- 26 Mayıs 2008
- 9.071
- 6
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
benim karyolası da yatak odasında olduğundan en azından bi telsiz alırım heralde.canim ben mecbur almaliyim salona besik..yatak odam üst katta
sürekli in cik yapamam birde gözümün önünde olsun kuzucum istiyorum..
birde hangini alirsam alayim anca 6 ay yatabiliyorlar..ben alayim cekerim resmini yine..
evet aksarayda oldugunu okumustum o yüzden dedim yakin diye,belki isine yarar seninde nasil olsa yakin konya..
hoşgeldiniz kalimero,slm kızlar oglusumla ben geldıkkkk :lepi:
bızde sonunda esımın ısrarları uzerıne seytanın bacagını kırdık ve esımle ılk kez bebısımız ıcın bır seyler aldık sırnaşık şey
daha benım ıcın sayılır ama neyse...
hafta sonu buradakı chıcco, mothercare ve panço gıbı magazalrı gezdık kocısle
kocıs pompa ısını en once halletmek ıstıyordu sonunda benım basıma patlamasın bu ıs dıyordu kı :1closedeyes:
avent ve chıcco arasında karar veremezken her ıkısını yakından gorunce chıcconun pompası bıze daha kullanıslı geldı :CüvCüv:
bızde once chıccoya gıttık pompa, pudra, pısık kremi, burun aspiratöru, fırca takımı, ates olcer, gogus pedlerı, ve cok guzel zıbın takımları aldık su 5'lı olanlardan hepsını aldık.
tırnak makasının kalıtesını begenmedı kocacık almadık baska yere bakıcaz ınsa allah :CüvCüv:
sonra aventın magazasına gıttık
oradan da avent yenı dogan bıberon setınden aldık bır tane hanı su saklama kabına donusenlerden fırcası emzıgı falan olandan cok hos bır set :CüvCüv:
daha once esım surprız wee'nın mınık bıberonundan almıs onu da ekledık Şeniz
sonra bana bır sırt cantası aldık orta boy bıberon ve bez falan kolay tasınması ıcın
derı olanından aldık hemde sık olsun dıye Şeniz
İnternetten daha hiç almadım ben.İşte dün teyzesi ana kucağı-oto koltuğu nu aldı.hepsiburada.com dan aldı.Kardeşim sürekli netten alır ama ben hiç bilmiyorum.Gittigidiyor.com u da öneriyor kardeşim sordumda.
eylül kız çok tatlıymış bunlar.bende 2-3 tane battaniye alayım diyorum en lazım olanı o çünkü
kızlar peluş battaniyeyi ne kadara aldınız bide bu parlak olanlarmı daha iyi yoksa bildiğimiz peluşlarmı
parlaklar sanki ısıtmayacak gibi geliyo bana
Gecende alt açma minderlerini ince bulduğumu söyledimkafamçokkarıştı annemle eşime minder dikelim dedim tuhaf tuhaf baktılar bana saatlerce yatmayacak onun üstünde dedi olsun ama yinede üşümez mi ya ben bu cocuğu nasıl bırakıp işe gelicem ya:çok üzgünüm: