- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
hım bu parlak olanlardan dimi canım ben biyere sordum 25 demişti iyi almışsın coğu kişidede bunlardan görüyorum eski peulşlardan yok herald eartık ısıtmasa herkez almaz dimi ama canım Ben cok pimpirikli olmaya başladım kızlar ya geicekmi bu böyle Felaket tellalı gibi hissediyorum artık kendimi akşamakadar ne seneryolar kuruyorum cocuk hareket ediyor neden cok hareket ediyo rahatsızmı acabna cocuk sakinleşiyo neden duruyo bişimi oldu acaba o neden böyle bu neden şöyle üfff kendi kendimi daralttım yafu
evet şekerim üzeri parlak ve yumuşak ,içi yünlü merak etme ısıtır..bu arada şimdi böylesin doğunca ne yapacaksın merak ettim ..rahat bırak kendini de bebeğide bu kadar takılma...
haklısın canım bu hastaneye yatıp cıkmalar mahvediyo her seferinde biraz daaha endişeli oluyorum o yüzden fazla kalmak istemiyorum hastanede 2 gün bile yetiyo alt üst olmama
herkese selam. Bugün alışverişe çıktım bazı markalarda yeni sezon ürünler gelmiş kızlar. Kanz ve Mothercare'de. indirimdeki yazlık ürünlerde bitmek üzere, beden bulmak zor oluyor. Ben indirim için ağustos sonunu bekliyordum ama geç bile kalmışım. Chicco'da şu anda %40 indirim var başka indirim olmayacakmış. Çok güzel şeyler aldım oğluma. yeni sezonlar çok pahalı. hepsi çok güzel hepsinden almak istiyor insan ama bütçemizi sarsar ve gerek te yok zaten.
neden hep hastaneye yattın ki sorun mu vardı?
Güle güle kullanın canım resimleri bekliyoruz :)herkese selam. Bugün alışverişe çıktım bazı markalarda yeni sezon ürünler gelmiş kızlar. Kanz ve Mothercare'de. indirimdeki yazlık ürünlerde bitmek üzere, beden bulmak zor oluyor. Ben indirim için ağustos sonunu bekliyordum ama geç bile kalmışım. Chicco'da şu anda %40 indirim var başka indirim olmayacakmış. Çok güzel şeyler aldım oğluma. yeni sezonlar çok pahalı. hepsi çok güzel hepsinden almak istiyor insan ama bütçemizi sarsar ve gerek te yok zaten.
Kzlar bunu dün aldim..alt degistirme bezi diye satiliyor..ortasi süngerden kenarlarinida sisiriyosun ama ben iyi sisiremedim cok iyi cikmadi görüntü..
üzerininde iki tane kilifi var kirmizi ve mavi bantli..cok kullanisli geldi bana..
İnşallah beğenirsin canım,güle güle kullanın.ben beğendim açıkcası önceden gerçeğini gördüğüm için sipariş verdik.Görmeden sipariş verme taraftarı değilim.Çok hafif alınca göreceksin.Önemli olan hafifliği ve güvenli olması.Her iki özellikte var.bugun ben de aynı ana kucagi icin siparis verdim. cok tesekkur ederim canim burdan paylastigin icin. cok begendim. gule gule kullansinler bebislerimiz. :CüvCüv: a.s.
güle güle kullanın canım.çok güzelmiş bizimde bakmamız lazım bundan.BATTANİYE
BU DA HAVLU
MAKİNE AYARINDAN DOLAYI RENKLERİ KÖTÜ ÇIKTI İDARE EDİN..
kızlar bende ya bu haftasonu yada tatil dönüşü alışverişe çıkıcam baya bişey alcaz oğluşuma hastane çıkışını çantasını kangurusunu kıyafetlerini sebamed in bakım setini alıcaz şimdiden çok heyecanlıyım alınca resinlerini koyarım siz de koyun da çatlatmayın adamı öyle söylemekle olmaz görmemiz lazım:)))
İnşallah beğenirsin canım,güle güle kullanın.ben beğendim açıkcası önceden gerçeğini gördüğüm için sipariş verdik.Görmeden sipariş verme taraftarı değilim.Çok hafif alınca göreceksin.Önemli olan hafifliği ve güvenli olması.Her iki özellikte var.
Kraftınkide çok güzeldi mesala ama buna göre hem daha ağırdı hem de 2 katıydı nerdeyse fiyatı.
gerek yok zaaten çocuk belli bir süre kullancak bunu diye düşündüüm ben.
çok güzelmiş canım ikiside maskoda fiyatlar nasıl peki bende istiyorum gidip gezmek ama boşada gitmiyim diyorum gittimmi alıp gelmek istiyorum çünkü kocaelinde oturuyorum bu takımların fiyatları ne kadar...kızlar malum birdaha ki ay oda almaya gidicez ama bana hepsi çok büyük geliyor ..maskodaki bütün mağazaları araştırdım sadece 2 tane bulabildim zevkime göre..sizinle paylaşmak istedim..
bunun takımı da var ama resmi eklenmedi
ama bu daha çok hoşuma gitti..