Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

evet şekerim üzeri parlak ve yumuşak ,içi yünlü merak etme ısıtır..bu arada şimdi böylesin doğunca ne yapacaksın merak ettim ..rahat bırak kendini de bebeğide bu kadar takılma...

evet şekerim üzeri parlak ve yumuşak ,içi yünlü merak etme ısıtır..bu arada şimdi böylesin doğunca ne yapacaksın merak ettim ..rahat bırak kendini de bebeğide bu kadar takılma...

haklısın canım bu hastaneye yatıp cıkmalar mahvediyo her seferinde biraz daaha endişeli oluyorum o yüzden fazla kalmak istemiyorum hastanede 2 gün bile yetiyo alt üst olmama

herkese selam. Bugün alışverişe çıktım bazı markalarda yeni sezon ürünler gelmiş kızlar. Kanz ve Mothercare'de. indirimdeki yazlık ürünlerde bitmek üzere, beden bulmak zor oluyor. Ben indirim için ağustos sonunu bekliyordum ama geç bile kalmışım. Chicco'da şu anda %40 indirim var başka indirim olmayacakmış. Çok güzel şeyler aldım oğluma. yeni sezonlar çok pahalı. hepsi çok güzel hepsinden almak istiyor insan ama bütçemizi sarsar ve gerek te yok zaten.

Kzlar bunu dün aldim..alt degistirme bezi diye satiliyor..ortasi süngerden kenarlarinida sisiriyosun ama ben iyi sisiremedim cok iyi cikmadi görüntü..

üzerininde iki tane kilifi var kirmizi ve mavi bantli..cok kullanisli geldi bana..

canım iyi günlerde kullanın aldıklarınızı
dediğin gibi yeni sezon baya pahalıya gelecek bize
bakalım eylül ekim gibi alıcam bende

cok guselmis gule gule kullan ben al acmasini bebetodan almistim sari renk birde dun arkadaslardan biri site linki vermisti ordada cok kullanisli alt acma minderi vardi

chicco da ki % 40 indirimden bende aldım bişeyler gerçekten güzel; sadece ayakkabı ve giysi ürünleri indirimli..insam girdimi kendini kaybediyo hepsini alası geliyo..
çilekcim tr de böle bişeyle karşılaşmadım hiç..normal bildiğin alt açma minderi diye satılanlar var..bu güzel bişeymiş..güle güle kullan canım..

neden hep hastaneye yattın ki sorun mu vardı?

Benim bebeğim aşağıda canım idrar yollarıma baskı yapıyo o yüzden de böbreklerim su topluyo birden sancılanıyorum serumlarla iğnelerle hem böbreklerim hem bebek rahatlatılıyor En son gittiğimde acılmam olmuştu İnşallah hayırlısı ile tamamlarız dokuz ayımızı

Pamukcum,
İnsallah hersey gonlunce olur canım, benim haberim yoktu bu rahatsızlıgından.
Allah memelkerlimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim....

inşallah kızlar cok zormuş gercekden annelik biz daha başındayız bazen ayağım taşa takılıyo yada karşıdan gecerken gelen araba biraz hızlı gelse elim karnıma gidiyo sanki koruyacağım tutunca

pamukum1 haklısın bendede var o tepkı gece esımın kolu elı carpar dıye bazen korkup tedirgın yatıyorum :icecream: dogunca acaba halımız nasıl olcak kımselere dokundurmıycaz herhalde :dance:

Güle güle kullanın canım resimleri bekliyoruz :)
indirimi kaçırmamak lazım.

Çok tatlı bişey bu bundan bulsakta bizde alsak.güle güle kullanın canım.

bugun ben de aynı ana kucagi icin siparis verdim. cok tesekkur ederim canim burdan paylastigin icin. cok begendim. gule gule kullansinler bebislerimiz. :CüvCüv: a.s.
İnşallah beğenirsin canım,güle güle kullanın.ben beğendim açıkcası önceden gerçeğini gördüğüm için sipariş verdik.Görmeden sipariş verme taraftarı değilim.Çok hafif alınca göreceksin.Önemli olan hafifliği ve güvenli olması.Her iki özellikte var.

Kraftınkide çok güzeldi mesala ama buna göre hem daha ağırdı hem de 2 katıydı nerdeyse fiyatı.
gerek yok zaaten çocuk belli bir süre kullancak bunu diye düşündüüm ben.

BATTANİYE

BU DA HAVLU

MAKİNE AYARINDAN DOLAYI RENKLERİ KÖTÜ ÇIKTI İDARE EDİN..
güle güle kullanın canım.çok güzelmiş bizimde bakmamız lazım bundan.

haklısın resimleri göreelim kızlar :))

haklısın canım, ben de tam senin gibi düşünüyorum. zaten 15-16 ay kadar kullanabiliyorlarmış, iki katı para vermeye gerek yok. kraft.ınkini görmüştüm gerçekten bana da ağır gelmişti. bi de içinde bebek olsa zor taşırım herhalde...çok teşekkür ederim canım sana yerimseniben a.s.

kızlar malum birdaha ki ay oda almaya gidicez ama bana hepsi çok büyük geliyor ..maskodaki bütün mağazaları araştırdım sadece 2 tane bulabildim zevkime göre..sizinle paylaşmak istedim..

bunun takımı da var ama resmi eklenmedi

ama bu daha çok hoşuma gitti..

Son düzenleme:
çok güzelmiş canım ikiside maskoda fiyatlar nasıl peki bende istiyorum gidip gezmek ama boşada gitmiyim diyorum gittimmi alıp gelmek istiyorum çünkü kocaelinde oturuyorum bu takımların fiyatları ne kadar...

canım telefon numaralarını aldım sadece iki firmada beğendim..yarın sorucam fiyatlarını bu saatte kapalıdır..bende merak ediyorum fiyatlarını ..öğrenince ararım..genelde takımların fiyatı aynıymış takım olarak fiyat yazarım buraya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…