- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #3.021
canım chicco iyonlu gece lambalı soğuk buhar makinası var alabilirsin....
kızlar bende resim koymaya çalışıyorum ama bakalım olacak mı. benim kızımın odası.
ImageShack - Image Hosting :: betloda1qn5.jpg
erhabalar bebek odaniz cok hos olmus.siz ozelmi yaptirdiniz yoksa hazir mi aldiniz.
hazir ise kaca mal oldu ve sizce mahsuru yoksa aldiginiz yerin ve dukkanin adini ogrenebilirmiyim .size ozelden msj yazdim ama gitmedi
tesekkur ederim:1hug:a.s.
Sunny kaç para Hirayecim?
Kraft baya uygunmuş.Ben burda en uygun 75 e buldum arçelik.Ama özelliklerini bilmiyorum.
Netten de alamam kredi kartımın yenisi hala gelmedi.Yılan hikayesine döndü bu kartta :)
pirayecim cicileriniz pek güzel güle güle kullansın kızın..
vallahi ben elbise aldım ; kadife , kot , birkaç tane var onlara uygun külotlu çorapta aldım..giydiricem..2 aydan sonra giyiyorlar ..hatta 20 günlük bebekken mevlit elbisesi giymiyorlarmı pekala da çok hoş oluyor..normal günde de gezmeye giderken giyilebilir bence..
bu arada bebek şekeri için numune aldım ..sanırım onu yaptıracağım ..mevlitte dağıtılıyor..hastane de ise çikolata veriliyor ..yani en azından ben öyle yapacağım..
mevlitte bizim buranın adeti saten gecelik sabahlık giyilir..biraz öyle dolaşılır..sonrada şıngır mıngır bir elbise giyilir..misafirler ile oturulur..hihoyyyt