Ben bu başlığa pek dahil olamıyorum çünkü, eklediğiniz fotoğrafların hiçbirini göremiyorum.. iş yerindeki pc.de birçok şey yasaklı çünkü.. sadece eğer site adresi verirseniz bakabiliyorum.. o yüzden mesela cerenin yatağını filan gördüm..
Adetler gelince.. Aslında bizde de ilk bebeğin yatağını, çoğu eşyasını anneanne alır ve brookeun dediği gibi sefayı erkek tarafı sürer :) ama doğrusu hem ben anneme kıyamam bu kadar masraf için hem de annecim ne yapsın alacak olsa kendi kesesine göre alır, o da benim istediğim gibi olmaz tahminim. Bu nedenle herkes içinden gelen hediyeyi alsın ama odasını, yatağını filan biz yapalım daha iyi..
Ben daha hiçbir şey almadım.. Çok hevesleniyorum ama kendimi tutuyorum, yedinci aydan sonra başlamayı düşünüyoruz.. sadece hafta sonu pamukkaleye gittiğimizde, el yapımı cam malzemeler satan bir dükkan bulduk, oradan kızımızın odası için bir nazarlık aldık, çok güzel.. bu kadar küçük bir şey almak bile çok mutlu etti beni.. o yüzden oda filan aldığımızda nasıl olurum bilmiyorum.. Çok güzel bir duygu bu, Allah isteyen herkese yaşatsın..