Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

eylülcüm bebısın esyaları ne kadar gusel ben en cok yeleklerıne bayıldım ne sevımlıler
darkıcım bende gordum ne kadar gusel olmus oyun halısı

ay oyun halısına bayıldım bende, ama bilmiyorum ki yapabilir miyim? Çok zor birşeye benzemiyor ama, eşim görse kesin alır dener, o bayılır böyle şeylere.

kızlar aldıklarınız cok guzeller
kız cocuklarının kıyaftelerı pek bır cımcıme oluyor maasallah

bugun esım erkenden ıse gıttı
onunla bende kalktım ve annemlerın evındekı gardrobu yerlestımeye karar verdım
bebısımın kıyafetlerını astım ve evde kalacak olanları utuleyıp cekmecelere yerlestırdım
kendı evımde ne karyolası ne de dolabı hazır degıl ama ben zaten dogum oncesı ve sonrası annemde olacagımdan dolayı buradakı hazırlıkları daha cok onemsıyorum sanırım

darkinlife bizlerle paylaştığın için teşekkürler yapanında ellerine sağlık çok güzel olmuş.kızlar benimde beşigimin ebatları biraz büyükçe 90x140 paşamız rahat uyusun diye:) ama şimdide uyku seti bulamıyorum bulsamda beğenmiyorum karar verdim kendim yapıcam bende bu şekilde yapılışını aşama aşama çeker size gönderirim yapmak isteyen arkadaşlar olur belki

dikmek zor gelirse ben bir sitede rastladım ebatları yakın sayılar, belki işine yarar,
bizimde uyku setimiz ve yatağımız mobilyanın hediyesi olarak gelecek ama bende yedek nevresim takımı için kumaş alıp diktireyim diyordum burada fiyatlar çok uygun geldi diktirmeye değmez diye buradan alıcam
http://www.porsan.com.tr/list/list.asp?ktgr_id=1509

kızlar bende oyun halısı yapacaktım oğlum için ama amcamız sipariş vermiş o nedenle yapmayacağım, sizlerden yapmak isteyen olursa daha önce öğrencilerime yaptırdığım ve farklı modellerin resimlerini koyabilirim, daha meşakkatli ama daha işlevsel ve eğitici modeller var, yapacaklara şimdiden kolay gelsin

Çok güzel asortieciğim, kızınla güle güle kullanın inşallah. Hem yatağının ve nevresim takımının içinde olması da çok güzel, iyi günlerde uyutursun bebişini...

Mama sandalyesi çok güzelmiş cidden.
Benim bir arkadaşım mama sandalyesi vereyim dedi,eğer vermöekten vazgeçerse :)) Böyle birşey çok güzelmiş.Düşünebilirm.

Asortie bayıldım çok şekermiş beşiğiniz.Cibinlikte alacakmısın?
ben bayılıyorum bu aksesuar cibinliklere.Bir tane düşünüyorum ya bunlardan.
Bi sitede 70 ytl idi.Çilekde ne kadar acaba? Sitesine şimdi bakayım ne kadarmış.

mama sandalyeleri ne kadar güzelmis öyle..oglusum oturmaya baslasin ben alicam sandalye

hem yavas yavas kendi yeme aliskanliginida kolayca kazanir diye düsünüyorum..

asorticikk ne güzelmis yataginiz canim,iyi günelrde saglikla yatsin icinde insl.

asortie'ciğim çok güzelmiş beşini çok beğendim, çilekte büyüyen karyola yok sanırım ya da varda benim mi gözüme çarpmadı. Ben de çileğin ürünlerini çok seviyorum ama büyüyen karyolası olsa alacağım.

asortie'ciğim çok güzelmiş beşini çok beğendim, çilekte büyüyen karyola yok sanırım ya da varda benim mi gözüme çarpmadı. Ben de çileğin ürünlerini çok seviyorum ama büyüyen karyolası olsa alacağım.

canım zaten var o büyüyen karyoladan gidersen sor gösteriyorlar ama
ben büyüyenden almak istemedim biraz yatsın onda daha sonra oda açacağım için ona:asigim:

ya ben buradaki çileğe gittim yoktu, adam bir tane katalog verdi buradanda bakıp beğenebilirsiniz getiririz dediler, baktım iki tane var erkek bebek odası, onların ikisi de büyüyen karyola değil. İnternet sitesine giriyorum orada aynıları var. Ben de heralde büyüyen karyola üretmiyorlar diye düşündüm. Şimdi girdim sitesine yine yok. :çok üzgünüm:

asoricim güle güle kullanın canım çok güzelmiş beşiğiniz
eeeeeee bi de kız bebek için olunca cıvıl cıvıl oluyo
Allah içinde sağlık ve mutlulukla uyumasını nasip etsin prensesinin

asortiecim güle güle kullansın kızın yatağını canım ...çok güzeşmiş

bizde dün kızımın karyola ,yatak,uyku seti , şifonyer, bebek arabası , taşıma koltuğunu ve bakım çantasını aldık..
yatağı ve şifonyeri bayramdan sonra gelecek o zaman resimlerini yollarım..diğerleri evde ..onlarda ambalajlı o yüzden doğuma yakın açınca çekicem resimlerini..
ayrıca kendi ihtiyaçlarımı da aldım ..göğüs pedi , gecelik filan eee tabi kızımında eksikleri vardı ..ateşölçer aldım chicco dan ..5 saniyede 3 yerden ölçenlerden..chiccoda indirim var ..yüzde 20 yapıyolar nakitte 9 daha var ..36 ytl ydi 26 ya geldi ..tavsiye ederim..
bu arada kova , maşrapa ve küvetini de aldım..onlar da sevi bebeden..

X