- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım hepsi çok yeni daha hiç yatılmadı orda ..benim yeğen ablamın yanında yattı hep iki yaşında şimdi hala orda yatıyo..park beşiği var yatak odasında..fotoğraf biraz soluk çıkmış ondan ..zaten sanırım ben tek beşiği alırım o başka yatak alıcak onda kullanır belki..
bu arada cibinliği ablam yaptı..
darkcım beşiğinize uyku setine bayıldım güle güle kullanın bebişin sağlıcakla yatsın içinde.. cicileride güzel her zamanki gibi...
ata-tanem canım seninde ciciler güzelmiş.. güle güle giydir oğluşuna..
cilekkcim maşallah hafta olarak en önde giden sensin heralde...
bir kere daha maşşalllhhhh 22. haftaya gelmişiniz...
Cibinliğe 350 ytl mi?
bende bugün baktım nette 75-85 civarında buldum.
Ama ben beşiğin üzerini tam örtsün istiyorum.
Walla bizde kim tarafı yapar beşiği bilmiyorum.Belki bizde de kız tarafı yapıyordur.,Önceden eşim hep derdi bizim taraf yapar bizde diye.Ama hamile kalınca hiç demedi :)))
Zaten kimseden de bişey beklediğimn yok.Hiç kimsenin bu konuda bişey dediği de yok zaten.Anca kaynanam beğendiğiniz model varsa model getirin diyo :) En önemli şeyimiz modeller yap
Modelde götürmeyeceğim zaten.Gerek yok.Annem yeterince işledi torununa.
Alışkınım ben bu duruma.Kızımın herşeyini alırım ben.Çok şükür çalışıyorum.Allah yeter ki hepimize ve bebeklerimize can sağlığı versin.
eylülcüm beşik cok gusel bebişi neden sildinn merak ettım şimdi yiğenin nasıl?
bence alma darkın dedıgı gıbı uyku setını degıstır ıkı yıl sonra gusel oda dosersın ben bıle boyle besık bulsam alırım cunkı ılerde oda dusunuyorum bızde kızın annesı alır annemede kıyamıyorum herhalde ben park yatak aldırcam :1no2: