- 12 Ağustos 2007
- 6.895
- 21
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
evet canım çok sade birde gardrop ve şifonyeri var..bakalım fiyat uygunsa birde yakından görmek lazım..eylülcüm ikiside cok güzelmis yaa...hele ilk resimdeki yataga bayildim,prenses yatagi gibi vallahi..
oy oy icindekide prenses olucak zaten..cok ciciymis canim ikiside.güle güle yatsin kücük hanim
yataklarinda.
kızlar malum birdaha ki ay oda almaya gidicez ama bana hepsi çok büyük geliyor ..maskodaki bütün mağazaları araştırdım sadece 2 tane bulabildim zevkime göre..sizinle paylaşmak istedim..
bunun takımı da var ama resmi eklenmedi
ama bu daha çok hoşuma gitti..
eylülcüm bende maskodan bir takım beğenmiştim fiyatlar nasıl bir öğrenirmisin?bi de izmire gönderim yapıyolar mı ücret alıyolarmı ayrıca sorarmısın???
Benim bebek odalarının fiyatlarından haberim mi yok acaba Eylül? Canım bu fiyatlar bana çok pahalı geldi. Uçuk rakamlar ya.
Merterde arabayla gidecekseniz yolun üstündende görünüyor canım cevizlibağı benzinciyi falan geçtikten sonra yolun hemen üstündende görünüyor canım .sağa giriyorsun giriş hemen orada yardımcı olduysam ne mutlu
canım aslında bana da biraz fazla geldi ama şöyleki ablamın kızına 3 yıl önce tek bir beşik almıştık 650 ytl idi içinin yatağı nevresimi uyku seti derken 850 yi bulmuştu ..tek şifonyerler normal mobilya mağazalarında bile 350 -400 ytl beşiklerde kalitelisini istiyorsan 700 den başlıyor..mdf olması şart.piyasada birsürü beşik var suntalem denilen malzemeden yapılıyorki bu da üzeri soyuluyor ve suntası çıkıyor ortaya ..üstelik fiyatını verdiklerim 1 kalite antibakteriyel boya ile boyanmış ve bebeğe hiç bir zararı olmayan boyalar ile boyanmış beşikler ..ben sanırım bunlardan alıcam ..haa bu olmazda aynı kaliteyi başka yerde ucuza bulurum ordan alırım ama görüntüden çok malzemesi önemli ..