Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Faterciğim aldıklarınızın hepsi birbirinden güzel, hepsini güle güle kullanın inşallah...Ben de mevlüt takımına bayıldım, tam küçük beyefendi gibi olur içinde. :)

yeşil olan yelek benim yeleğimmiş, annem saklamış...bir de ona benzer beyazını ördü bebeğe. diğerleri de benim meşhur battaniyelerim :))

bu da yine meşhur yatak örtüm...:)) tabii daha bitmedi, bir kısmı bu ama zaten elimdeki yün yetmeyecek, büyütmek için bir çözüm bulmam lazım :))

kızlar aldıklarınız çok hoş...bebişleriniz güle oynaya giysin cicişlerini...
ben bakmayalı neler gelmiş neler.fatercim eksiğiniz kalmamış maşallah.

ben de çantalarımızı hazırladım. baygın olurumda bulamazlar diye poşetleyip üzerlerini etiketledim.çantanın dışına da "içindekiler" diye küçük bi kağıt yazdım.eşim çok pimpiriksin diyor öyle miyim acaba???sositososito

bikaç eksik kaldı ama misafirimiz için sabırsızlanıyoruz artık...:1hug:

teşekkür ederiz kızlar iyi dilekleriniz için
biberoncum maşallah seninde pek eksik kalmamış
hatta hamarat anne eliyle battaniye ve yatak örtüleri sayesinde fazlan bile var iyi günlerde sağlıkla kullanırsınız inşallah

sehacım çok ince düşünmüşsün ama güzel fikir bende mi etiketlesem acaba
daha çantayı hazırlayamadım ama sanırım senin fikrini deneyeceğim
Allah sağlıkla bebeğimize kavuşacağımız günleri de göstersin inşallah

Ya ben dün bebişimin kıyafetlerini dolaba dizdiğimde beni bir türlü sayıları tatmin etmedi kızlar. Ben mi abartıyorum şöyle sayayım size,
3 iç zıbın takımı, 4 tane altlı üstlü takım, 4 tulum, 5 tane ayaklı patik, 2 tane ayaksız patik, 8 tane alttan çıtçıtlı bady (kolsuz, kollu), hastane çıkışı, 1 pijama alt üst. Örgü yelek ve hırkaları da var. Örgü ve kadife patik 5 tane var. Ellikler, önlükler ve iki tane şapka var. Bunlar yetecek mi şimdi? Benim hala şüphem var da. Acaba küçük oldukları için mi gözüme az gibi görünüyorlar. Siz neler yaptınız kızlar yaa

asortı kızının odasına bayıldım ne seker gule gule yatır
fater masallah dolap dolmus tasmıs :) gule gule kullann
bıberon senınkıler de cok gusel gule gule eskıtınnnn

biberoncum hepsi birbirinden güzel ..güle güle giysin bebişin ..
julicim evhamlanma yeter gibi görünüyor şimdilik..zaten hergün yıkanacak onlar yıkadıkça giydirirsin..
belki bir iki uzun kollu çıtçıtlı ve bir iki pijama takımı daha alabilirsin çok kullanılacak..

Biberoncum hepsi birbirinden güzelmis cook begendim canim,güle güle giydir..

Julicim bencede telaslanma az diye,bebeler cok cabuk büyüyor zaten..Ben kac zamandir

kiyafet almiyorum bebise.nasil olsa ihtiyac olunca cikilip alinir..onu felan takma kafana sende.

kızlar aldıklarınız çok güzeller..
asorticim beşiğinde güle güle uyusun minnoşun:asigim:
fater sende bütün eksikleri bitirmişsin bakıyorum..
hastane çıkışınıza ve mevlüt takımına bayıldım..:1rolleyes:

julicim çileğin dediği gibi bence çok almaya gerek yok.bebeklerimiz çabuk büyüyecekler ve zaten büyük şehirde oturduğumuz için ne lazımsa hemen alabilicez.
ihtiyaca göre daha sonra alırsın canım..

bende dün annemlere gittim.
kot pantolonum şimdiye kadar beni iyi idare etti ama artık olmuyodu:bbo:
dün mecburen bitane daha aldım ama çok ucuz.30 ytl. ye..
çekmecelerin içine kapitone buldum.bi onlar için bidaha eminönüne gitmeyelim dedim.annemlerin orada bi çeyiz mazasında buldum.adam çekmecelerin ölçülerini bi kağıda yazıp getirin ben ücretsiz kesip, kenarlarını makinada çekip veriyorum dedi.eşim hafta içi halledicek..
aynı yerden 4 m. bebk mendili yapmak için beyaz tülbent bezi aldım. metresi 1,5 ytl. 2 tanede oyalamak için ip aldım.mavi ve sarı..
tülbent bezinin yarısıyla mendil yapıcam.diğer yarısıylada 1 m. sini yüzünü örtmek için örtü, 1 m.sinide bebeğimizi yıkadıktan sonra hassas cildi tahriş olmasın diye havlunun içine serip öle sarılıyomuş.hem suyu daha iyi emiyomuş hemde cildine zarar vermiyomuş.o bezden yapıcam..

hazırlıklar tam gaz tamamlanıyor maasallah

ılk basta bana da oglusumun esyaları az gıbı gelıyordu
bır kısmı benım evımde bır kısmı annemde oldugu ıcın ama cantasını hazırlarken bayagı da varmıs dedım
annem sadece penye yelek alalım dedı baska bırsey almaya gerek yok
cunku ınsa allah ıyı olursak bız kırkımız cıkmadan en az 70 kısılık mevlut yapmayı dusundugumuzden dolayı hedıye cok gelır dıye dusunuyorum
malum kalabalık aıleyız onun ıcın bekleyecegım ben kıyafte konusunda

bır de azocum ben hazır mendıl aldım bebıs ıcın hıc ugrastırmadan kendınden kenarları oyalanmıs cok hos eger senınde vaktın kısıtlıysa hıc ugrasmasaydın keske

özürdilerim ama konu ile alakasi yok fakat bu aşagida çok güzel şeyler var örneğin canim cerenim gel yazan yerleri nasil yapiyorsunuz bir zahmet anlatirmisiniz?

Asortie'cim beişiğiniz çok güzel... Minik kızın içinde birbirinden güzel rüyalar görsün, sağlıkla büyüsün canım...

Fatercim, ne güzel tüm eksikleri tamamlamışsın canım... Tek eksik bebiş kalmış anlaşılan :)

Biberoncum senin de aldıkların çok güzel canım... Sağlıkla kullansın bebişin canım...

Julicim bence de aldıkların yeterli gibi... Hem bebişin tam olarak ne kadar irilikte doğacağını da bilmiyorsun... Belki iri olur Banu Su'muz, yenidoğan boy giyemeden 0-3 aylık giymeye başlar. Duruma göre sonradan da eksikleri tamamlarsın hayatım...

bizim bu kadarda yok...:ecrin_bebek:
ilk zamanlar çabuk büyüyecekler inşallah,1-2 ay sonra olmayacak ilk aldıklarımız.
sonra hediyeler gelecek,
dahada olmadı.baktık yetmedi yeni alırız...

Sağolun kızlar sayenizde deli danalar gibi kendimi alışveriş için dışarılara atmaktan kurtuldum. İçim de rahatladı. Doğru söylüyorsunuz zaten dışarı çıkıp alınır ama kasım aralık ya bebişle çıkamam diyordum. Eşim de saçmalama arabada da bebeği üşütecek halimiz yok ya. Hiç mi doktora kontrole götürmeyeceğiz deyince kendime geldim :)

canımcım bebeği olan arkadaşlarım hazırların sert olduğunu ve bebişin yüzünü tahriş ettiğini kendi yaptıklarımızın daha iyi olduğunu sölediler.ondan aldım.hem benim elim hızlıdır.nekadar çalıştığım için böle şeylere vaktim olmasada bu oğlum için gerekli bişey olduğundan bayram tatilinde, doğum iznine ayrıldığımda oyalarım kenarlarını..

Ben pijamalarimi yikadim ütüledim simdide resimlerini cekmeye gidiyorum..

bu mesaji niyemi yazdim? nebilim haberiniz olsun diyedir heralde:)

cekimde ekliyimm hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…