına baslayalım dıye

hıc resım eklemedım ama yarın resımlerı ceker eklerım ınsa allah:1hug:

ben kuzenime ve arkadaşıma soracağım bunları.
ben de hiç bişey bilmiyorum.
öğrenince paylaşırım sizlerle
ama deneyimliler listelerse iyi olur.
artık 6. ayı bitirdik yada bitirmek üzereyiz.bu çantaların hazır olması lazım artık.

ben size hemen birkaç bilgi vereyim..nitekim ablamın çantasını hazırlayan biri olarak ..
anne için; gecelik önden düğmeli; büyük boy kilot ,atlet,çorap ,rahat terlik, kırmızı saç bandı,tarak ,ıslak mendil, havlu , sabun, fotoğraf mak.Hijyenik Ped ,Gögüs Pedi ,Gögüs pompasi, Toka, Parfüm, makyaj malzemeleri ( malum gelenler olacak)

bebek için ;2 tane bady ,2 tane tulum ,2 tane çorap ,2 tane agız mendili ,2 tane pijama altı ,2 tane sapka ve eldiven ,1 takim kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı ,patigi,baslığı vs) ,Yelek ve hırka ,Battaniye ,3-4 tane bebek bezi ,Araba koltugu/ana kucağı,2 adet Patik ,Saç Fırçası ,Burun Temizleme Aspiratörü ,Biberon

şimdilik bunlar geldi aklıma ..aklına gelenler ekleme yapabilir...

kızlar bende ya bu haftasonu yada tatil dönüşü alışverişe çıkıcam baya bişey alcaz oğluşuma hastane çıkışını çantasını kangurusunu kıyafetlerini sebamed in bakım setini alıcaz şimdiden çok heyecanlıyım alınca resinlerini koyarım siz de koyun da çatlatmayın adamı öyle söylemekle olmaz görmemiz lazım:)))

bugun ben de aynı ana kucagi icin siparis verdim. cok tesekkur ederim canim burdan paylastigin icin. cok begendim. gule gule kullansinler bebislerimiz. :CüvCüv: a.s.

ben cekemedım resımlerı yaaa cunku makıneyı annemde unuttuk telefonunum kablosu yok pc ıcın
onun ıcın yarına kaldı benım resımler

kızlar peluş battaniyeyi ne kadara aldınız bide bu parlak olanlarmı daha iyi yoksa bildiğimiz peluşlarmı
parlaklar sanki ısıtmayacak gibi geliyo bana
Gecende alt açma minderlerini ince bulduğumu söyledimkafamçokkarıştı annemle eşime minder dikelim dedim tuhaf tuhaf baktılar bana saatlerce yatmayacak onun üstünde dedi olsun ama yinede üşümez mi ya ben bu cocuğu nasıl bırakıp işe gelicem ya:çok üzgünüm:

eylülcüm battaniyeler çok güzel
minik kalimero öyle güzel anlatmışsın ki heyecanla resimleri bekliyoruz
atatanem biz de tatil dönüşü alalım bişeyler dedik şimdiden heyecanlıyım bende

bu arada benim babaannem battaniyelri ben alıcam dedi
annem bir tane güzel bir battaniye ördü
işleyince resmi koyarım
kayınvalidemde benim minik erkekim için süveter örmeye başlamış
hazırlıklar tam gaz başladı çok heyecanlı
Allah birde sağlıkla kucağımıza aldığımızı gösterse bu mübarek kandil günü hepimiz için bolbol dua edicem kızlar sizde beni unutmayın

canım bu resimdekini 20 ytl ye aldım çok yumuşak ve öyle ısıtmayacak bişey değil ..öyle olsa almazdım zaten..diğerinide biraz büyük dikdörtgen aldım yatağa sermeye oda 40 ytl canım..

hım bu parlak olanlardan dimi canım ben biyere sordum 25 demişti iyi almışsın coğu kişidede bunlardan görüyorum eski peulşlardan yok herald eartık ısıtmasa herkez almaz dimi ama canım Ben cok pimpirikli olmaya başladım kızlar ya geicekmi bu böyle Felaket tellalı gibi hissediyorum artık kendimi akşamakadar ne seneryolar kuruyorum cocuk hareket ediyor neden cok hareket ediyo rahatsızmı acabna cocuk sakinleşiyo neden duruyo bişimi oldu acaba o neden böyle bu neden şöyle üfff kendi kendimi daralttım yafu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…