Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

S Siyahhhinci bilmem duyulur heralde en son 6+2 de gördük ama duyamadık çok minikti
Bide ben hiç anlamadım bu ultrason işlerini. İlk kontrolümde adet tarihine göre 5+4 tü aynı anda çekilen 2 ultrason resminin birinde 5+3 diğerinde 5+5 yazıyor açı farkından dolayı mı böyle çıktı acaba aynı kese aynı ultrason aynı dakikalar birinde başka birinde başka yazıyor. İkinci gidişimde adete göre 6+4 ultrasona göre 6+3 yada 6+5 olması gerekiyordu oda 6+2 çıktı hiç anlamadım

Slm kizlar hemen hemen herkesi okudum ben bu ay transfer olucam inşallah kanamaları olan arkadaşlar içinizi ferah tutun rabbim ol dedikten sonra bebeğinize hiç bişey olmaz inşallah ben 3 ay kanamalı geçirdim hemde ne kanamalar çift embriyoydu biri tutmadı ve 3 ay kanama yaptı ama çok şükür bir oğlum var şimdi ikinciyi istiyoruz hamileliğin başında ateşli bı grip atlatmistim hatta domuz gribi dönemiydi ateşim dusurulemeyince Dr bu domuz gribi anne hayatı bizim için önemli aşı yapmalıyız size ama bebek düşebilir denmişti hiç unutmam buzlara yatırdılar serumlar taktılar dedim ben yaptırmam eşime beni eve götür dedim rabbimin verdiğini nasıl kendi hayatımdan daha değersiz görüp yaptirabilirim anca beraber kanca beraber eve gittik duş aldım dua edip yattık sabah hiç biseyim kalmamıştı herşey Allah'tan kizlar hepiniz hepimiz inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım

İyice aklımı bulandırmak istemiyorum bakıyorlar kalp var mı var bebek iyi hadi eve
Doğru olanı en iyi kendin bilirsin canım nasıl mutlunolacaksan öyle devam et
Canım benim de vajinalden bakılınca 6+1 çıktı ama karından göre öğün 5+6 olmam lazımdı ben karındana göre gidiyorum şuan bence vajinele bakmıyorum bazen otomatik hesaplıyor ya belki ondan şaşırma payı olmuştur seninde takılma çok
canım öncelikle aramıza yeniden hoş geldin Bende grip oldum okumuşsundur artık daha iyiyim en azından artık ateşim çıkmıyor şuan burun akıntım ve öksürüğüm kaldı sadece. Bend eçok korktum ama herşey Allah diyip Allaha sığındım rabbim tüm hastalara şifa versin gerçekten çok zor neyse rabbim inşllah sağlıklı ikinci bir gebelik verir

İnşallah canım benim Allah hepimizin gönlüne göre verecek inanıyorum

Hoşbuldum canım rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısını versin insallah

Slm kızlar,dok geldim cok şükür hersey yolunda kalp atımı duyuldu,diger kese boş kendi kendine kaybolacak dedi,lekelenme icin kanama icin icerisi temiz keselerden kaynakli degil kanama olmadığı sürece korkmuyoruz dedi.2 hafta sonra yeni kont.diger bekleyenler dende hayirli haberlerle dönerler ins

Canım çok sevindim gözün Aydın karından mı baktı kalp atışı için bugün tam kaç haftalıktın bende yarın gideceğim de acaba duyulur mu merak ediyorum

Sagol canim darisi sana ins, karından baktı 7+günlük dedi,ama kızımda karindan bakip duyulmamıştı hemen vajina baktı duyulmuştu.
Çok sevindim canım allah kucağına Almayı da nasip etsin ins lekelenme ne zaman dır var ve nasıl bir leke benim de ikiz biri gelişmedi kanama oldu 2 haftadır devam ediyor onun için sordum

Diğer çocuk nasıl onu hiç bilmiyorum bir hafta geçti adam 3 hafta sonra gel dedi bu lekeler gelir diyip duruyor çok ultrason a da girmek istemiyorum
Canim görmeden dok bisey duymadan kafayı kurcalıyor,benim dok icerde kanama yok temiz,sorun yok deyince tamm dedim artik nezamn kesilirse dedim artık suan nekadarlik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…