Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

yeleklerimiz

resim026ge1.jpg

w800.png

kıyafetlerimiz
resim027dy3.jpg

w599.png

resim029ds6.jpg

w599.png

resim030hn6.jpg

w599.png

fatercim cok güzeller hepsi yaa,güle güle kullansin oglun..mevlüt takimini cok begendim

kücük damat gibi olur onu giyince..

fater bayıldım hepsine çoooookkkk güzeller yaaaaa...gelsin artık şu zaman bir an önce de bu cicilerin içinde görsek bebişlerimizi..
güle güle kullan canım ...

Canım güle güle kullansın bebişin her şeyi. Ayyy nasıl heveslendim hemen gideyim dolabını yerleştireyim :)) Bu arada keşke pijamanı önü düğmeli alsaydın fatercim. Nasıl emzireceksin??

ayyyyyyyyyyyy bitti sonunda yoruldum ama değdi
çok zevkli bunlara bakmak
beğendiğinize sevindik teyzeleri daha iyileri sizin olsun inşallah

julicim pijamam hediye o yüzden düğmesiz ama ben 1 tanede fermuarlı eşofman takımı gibi bi şey almayı düşünüyorum bakalım yeter herhalde

fatercım aldıkların cok guzeller maasallah yaaa :nazar:
bız banyo kuvetını faşan almadık sımdılık dogum haftası alıfrız dıye cok yer kaplıyor ama cok heveslendım hemen alsam mı dıye
ay ne guzel cok az vaktımız kaldı

Fatercim çok güzel aldıklarının hepsi..sağlıklı günlerde giysin bebişin inşallah..

Asortiecim ben de bu takımın mavisine bakmıştım çilekte..çok hoş güle güle kullanın kızınla..

ASORTİE gerçekten de çok çok güzelmiş beşiğiniz.bebeğin sağlıkla uyusun inşallah içinde:))

Çok merak ettim yatağın içindeki uyku setimi? O tür ürünler de var mı çilek te.
Yoksa yataakla birlikte mi verliyor.Ben az önce çileğin sitesine baktım.Mavisine.Ama detay yok

fatercim cok güzeller hepsi güle güle giyin
dilokscum o beşiği içinin yatağı nevresimi ve cibinliği hepsi bir geliyorr
yani hepsi dahil canımm

FATER iyi günlerde kullansın bebişin çok şekerler hepsi
ASORTİ seninde iyi günlerde kullansın kızın canım

asortiecim güle güle kullansın kızın yatağını canım ...çok güzeşmiş

bizde dün kızımın karyola ,yatak,uyku seti , şifonyer, bebek arabası , taşıma koltuğunu ve bakım çantasını aldık..
yatağı ve şifonyeri bayramdan sonra gelecek o zaman resimlerini yollarım..diğerleri evde ..onlarda ambalajlı o yüzden doğuma yakın açınca çekicem resimlerini..
ayrıca kendi ihtiyaçlarımı da aldım ..göğüs pedi , gecelik filan eee tabi kızımında eksikleri vardı ..ateşölçer aldım chicco dan ..5 saniyede 3 yerden ölçenlerden..chiccoda indirim var ..yüzde 20 yapıyolar nakitte 9 daha var ..36 ytl ydi 26 ya geldi ..tavsiye ederim..
bu arada kova , maşrapa ve küvetini de aldım..onlar da sevi bebeden..
Güle güle kullanın eylülcüm,resimlerini bekliyoruz.

dolabımızzzzzzzzzzz

resim051fu5.jpg

w599.png
Fatercim aldıklarınız çok hoş.Özellikle mevlüt takımına bittim.Dolabınız da çok güzel olmuş.

Ben de bügün çantamı Cerenimin çantasını hazırladım.
Dolabımızın bi bölümünü ona ayırdık.İlk zmanlar giymeyeceklerini kaldırdım ben.Sonra çıkarcam.

Cumartesi doktora gittiğimizde de banyo küvetini alalım diyoruz.

asorticiğim beşik inanılmaz tatlı kızın dünyanın en güzel uykularında dünyanın en güzel rüyalarını görür inşallah

fatercim aldıkların çok güzelmiş.hastane çıkışlarımız aynı buarada:))küvette aynı hatta:)))güle güle giydir oğluşuna iyi günlerde kullansın bebişin

X