Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

julianne güle güle kullansın meleğin eminim çok işinize yarayacak kış günlerinde o yelekler:)
asortiecim eğer adresini verirsen (özelden tabii) bebişin için ablamın cinsiyetimiz belli olmadan ördüğü bir tane kız yeleğimiz var onu kargolayabilirim:)

Canım genetik astım alerji gibi bir sorununuz yoksa neden endişeleniyorsun ki. Hepimiz bunlarla büyüdük. Bazen geleneksel olan iyidir bakma ne kadar modernleşsek de bunlardan uzak durmamamız lazım :KK66: Bizim babamızda alerjik astım var ama küçüklükten beri değil yeni çıktı. Ben yine de yün giydiririm kızıma.

Julicim hepsi birbirinden güzel yün takımların, güle güle giysin Babu Su'muz.
Bu arada konu torun olunca en alakasız kayınvalideler bile kendini alışveriş yapmaktan alamıyor sanırım :) Ben mesela bizimkinden hiçbi şey ummazdım, kadıncağız detaylı ultrasonda torununu gördükten sonra çıldırdı adeta! Her şeyini ben yapıcam torunumun diye bize alıcak bişey bırakmadı, habire kargo gönderiyo İzmirden :)

asortiecim eğer adresini verirsen (özelden tabii) bebişin için ablamın cinsiyetimiz belli olmadan ördüğü bir tane kız yeleğimiz var onu kargolayabilirim:)

ay canım çok düşüncelisin ama olmadığından değil ben tercih etmedim dedim
belki alerji falan yapar diye ama teşekür ederim çok sağol

julicim yünleriniz çok güzel canım güle güle giysin kızımız..ne güzel birsürü var ..ya ben aslında yatkınım böyle şeylere de neden yapmıyorum anlamadım..çok kullanılıyor özellikle yelekler yenidoğana çok kullanılıyor..herkese lazım..

çilek canım pijamaların çok güzelmiş sağlıkla kullan canım

julicim maşallah kayınvalidene ne kadar güzel şeyler bunlar
benim annem sağolsun kolu ağrıdığı halde ben yapma desemde durmadan bir şeyler yapıyor
Allah onlara sağlık versin
bizimde bebeklerimize sağlıkla giydireceğimiz günleri göstersin inşallah

Dalga gecmeyin uleynn,bunlar taaaaa bilmem kac mil uzakta olan annemin direktifleriyle ve zorlamalariyla alinmis seylerdir:)

Bana kalsa ben saten ve ipekten vazgecmezdim ama bukez büyük sözü dinledim.

Tsk,ederim ayrica begenmenize:)

Julicim yünelriniz cok eker yaa,renkleri ne kadar güzel civil civilmis hepsi..Insallah saglikla giysin

kuzucun tüm bu kiyafatelerini.

çilekcim bende arkadaşlara katiliyorum.pek bi kokoş vede çok şik pijamalarin..
Güle güle giy canim.
Julicim senin yeleklerede bittim.
Modelleride değişik.benim kayinvalidede değişik bi örnek daha ariyodu.akşama göstereyimde hangisini beğenirse senden büyük fotosunu isterim olurmu?
Iyi olunca örücek çünkü..
Güle güle giysin banusu kizimiz..

Azo hangisini beğenirse kayınvaliden onun daha güzel fotoğrafını çekip eklerim, aşkolsun olur mu diye sormuşsun bir de.

Fater hepsini kayınvalidem yapmadı. Belki o zaman iyi olmam diye hepsini seneler içinde eşimin çocuğu için yaptırmış ya da yapmış. Gerçekten de şimdi olsa yapamaz çünkü sağlığı pek bunu el vermez. Kıyamam bir de hepsini yıkamış, bohça yapmış, içine de sabun koymuş mis gibi koksun diye. Büyük beşik için yün yorgan, nevresim takımı falan da yaptırmış ki sanırım onun için de büyük beşik alınca bir yıl sonra dua edeceğim :))

içimde kalmasın diye sizlere yazıyorum, annem yatak odası aldı çilekten, ufak bişeylerde aldı annem, ama onun dışında kimsenin kılını kıpırdattığı yok, bu da beni üzüyo, acaba ben mi beklenti içine girmekle hata yapıyorum? :)

üzülme tülaycım boşver..bebeğin eşin ve sen mutlu ol yeter ..mesela benim annem ablamın iki kızının da odalarını aldı fakat benimkine alacak durumu malesef şu anda yok..olsa muhakkak alırdı biliyorum..olsun önemli olan bizim huzurumuz..diğer hepsi maddi şeyler önemli olan maneviyat..

julı resımlerı ben goremıyorum ve cok merak edıyorum amaaaa

tulaycım bızde sadece annem ve abımden hazırlık var onun harıcınde ne babaanneden ne de 5 haladan tık bıle yok uzulme
onemlı olan saglıkla bebıslerı kucagımıza almamız

cilekcim cok gusel gecelıgın gule gule kullan
julı masalah ne gusel orguler bunlar ne cıcıler
benım annemde agız bezıne harıl harıl ıgne oyası yapıyormus sen ordan normal olanlarından al dedı gerek yok nıye yapıyorsun dedım olsun olsun dıyorrr allahım torununu sımdıden kayserılılge alıstıryorkaydirigubbakcemile2

Bebegimin odasına duvar kagıdı yaptırıoruz insallah
bayramdan sonra mobilyasıda gelicek ay kızlar cok heyencanlı hazırlıklarmıs
bunlar ya insallah hersey yolunda giderde size cekip resminide koyarım kızımın odasının :)

Bu kuzenimizden geldi montumuz

foto1599zy6.jpg

w640.png

Bu uyku tulumumuz

foto1601ka7.jpg

w480.png

Bu da emzirme yastığımız. Özellikle sezeryanda bunun çok kullanışlı olacağını söylediler.
foto1603qz7.jpg

w640.png

Bu da Ceren’le aynı olan bornozumuz, aradaki de göbüşümüz 

foto1604ti6.jpg

w480.png
Ya internet explorer diyor,hiç birini göremedim beeeeeeen.Çok merak ettim.Eminim çok güzellerdir.Bi ara yeniden deneyim bari.

X