- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Fater Eylül mü eklemeyi unutacak :))) Walla daha resim eklemeden benim gibi şu sitedekine benziyo felan der kesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarsanırım yanlış anladınız allaha şükür benimde kimseden bi beklentim yok bana şunu alsınlar bunu alsınlar diye ama bizim burdaki adet böyle bu saatten sonrada degiştiremem ben bunu kız annesi ilk bebegin yatagını ve bütün eşyalarını yapar buna bizim hayır deme şansımız da yok ben istedigim kadar alma desem de benim haberim bile olmadan giderler ve alırlar.her memleketin kendine göre adetleri var işte ne yapalım
kızlarsanırım yanlış anladınız allaha şükür benimde kimseden bi beklentim yok bana şunu alsınlar bunu alsınlar diye ama bizim burdaki adet böyle bu saatten sonrada degiştiremem ben bunu kız annesi ilk bebegin yatagını ve bütün eşyalarını yapar buna bizim hayır deme şansımız da yok ben istedigim kadar alma desem de benim haberim bile olmadan giderler ve alırlar.her memleketin kendine göre adetleri var işte ne yapalım
amanda ne güzel adetmiş bu keşke bizim buralarda da olsa... yerimseniben:teytey:a.s.kızlarsanırım yanlış anladınız allaha şükür benimde kimseden bi beklentim yok bana şunu alsınlar bunu alsınlar diye ama bizim burdaki adet böyle bu saatten sonrada degiştiremem ben bunu kız annesi ilk bebegin yatagını ve bütün eşyalarını yapar buna bizim hayır deme şansımız da yok ben istedigim kadar alma desem de benim haberim bile olmadan giderler ve alırlar.her memleketin kendine göre adetleri var işte ne yapalım
Ana kucağı derken şu sallanan beşiği mi kastediyorsun?bızdede oyle bende karar veremedım annemlerede yuk olmak ıstemıyorum kıyamıyorum hep esıme dedım bız alalım dıye belkı annem besık alır bızde dondolınonun ana kucağını acaba ıstanbulda nasıl fıyatlar kızlar arastıran varmıı?
Bizde bebegin ilk kiyafetlerini annane yapar..
geldi bir valiz esyamiz ama cekmeye vaktim olmadi
sabirsizlaniyorum buraya koymak icin..
bebek arabasini babanemiz alicak,araba koltugunu ise
halamiz...
bizde yatagini ve odasini yapicaz..
herkezin degisik sanirim adetlerii..