Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar hafta sonu ankamall de bebek magazalarına baktım sankı bıraz tuzluymus gıbıme geldı en tuzlusuda mothercare de tabııı kucucuk kazaklar 55 ytlden baslıyorrrr :1shok:
ayın sonuna dogru kızılaydakı bebek magazalarına bakalım dedıkkk :CüvCüv:

çilekcim her ikiside çok tatlı beşiklerin,
yalnız bu sanki salon için daha uygun olur gibi geldi.
86410440mr7.jpg

eşin gitmeden alın tek yapman zor olur
şekerler çok uygunmuş cidden.Sitenin ismini verebilirsin tabiki bişey olmaz.Bizlerde alışveriş yaptığımız yerlerin adresini yazıyorum.

kızlar hafta sonu ankamall de bebek magazalarına baktım sankı bıraz tuzluymus gıbıme geldı en tuzlusuda mothercare de tabııı kucucuk kazaklar 55 ytlden baslıyorrrr :1shok:
ayın sonuna dogru kızılaydakı bebek magazalarına bakalım dedıkkk :CüvCüv:

Ben de cuma İstanbul Akmerkez'de bakmıştım mothercare'e her şeyde yüzde 50 indirim vardı. Çok cici uzun kollu bir hastane çıkışı aldım. 2 adet uzun kollu pijama takımı, kadife hırkası, zıbını, mama önlüğü, beresi falan 8 parça şeye toplam 39 YTL verdim. Bence kalite ve fiyat olarak iyiydi... Bu arada kazak almak için bence indirimi bekleyin. Yenidoğan zaten 40 gün evden çıkamayacak. Evde de kazak giyemeyeceğine göre, şimdi her şey o kadar ucuzlamışken uzun kollu penye almanın tam zamanı bence!

LCW de uygun şeyler var applecigım bi bak orayada.
16 ytl ye erkek bebek kot montu aldım hediye ben.başka yerde 50 den aşağı bulamazsın bunu mesela.Hatta ben kendiminkiene düşünüyorum alsam die

demekkı bızım mothercarede ındırım yok sok olarak cıktım dukkandan:1shok: lcw ye bende baktım canım benım seneye yazın gıyebılecegı seyler baktık 3 badı mesela 10 ytlydı cok guseldıı ve kalıtelı kıslık olarak pek bısey goremedım ama yazlık kıyafetlerde hep ındırım vardı :dance:

darkinlife bu seperi nerden ve kaça aldın acaba...
Bunu almadım ben canım.Çilek 2 tane beğenmiş de bende bu daha güzel olur dedim.
Ben salllanan karyola aldım, şimdilik beşik almayı düşünmüyorum.

genelde bu tarz sepetler 350 ytl galiba.Bunlar bambular.

bambu olmayan beşikler var yine model olarak bunu andıranlar var 160 ytl den başlayan fiyatlarla gördüm ben almayı düşünüyosan sana bi fikir verir belki.

demekkı bızım mothercarede ındırım yok sok olarak cıktım dukkandan:1shok: lcw ye bende baktım canım benım seneye yazın gıyebılecegı seyler baktık 3 badı mesela 10 ytlydı cok guseldıı ve kalıtelı kıslık olarak pek bısey goremedım ama yazlık kıyafetlerde hep ındırım vardı :dance:

kışlık pek yok şimdi ama çıtçıtlı atletler aldım ben.alttan giydirmek için.
eylül ekim gibi anca çıkar heralde kışlıklar.şimdi heryerde kışlık bulmak zor aslında.geçen baktımda uzun kollu çtçıtlı bodyler bile yok piyasada pek.
bende paso gelecek yaza çalıştım artık yenidoğan giyime yoğunlaşsam iyi olur.

bi de kuzenim bana ilk zamanlar neler gerekli oluyo hastanede onları yazacak.Ona göre takılalaım artık :)

kışlıkları kışın başında pahalı pahalı alcaz mecburen :) sezon yeni açılmış olcak :pp
iyiki biraz biraz başlamışım alışverişe önceden diyorum ben.
Cidden yetiştirmek zor walla.cebimde harçlık kalmadı.eşimin göndermesini bekliyorum bi yandan da son paramla bebeğime ne alsam diyorum :)))

biz de gelecek yaza giydireceklerimizi ucuz ucuz alırız ağustosta daha da indirime girer yazlıklar :)
Zaten seneye bebekle ne kadar gezebiliriz ki mağaazaları dimi ama

herhalde kışlıklar eylul ekım gıbı cıkar ozamana kadar beklemek lazım ben 10 lu hastane cıkısı aldım 1 tanede 5 lı alıcam 2 battanıye cıtcıtlı badıler ve ayaklı tulumlar alıcam ınsallah yelek almak ıstıyorum ama anneannesı ormustur para vermıyım onun yerıne baska seyler alıyım:CüvCüv:
ankarada olan bayanlar acıtyde chıcco bebek arabası bugun 60 ytl ımıs bı gıdıp bakmak lazım
:nazar:

İstanbul'da oturan arkadaşlar, Debenhams, Mothercare ve Chicco'da bebişlerin kışın da giyebileceği çok güzel uzun kollu penyeler var. Özellikle Debenhams yüzde 70 indirim yapmış, haberiniz olsun!

Kızlar ben de 2 battaniye almak istiyorum, biri yatağının üstüne biri de hastaneden çıkarken sarmak için. Ama polar mı alsam yoksa yün mü karar veremedim... Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kızlar ben de 2 battaniye almak istiyorum, biri yatağının üstüne biri de hastaneden çıkarken sarmak için. Ama polar mı alsam yoksa yün mü karar veremedim... Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

canım merhaba ;
bende 2 tane aldım biri kare battaniye ama böyle yumuşacık olanlar varya polar da değil yünde değil bizim battaniyelerimiz gibi hani ne deniyor bilmiyorum ama senin için resmini çeker yollarım..
birtanede yatağının üzerine örtmeye dormina dan aldım.genelde çeyiz mağazalarında oluyor ..netten de bakabilirsin .. annemde bıraktım .. olsa burda onunda resmini çekerdim ..ama netten bulursm onu da koyarım canım..

canım dormina battaniyede bebe bölümüne bir bak resim kopyalanmıyor o yüzden koyamadım..sen bakarsan daha rahat anlarsın canım..birde tek kişilik yazan bölümede tıkla ..o modellerinde bir küçükleri var..ben ondan da aldım..

herhalde kışlıklar eylul ekım gıbı cıkar ozamana kadar beklemek lazım ben 10 lu hastane cıkısı aldım 1 tanede 5 lı alıcam 2 battanıye cıtcıtlı badıler ve ayaklı tulumlar alıcam ınsallah yelek almak ıstıyorum ama anneannesı ormustur para vermıyım onun yerıne baska seyler alıyım:CüvCüv:
ankarada olan bayanlar acıtyde chıcco bebek arabası bugun 60 ytl ımıs bı gıdıp bakmak lazım
:nazar:

bende 5 li almıştım.10lulardan alayım diyorum bi tanede.
gerisini tek tek alcam.Bu takımları da hastane için yeter heralde.Yine ayrı olanlardan da alcam hastanede yanıma.İnşallah :)

bende 1 penye battaniye aldım.bi polar bi de peluş alsam diyorum.

yelek ben bi tane aldım.annem çok örmüş dediğin gibi.Düğmelerini dikmemiş hiç.Dikince çekerim resimlerini.ama hazır da al bence.hep örgüden sıkılabiliriz :)

merhaba kizlar....darkcim veriyorum ozaman linki buradan canim bakarsin sende..

hem sende konyadaydin dimi,aksarayda..bak daha kolay olur sana almak ozaman..

http://www.partievim.com/default.asp

bu arada sanirim o besikten alicam bende,digeri icin salonda yerim ama yakindan baktim cok büyük

kanatlari yani oldukca yer aliyor..bakalim bi karar verim alicam insl..

kapitone denilen yelekler var..pazarlarda filan 5 ytl ..chicco da baktım 14 ytlydi indirimli..aynı şey diye ben pazardan aldım valla..
benim aldığımda kapitone galiba.
4-5 ytl ye almıştım bende.herşeyide marka olmasın canım :9
walla ben markada alıyorum pazara da bakcam :)

merhaba kizlar....darkcim veriyorum ozaman linki buradan canim bakarsin sende..

hem sende konyadaydin dimi,aksarayda..bak daha kolay olur sana almak ozaman..

http://www.partievim.com/default.asp

bu arada sanirim o besikten alicam bende,digeri icin salonda yerim ama yakindan baktim cok büyük

kanatlari yani oldukca yer aliyor..bakalim bi karar verim alicam insl..
aksaraydayım ben.dediğin gibi yakın bana.
sağol link için.
beşik tam düşündüğüm gibiymiş desene.bende salona fazla büyük olur die düşündüm diğerini.belli ama ayakları felan
belki bende salona gerek görürsem doğumdan sonra alırım küçük beşik.
ama bambu olmaz :) dierleri görür işimi.

canim ben mecbur almaliyim salona besik..yatak odam üst katta
sürekli in cik yapamam birde gözümün önünde olsun kuzucum istiyorum..
birde hangini alirsam alayim anca 6 ay yatabiliyorlar..ben alayim cekerim resmini yine..

evet aksarayda oldugunu okumustum o yüzden dedim yakin diye,belki isine yarar seninde nasil olsa yakin konya..

slm kızlar oglusumla ben geldıkkkk :lepi:

bızde sonunda esımın ısrarları uzerıne seytanın bacagını kırdık ve esımle ılk kez bebısımız ıcın bır seyler aldık sırnaşık şey
daha benım ıcın sayılır ama neyse...
hafta sonu buradakı chıcco, mothercare ve panço gıbı magazalrı gezdık kocısle
kocıs pompa ısını en once halletmek ıstıyordu sonunda benım basıma patlamasın bu ıs dıyordu kı :1closedeyes:
avent ve chıcco arasında karar veremezken her ıkısını yakından gorunce chıcconun pompası bıze daha kullanıslı geldı :CüvCüv:
bızde once chıccoya gıttık pompa, pudra, pısık kremi, burun aspiratöru, fırca takımı, ates olcer, gogus pedlerı, ve cok guzel zıbın takımları aldık su 5'lı olanlardan hepsını aldık.
tırnak makasının kalıtesını begenmedı kocacık almadık baska yere bakıcaz ınsa allah :CüvCüv:
sonra aventın magazasına gıttık
oradan da avent yenı dogan bıberon setınden aldık bır tane hanı su saklama kabına donusenlerden fırcası emzıgı falan olandan cok hos bır set :CüvCüv:
daha once esım surprız wee'nın mınık bıberonundan almıs onu da ekledık Şeniz
sonra bana bır sırt cantası aldık orta boy bıberon ve bez falan kolay tasınması ıcın
derı olanından aldık hemde sık olsun dıye Şeniz

X