Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Derincim çok güzeller ama çok pahalı bence.Biraz daha katsan bebek odası alırsın.Hatta ben bu fiyata bile bebek odası gördüm internette dolanırken.

Önceki sayfalarda benim aldığım beşik seti var gördünmü?
Ben beşik+yatak+uykuseti+ dönenceyi 400 e aldım.

Gerçi ben indirimli aldım biraz ama.yinede senin istediğinde 500e en fazla 600 e alırsın.

ya canım iyiki verdin linki süper bebek odaları var tam istediğim gibi hemde çok sağol.ama ben izmirdeyim şimdi bu adamlardan almak istesek nasıl alıcaz netten mi halletçez?

telefonları varya konuş bakalım belki gönderirler bende bayıldım yaa. :KK43:( başka yerden bakamıyorum sinir oldum. çok güzeller hepsidee:a015:

bellonada güzelmiş ama zaten benim oda yapacak yerim yok bu adamın mallarıda 1.sınıf mdf çok beğendim. Biri daha vardı bulursam koycam 650 ytl demişti beşiğe

Şu siteye de bi bak canım.
http://www.bebekodasial.com/main/

Senin beğendiğin model.büyüyen karyola,bunu çocuğun ilkokulda bile rahat rahat kullanır.Beşiklik çağı geçince üstteki beşiği söktürüyorsun böylece genç yatağı oluyor.Yanlardaki şifonyerleride ayrı kullanıyorsun.

Çok hoş ama bence çevrendeki mağazalarada bi bak.

Son düzenleme:
Herşeyiyle mi 650?
Bu daha iyi bence.Arada 300 ytl fark var.Ona da bebek arabasını felan alırsın.

Daha uygununu bulursun bulmasına da çok gezmen lazım.Bi de çok da uygun olmaz.Belki 50-100 ytl altı olur.Çünkü bunlar çok orjinal.
Benim aldığım yerde de bunlarda vardı Adam 430 mu-450 mi ne dedi.Fakat beşiği sallanmıyordu.Yoksa çok şahaneydi.şifonyerinin kulpu şirinler şeklindeydi.
Ama İstanbulda fiyatlar eminim daha pahalıdır.

Ya ben geçen 950 ytl ye oda görmüştüm onu bi türlü bulamadım şimdi.
Hem güzeldi hemde çok uygundu.

KIZLAR BUNLARIN HEPSİ ÇOK GÜZEEEEEL..
BENDE EN KISA ZAMANDA Bİ PİYASAYA ÇIKAYIMDA BAKAYIM NELER VARMIIŞŞŞŞ..
MASKO DA BANA YAKIN..
BİDE 5 YOL DA ARABAYLA GEÇERKEN GÖRÜYORUM BÜYÜK Bİ BEBEK MAĞAZASI VAR.ONADA GİDİCEM.DAHA HİÇ Bİ YERE GİTMEDİM BEBİŞİM İÇİN BİŞEY BAKMAYA:1rolleyes:

kızlar ben şu yataklardan birini istiyorum fiyat araştırması yapanlar varsa onlara bi danışmak istedim. yatak+beşik+uyku seti 950 ytl ve 10 taksit sizce nasıll??

http://www.masko.com.tr/main.asp?goster=bebeg&page=2 &orderby=picturehit&way=ASC

derin burda çok güzel beşikler var ama pahalı geldi bana yaa yatak beşik derken tek beşik ve içindeki yataktan bahsediyorsun galiba ama pahalı bence en kalitelileri 600-650 ytl normalleride 250 den başlıyo..yine sen bilirsin ..

ya bunlarin hepsi cok güzel..
kizlar türkiyede oldugunuz icin o kadar sanslisinizki anlatamam..
ben burda yalnizca yatak üstüne yani cibindirikte deniliyor
ona bile türk parasiyla350 ytl vericem..cokta ahim sahim bisiy
diil ama mecbur kaliyoruz iste..

Cibinliğe 350 ytl mi?
bende bugün baktım nette 75-85 civarında buldum.

Ama ben beşiğin üzerini tam örtsün istiyorum.

Azocum şanslısın oralara yakınsın iyice gez gönlüne göre bulursun umarım.

darkcım beşiğinize uyku setine bayıldım güle güle kullanın bebişin sağlıcakla yatsın içinde.. cicileride güzel her zamanki gibi...
ata-tanem canım seninde ciciler güzelmiş.. güle güle giydir oğluşuna..
cilekkcim maşallah hafta olarak en önde giden sensin heralde...
bir kere daha maşşalllhhhh 22. haftaya gelmişiniz...

darkcım beşiğinize uyku setine bayıldım güle güle kullanın bebişin sağlıcakla yatsın içinde.. cicileride güzel her zamanki gibi...
ata-tanem canım seninde ciciler güzelmiş.. güle güle giydir oğluşuna..
cilekkcim maşallah hafta olarak en önde giden sensin heralde...
bir kere daha maşşalllhhhh 22. haftaya gelmişiniz...

Teşekkürler canım,inşallah sizin beşiklerinizde sizin gönlünüze göre olur.
En yakın zamanda sizinkileride bekliyoruz.
Yaa daha şimdiden az gezince bu kadar yoruluyoruz, bi de aramızda bu alışverişlere erken diyenler var .

Ben bunları alırken bittim resmen,ayaklarım davul gibi oldu.
Mağaza mağaza mı gezdim?Yooo zaten alacağım yer belliydi.Ona rağmen şiştim.2 ay sonrayı hüç düşünemiyorum.

X