Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

odanız güzel olmuş gerçekten... kız çocuğununki bir başka oluyor odası.. annemlerde geliyor pazara bizde ya onlarla yada onlar gittikten sonra nasıl denk gelirse alacağız o park yatakları.. çok fazla ayakta kalınca yoruluyorum ama şimdiye kadar bişey olmamıştı üstüste oluncamı oldu işde... bende fazla geç kalmadan almak istiyorum herşeylerini, yatak odamı ona göre düzenleyeceğim..

Bende düzenledim yatak odasını küçük odayı kullanacağım.Yatağımızı taşıdık.Beşiğide yanına koyduk.

Zaten 7. aydan sonra Ne olur hiç belli olmaz bence hepimiz hazırlıklı olmalıyız.
En azından ilk zamanki giyecekleri,doğum çantası felan hazır olmalı.

kızlar size bahsetmiştim hani ablam bana beşiğini verecek diye işte o beşik bu ..sizce alıyımmı güzelmi ..
içinde silinmiş şahıs malum yeğenim..nazar değmesin aşkıma...

Niye sildin yiğenini severdik azıcık :)
Bence çok hoş beşik.Yalnız içinin uyku setini değiştir bence.Biraz eskimiş gibi geldi.
Yoksa yalnız beşiği mi vercekti zaten ?

Benim gözüm nedense cibinliğe takıldı çok beğendim.bende istiyorum bundan.Annem gel burda çok var dedi inşallah istediğim gibi süslü bulurum.

canım hepsi çok yeni daha hiç yatılmadı orda ..benim yeğen ablamın yanında yattı hep iki yaşında şimdi hala orda yatıyo..park beşiği var yatak odasında..fotoğraf biraz soluk çıkmış ondan ..zaten sanırım ben tek beşiği alırım o başka yatak alıcak onda kullanır belki..
bu arada cibinliği ablam yaptı..

eylülcüm güzelmiş beşik.. bence al fazla masraf etmezsiniz daha eksik birçok şey çıkacak sonradan zaten.. cibinliğide güzel yapmış gerçekten..
bende park yatakların çoğundan çıkıyormuş, benimkinde çıkmazsa anneme diktireceğim cinsiyetlere göre..

Evet çok solgun duruyor,ondan eskimiş gibi dedim.
resimdenmiydi o :) Neyse canım ablan kullanır belki bebek daha küçük.Ama kullanmazsa onuda alırsın.
Ben o yüzden yatak odama aldım beşiği,baştan beşiğine alışsın istiyorum.

Ablan mı yaptı maşallah çok güzel yapmış.Hazırdan hiç farkı yok.
Bende bu arada resmi kaydettim.Böyle alacağım yada kendi yapacağım şeyler olunca kaydediyorum.Bu cibinliğide anneme göstereceğim.Bu tarz bulamazsak iş başa düşer artık
Kapı tülü felan da yapmak istiorum.Onlarında modellerini bulunca almaya çalışıyorum.
sende ablana yaptırırsın artık,çok şanslısın walla.Benim bi ablam bilen yok Anca kardeşime ben yaparım p

canim bana iki tane ultrason tarihi verildi..ilki 29 ekim ikincisi 6 kasim..ama ben sanki kasimda gelicekmis gibi bekliyorum oglusumu..bakalim artik sürpriz olmazsaa..
yani cetveli ona göre ayarlamisim öylecede kaldi :)

Cibinliğe 350 ytl mi?
bende bugün baktım nette 75-85 civarında buldum.

Ama ben beşiğin üzerini tam örtsün istiyorum.

sorma darkcim evet 350 ytl..hemde öyle tamamen yatagin üzerini filanda örtmüyor..
yalnizca bebegin basinin gelicegi yerde kaliyor...
alinca cekip koyucam resmini,ozaman görürsünüz..
dedimya türkiyedekinler gibide hani coookta güzel diiller yani..

eylülcüm beşik cok gusel bebişi neden sildinn merak ettım şimdi yiğenin nasıl?
bence alma darkın dedıgı gıbı uyku setını degıstır ıkı yıl sonra gusel oda dosersın ben bıle boyle besık bulsam alırım cunkı ılerde oda dusunuyorum bızde kızın annesı alır annemede kıyamıyorum herhalde ben park yatak aldırcam :1no2:

valla kızlar bizim burda da adet kızın annesi alıyo yatagını ve bebegin bazı eşyalarını.annem doguma yakın alacagını söyledi ufak tefek kıyafetlerini almaya başladı ama yatak konusunda nasıl bişey alacagıma karar vermedim daha

ya kızlar ben pek anlamıyorum ama anladığım kadarıyla bu ana kucaklarının oto koltuğu olanlarıda var yoksa hepsi otoya konuluyormu anlayamadım yaww.iki özelliği taşıyanlarda varsa onlardan alırım uf kafam karıştıkafamçokkarıştı

Hem oto koltuğu hem taşıma koltuğu olarak geçiyor onlar.Ben onlardan alcam zaten.
Bi yere giderken hem arabada güvende oluyor,hem de gittiğimiz evde yatıracak yer arama derdimiz olmuyor.

Şeklindende anlarsın zaten.Ana kucaklı olnlar daha sepet gibi gözükenler.
Sadece oto koltuğu olanlarsa koltuk gibi duranlar.

Walla bizde kim tarafı yapar beşiği bilmiyorum.Belki bizde de kız tarafı yapıyordur.,Önceden eşim hep derdi bizim taraf yapar bizde diye.Ama hamile kalınca hiç demedi :)))

Zaten kimseden de bişey beklediğimn yok.Hiç kimsenin bu konuda bişey dediği de yok zaten.Anca kaynanam beğendiğiniz model varsa model getirin diyo :) En önemli şeyimiz modeller ya p
Modelde götürmeyeceğim zaten.Gerek yok.Annem yeterince işledi torununa.

Alışkınım ben bu duruma.Kızımın herşeyini alırım ben.Çok şükür çalışıyorum.Allah yeter ki hepimize ve bebeklerimize can sağlığı versin.

eylülcüm beşik çok güzelmiş bence al ablandan
bende eltimden alcam beşiği
gerçi babamız odasını kendi yapmak istiyor ama ben biraz bekleyelim 1-2 yıl sonra yaparız diyorum
bakalım yined bizim bebişler şanslı kızlar
Allah'a şükür eksiklerini alabiliyoruz Allah onlara ve bize sağlık versin

haklısın darkcım bende kimseden birşey beklemiyorum
annecim beşiği ben alırım falan dedi ama ona kıyamam bu yaz kardeşimde evleniyor masrafları fazla zaten
kayınvalideme gelince o henüz bu konuda birşey demedi ama sanırım yelek ve hırkasını örer bol bol satın alınacak şeylere karışmaz pek

amaaaaaaaaaan boşver Allah bana ve babamıza sağlık verin bizde elimizden geleni yaparız artık
yeter ki bebeğim sağlıklı ve mutlu olsun

Bir parçası eksik olsun kuzucukların ama her şeyi biz yapalım kızlar. Eğer düşünüp alan olursa, isteyen olursa olur ama kimseden bir şey beklememek insana kendini daha iyi hissettiriyor...

bebişime nazar değmesin diye sildim şekerim çok tatlı prenses o yüzden..bu arada b
u yatağı almayacağım sanırım bugün kayınvalidemler bendeydi yok yok boşver ben alırım torunumun yatağını ben almıycamda kim alsın dedi ..yani sanırım babaannemiz alcak ...

Eylül inşallah alır ama sen her ihtimale karşı ablana alabilirim de.

Bizim arkadaşta 3 ay önce doğum yaptı kaynanası alacam alacam deyip durdu.
Sonra bakmışlar alınan yok soran yok,doğumdan bi gün önce gidip kendileri aldı ((

Umarım seninki bu hesaba dönmez. Birde senin istediğin gibi olsun,başkası alıp da sevmeyeceksen hiç aldırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…