Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar ben çok bişey almadım daha bebişime ama aldıklarımın fotoğraflarını koyuyorum buraya bakalım beğenicekmisiniz?

bu ilk mama önlüğü;

Atacım hepsi icok sirin, iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin Allah.

Ben surekli yattıgımdan annemler sagolsun, park yatagımızı, salıncaklarını, ana kucaklarını, kendinden sallanan besiklerini aldılar. Simdilik sadece ikiz arabası bakacagım ama yine de acelesi yok, kış bebekleri olacaklarından.
Giysi yonunden de ilk 3 ay giyebilecekleri, body, tulum, corap, bere, eldiven, patik, yelek, hırkal, zıbınları var. Gecen gun kardesim GAP ve Mothercare'den kadife pantalon, tulum ve kot pantalonlarını da almıs. Gorseniz kucuk heriflerimin kıyafetlerini, bitirimler bitirim....

ayy ne güzel güle güle giysinler.biz daha hiçbişey almaya başlamadık.5temmuzdaki kontolümüzün geçmesini bekliyoruz.kontrolden sonra arabasını park yatağını alışverişini biz de yapıcaz.hepsini toptan alalım nakit halledelim diyoruz daha indirimli yaptırırız hem böylece.ay çabucak alışverişe çıkmak istiyorum yaaa

hepinizin cicileri de çok güsel bende birkaç birşey aldım
tanıdığımız ve fakir bir kız vardı o da hamile ona da birkaç bişeyler aldım
çok sevindi canım yaa

atacım iyi günlerde giydir bebişinin kıyafetlerini inş.sen yine bişeyler almışsın..bizde hiç bişey yok..
bende allah ın izniyle c.tesi detaylı utrasondan sonra yavaş yavaş başlayayım diyom..
eee anca:1rolleyes:

dark ceren kızımızın beşiği çok güzel maşallah cicileride öyle allah güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin

atatanem senin bebişininde kıyafetleri bek güzelmiş bebişin güzel günlerdi giyinsin

atacım tam erkek kıyafeti ya nasıl özeniyorum bunlara anlatamam sanırım benim kızım erkek gibi giyinecek büyüyünce çocuk kimlik çatışması yaşayabilir bu yüzden ..ama ben hep pempikleri aldım biraz büyüsün gömlek kot filan ay süper yaaa..

darkcım gerçekten hepsi de çok güseller bu arada yanda ki korkuluklar aşağı iniyorm
resimde mi öle çıktı ki

Korkuluklar aşağı inip kalkabiliyor canım.Özellikle sezaryan olanlar ilk zamanlar beşiğe zor eğileceklerinden çok kullanışlı.Korkuluğu aşağıda kullancam ilk zamanlar.Sonra bebek hareketlenince kaldırırım.
Hem ben de çok eğilmemiş olurum.

Eylülcüm herkes kız annelerine özenir sen hariç sanırım :)))
Kızların kıyafetleri daha cicili bicili.Bence çok şanslıyız.Bizde kot etekler,salopetler,minicik şortlar,taytlar alıcaz.Erkek gibi giydirme kızını,tamam arada giydir hevesini al.Sürekli yapma.Zaten az büyüyünce krem rengi pantolon bile giymek istemeyecek :))

Bizim arkadaş krem çok tatlı bi kapri giydirmiş ama kızı zor giymiş beğenmemeiş rengini :)
Sen de erkek kıyafeti giydirmeyi hayal et bakalım p

Canım teşekkürler.Beşiğin yatağı 70*130 ölçülerinde.
Walla iyi gibi geldi bana belki resimden öyle duruyordur.Baktım şimdi de 4-5 yaşa kadar rahat kullanılır gibi.Tabi çocuk içinde abes durur mu bilemem :)))

Asansörlüde ön korkuluklar aşağı yukarı oynayabiliyor.Parmaklıkları yukarı kaldırılıyor bebek büyüdüğünde rahat kullanmak için.

Ben hem büyüyen hem de asansörlü alacaktım.Onun ileride beşiği çıkıp genç odası yatağı oluyordu. Ama beğendiğime bakmaya gidince onun asansörlü olmadığını gördüm.

İlk beğendiğimde bu özellik yokmuş bi de gözüme o küçük geldi.Parmaklık boyu kısaydı.Bebek biraz büyüyüp beşik içinde ayağa felan kalktığında düşebilirdi.Vazgeçtim ondan.
Sadece beşik özelliği olan bunda karar kıldım.İleride istenirse parmaklık tamamen çıkıp da kullanılabilir bunda.

darkcım iyi günlerde kullanın ceren bebeişle beşiiğinizi
tam prenseslere layık pembiş pembiş

atatanem oğluşunun kıyafetleri çok güzel benim de bir paşam olacak Allah nasip ederse
önlüğüne bayıldım bu arada

Allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum.İnşallah sizin beşikleriniz daha güzeli olur.
Allah bebeklerimizi sağlıkla yatıracağımız,giydireceğimiz günleri nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…