- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
kızlar hafta sonu ankamall de bebek magazalarına baktım sankı bıraz tuzluymus gıbıme geldı en tuzlusuda mothercare de tabııı kucucuk kazaklar 55 ytlden baslıyorrrr :1shok:
ayın sonuna dogru kızılaydakı bebek magazalarına bakalım dedıkkk :CüvCüv:
Bunu almadım ben canım.Çilek 2 tane beğenmiş de bende bu daha güzel olur dedim.darkinlife bu seperi nerden ve kaça aldın acaba...
demekkı bızım mothercarede ındırım yok sok olarak cıktım dukkandan:1shok: lcw ye bende baktım canım benım seneye yazın gıyebılecegı seyler baktık 3 badı mesela 10 ytlydı cok guseldıı ve kalıtelı kıslık olarak pek bısey goremedım ama yazlık kıyafetlerde hep ındırım vardı :dance:
Kızlar ben de 2 battaniye almak istiyorum, biri yatağının üstüne biri de hastaneden çıkarken sarmak için. Ama polar mı alsam yoksa yün mü karar veremedim... Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
herhalde kışlıklar eylul ekım gıbı cıkar ozamana kadar beklemek lazım ben 10 lu hastane cıkısı aldım 1 tanede 5 lı alıcam 2 battanıye cıtcıtlı badıler ve ayaklı tulumlar alıcam ınsallah yelek almak ıstıyorum ama anneannesı ormustur para vermıyım onun yerıne baska seyler alıyım:CüvCüv:
ankarada olan bayanlar acıtyde chıcco bebek arabası bugun 60 ytl ımıs bı gıdıp bakmak lazım
benim aldığımda kapitone galiba.kapitone denilen yelekler var..pazarlarda filan 5 ytl ..chicco da baktım 14 ytlydi indirimli..aynı şey diye ben pazardan aldım valla..
aksaraydayım ben.dediğin gibi yakın bana.merhaba kizlar....darkcim veriyorum ozaman linki buradan canim bakarsin sende..
hem sende konyadaydin dimi,aksarayda..bak daha kolay olur sana almak ozaman..
http://www.partievim.com/default.asp
bu arada sanirim o besikten alicam bende,digeri icin salonda yerim ama yakindan baktim cok büyük
kanatlari yani oldukca yer aliyor..bakalim bi karar verim alicam insl..