Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

bady22sm3.png

bady22sm3.c16f32dcbd.jpg

badyler

orapdk2.png

w640.png

çorap filan işte :)))

elbiseha0.png

elbiseha0.a78ddee1fc.jpg

elbise

eylülcüm hepside çok cicler yaaa..
gül güle giysin minnoşun..
maşallah:nazar:

bu arada kızlar bişey sorucam.bebeklerinizin eşyalarını yerleştirmek için bebek askısı aldınız mı?
ya odasına gece lambası?
benim bunlar eksik kalmışta..:uhm:
yarın bunlarada bakayım bari..

eylülcüm çok tatlı hepsi de güle güle giydir minik kızını.

kızlar ben ne duydum biliyomusunuz bebeğin yattığı odanın ışığının asla sarı olmamaı gerekiyomuş yoksa sarılık artıyomuş bebekte beyaz ışık koyun mutlaka.ben şu ışıklı müzikli aletler var ya bebek ağlayınca otomatik devreye giriyomuş onlardan alıcam koyucam gece lambasına ihtiyaç yok şuan sanırım benim yanımda yatacağı için bütün kış.
bebek askısına gelince ben alışveriş yaptığım yerden istedim askı verdiler birsürü sen de isteseydin ya keşke azocum veriyolar çünkü

şu gece lambası olayını ben şu şekilde çözdüm..kısılan elektrik düğmeleri varya onlardan taktı eşim ..fazla ışık gelmesin diye kısıcaz elektriği..ayrıca askıyı bende mağazadan aldım ..öyle parasız verdiler..

tüh!
ben niye istememişim fazla fazla yaa..
sadece bikaç takımında var..
gerçi çoğu katlanıp konacak şeyler ama..
bundan sonra alış-verişi yaparken bende fazla isteyim bari..

bu arada dün nihayet dolabımızda geldi ve bebişimin oda takımı tamamlandı.akşama çekip koyucam..anca..
ama uyku setimiz ve yatağımız henüz alınmadı..yani sadece mobilyalarımızı gösterebilicem.
hepsi tamamlanınca oğluşumun çeyizlerinide yerleştirince bidaha çeker koyarım..

allah aşkına annen nerde oturuyo yaw merak ettim şimdi ..valla hep aynı şeyler..

Beylikdüzünde canım. Bizim diğer başlıkta sana şeyi sordum. Beylicium'un içinde mi Marka City'de mi bi mağaza vardı. Sen çok uygun ve güzel şeyler var demiştin. Yarın annemdeyim de. O ikisi de anneme çooook yakın. O mağazada uğrarım. Hangisindeydi?

heee hatırladım şimdi.söylemiştin daha önce..beylicium da fuar bebe var ..ordan aldım bayağı bişey küçücük bi mağaza ama çok çeşit var..bu arada bende çatalcadayım ..yakınmış annen bana ondan aynı şeyler çıkıyo sanırım..bu arada pazar günleri de oranın pazarı çok güzel oluyo ablamda bizimkentte oturuyor ona gelince mutlaka çıkarım pazara..marka city de de wenice var giriş katta hemen ordada bazı ürünleri indirime giriyo yarıdan fazla..orayada bak canım..

Ay bu melatonine benim kociş takmıştı... Hatta geceleri yatmadan önce birer tane hapından alıyoduk. Daha sonra bebiş çalışmaları yaparken, fazlasının erkeklerde spermi azalttığını öğrenmiştim de bırakmıştı bi ara...

Eylülcüğüm kızının cicileri çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah. Özellikle elbisesine bayıldım. Güle güle eskitin canım...

aman Yarabbi ne marifetli anneler var
çok güzel olmuş ama ben beceriksiz bir anneyim bu konuda
hadi bakalım marifetli kasım anneleri belki siz yaparsınız

eylülcüm cokk sirinler yaa bayildim inanki,güle güle giydirirsin insl..

Benim odamda gece lambasi var ama esi msevmedigi icin hic acamiyorum

antredeki isigi acarak idare ediyorum,biraz korkarimda karanliktan :))

bebek tüm kis yanimda olucak mecbur kalirsam yine o antredeki isigi acarim

cok zararliymis cünkü isikta uyumak ordan fazla isik gelmiyor odaya.

azocum ben aldi mcanim bebek askisi,renk renk ikeadan almistim.cokta uygundu fiyati

8 tanesi 6ytl.

Ay kızlar başka bi topikte bi arkadaşımız bebeğine oyun halısı yapmış:

http://www.hizliresim.com/2008/9/19/1814.jpg

Becerikli Kasım annelerinden denemek isteyenler olabilir belki diye size linkini veriyorum:

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-halisinin-yapilisi-resimli-t216606/index.html

Ben bittim.Çok tatlı olmuş.

darkinlife bizlerle paylaştığın için teşekkürler yapanında ellerine sağlık çok güzel olmuş.kızlar benimde beşigimin ebatları biraz büyükçe 90x140 paşamız rahat uyusun diye:) ama şimdide uyku seti bulamıyorum bulsamda beğenmiyorum karar verdim kendim yapıcam bende bu şekilde yapılışını aşama aşama çeker size gönderirim yapmak isteyen arkadaşlar olur belki

X