Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar cicileriniz çok güzelmiş.bebekleriniz güle güle kullansınlar:asigim:
dark bende taşıma kotuğunu çok beğendim.
akşam kayınvalidemle konuşuyruz.onada dedim.anne nerden başlıcaz kızlar hep almışlar bebişlerine bişeyler diye..dediki: kızım bebekler 1 ayda büyüyo..istanbuldayız..herşey elimizin altında.ee hediyelerde gelir.çok bişey almayalım.her ay büyüdükçe yenilerini alırız.giyemez çocuk okadar şeyi..büyüyecek hemen dedi.benimde aklıma yattı.şimdi en acil olanların listesini yapıcaz.eylül gibi alıcaz inş.bide ilk aylarda hatırlarsanız konuşmuştuk.şu 1 kg. kadar çamaşırı yıkayan 2 saatte hemde kurutan makinalar vardı ya..onlardan araştırıp alıcam.arkadaşlar simbo markanın var demişlerdi.bizim çamaşırlarımızla yıkayamıcaz.e bide koca makinayı ikidebir 2 minik kıyafet için açmak israf..ban bu küçük çamaşır makinaları hem kullanışı hem uygun fiyata olması mantıklı geldi..bölece oğluşum bi taraftan kirletecek ben bitarftan yıkayacağım.çok bişey almıcam bende..büyüdükçe yenilerini alırım.
bu gün arkadaşıma gidicem.oda 4 ay önce doğum yaptı.oda dedi çok bişye alma diye.onun giydirmeye sıra gelmeyen bi sürü eşyası varmış.ve oğlu hızla büyüdüğü içinnazar:) giydirememiş.onları verecek bana..toparlıcam eksiklerinide ben..
bölece tamamlarız inş.
bende bişeyler alınca resimlerini koyucam kızlar buraya..
amma yazdım haaasırnaşık şey
öptüm hepinizi ve bebişlerinizi..a.s.

darkcım ve eylülcüm aldıklarınız çok güzeller
darkinlife bende kapı süsünü kendim yapıcam inşallah
ellerine sağlık çok güzel yapmışsın

eylülcüm aldıkların çok güzel ve kullanışlı canım
özellikle sen inekli demişsin ama bence zürafalı pijamasına bayıldım canıma.s
benim oğlumunda var inekli bir badisi çok şeker oluyorlar yaaaaaaaa
Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin

ya kızlar burda biyerde görmüştüm hayvan şeklinde tulumlar var kuyrukları kulakları falan var okadar şeker ki bende onlardan almak istiyorum gördünüzmü hiç onlardan

azocum kayınvaliden çok haklı
bende öncelikle acil olanları alıyorum diğerleri şimdiden teyzelerinden hediye geldi
arkadaşlarımda sağolsunlar
en iyisi zıbın ulum ayaklı pijama çıtçıtlı badi gibi şeyleri almak galiba

ya kızlar burda biyerde görmüştüm hayvan şeklinde tulumlar var kuyrukları kulakları falan var okadar şeker ki bende onlardan almak istiyorum gördünüzmü hiç onlardan

atatanem bende bu forumda bir yerlerde görmüştüm çok şekerdi gerçekten
ikimizde izmirdeyiz bulursak birbirimize haber veririz nereden aldığımızıa.s:CüvCüv:

ben netten fotoğraf buldum ama mağaza bilgisi yok.fatercim ben hatayda hakimevlerinde bi mağazada görmüştüm oraya gidicem mutlaka eğer varsa sanada haber veririm bakın resimler bunlar ama benim gördüğüm daha tatlıydı

canım bunların ayak kısımları rahat görünmüyor birde kumaşları çok kullanışlı değil gibi geldi
bande bakayım bulursam sanada söylerim canım

ay atacım bunlar çok hoş yaaaaaaa..
çocukları ne hale sokmuşlar..
çok güldüm.
kız bunları giydirip bebeklerimize nazar değdiririz valla..sırnaşık şey
yok yok ben giydirmem oğluşuma..
sonra yesinler dimitatlicadiarzu

eylül, fater ve darkcım aldıklarınız hayırlı olsun
bende hafta sonu yapcaktım bıkac sey ama esım araba aldıgımızda yaparız dedı su arabayı bı alsaydık hayırlısıyla :asigim:
ben kapı susu yapmıycam organızasyoncu arkadasm bebk sekerı suslemesını ve kapı susunu yapcak kısmetlı kızım benım :CüvCüv:

Subatta oglusumu annanesine götürücem,bunlar türkiyedeki yakin aile dostlarim icin ikram bebek sekerleri..henüz siparisini vermedim ama onayladim begendigimi..gittigimde iki gün icinde elimde olucaklar.kücük sünnet sapkalari ve iclerinde sekerler var..Buradaki arkadaslarim icin olanlar agustosta gelicekler,onlarin resimlerinide ozaman koyarim..

kizlar sepet konusunda kararsizim suanda..bunun biraz daha farklisi benim alicagim eger karar verebilirsem..üzeri ve alti tüllü ..

ben salonuma koyucam besigi,acaba biraz büyük bisiymi alsamki?bunlarda yalnizca 6 ay yatabiliyormus..

buda diger begendigim

enson agustos gibi almaliyim bunlari,o dönemden sonra esim sürekli disarida olucak yalniz halledemem ama kararda veremiyorum..ne yapsam acaba?

çilekçim alttaki beşik harika ve çok ilginç görünüyo şahsen ben uygunsa fiyatı alttakini alırdım çok ciciymiş.buarada şekerler manyak güzel nerden verdin siparişi kaça maloldu kaç tanesi anlat da bizde bilelim bende yaptırıcam kısmetse

canim besiklerin fiyatlari hemen hemen ayni.

sekerler icin konyadaki bir organizasyon sirketiyle görüstüm onlar hazirliycaklar..
genelde paket halinde satiyorlar..bu begendigim sapkalarin subata kadar
fiyatlari degismezse 12 tanesi 20 ytl.ben 4 paket alicam yani 80 ytl`ye geliyor..kargo haric..üzerlerinede isim yazdiricam daha seker olsunlar diye...

ya bikaç yere baktım şimdi şekerlere de tanesi 2ytlden düşük yok walla sen çok uygun fiyata bulmuşsun hemde çok değişik

canim burdan link veriliyormu bilmiyorum..bende var bir iki tane site ismi vede fiyatlari cok uygun..özelden yazayim istersen bi bak sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…