- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.281
Faterciğim aldıklarınızın hepsi birbirinden güzel, hepsini güle güle kullanın inşallah...Ben de mevlüt takımına bayıldım, tam küçük beyefendi gibi olur içinde. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özürdilerim ama konu ile alakasi yok fakat bu aşagida çok güzel şeyler var örneğin canim cerenim gel yazan yerleri nasil yapiyorsunuz bir zahmet anlatirmisiniz?
Ya ben dün bebişimin kıyafetlerini dolaba dizdiğimde beni bir türlü sayıları tatmin etmedi kızlar. Ben mi abartıyorum şöyle sayayım size,
3 iç zıbın takımı, 4 tane altlı üstlü takım, 4 tulum, 5 tane ayaklı patik, 2 tane ayaksız patik, 8 tane alttan çıtçıtlı bady (kolsuz, kollu), hastane çıkışı, 1 pijama alt üst. Örgü yelek ve hırkaları da var. Örgü ve kadife patik 5 tane var. Ellikler, önlükler ve iki tane şapka var. Bunlar yetecek mi şimdi? Benim hala şüphem var da. Acaba küçük oldukları için mi gözüme az gibi görünüyorlar. Siz neler yaptınız kızlar yaa
hazırlıklar tam gaz tamamlanıyor maasallah
ılk basta bana da oglusumun esyaları az gıbı gelıyordu
bır kısmı benım evımde bır kısmı annemde oldugu ıcın ama cantasını hazırlarken bayagı da varmıs dedım
annem sadece penye yelek alalım dedı baska bırsey almaya gerek yok
cunku ınsa allah ıyı olursak bız kırkımız cıkmadan en az 70 kısılık mevlut yapmayı dusundugumuzden dolayı hedıye cok gelır dıye dusunuyorum
malum kalabalık aıleyız onun ıcın bekleyecegım ben kıyafte konusunda
bır de azocum ben hazır mendıl aldım bebıs ıcın hıc ugrastırmadan kendınden kenarları oyalanmıs cok hos eger senınde vaktın kısıtlıysa hıc ugrasmasaydın keske