- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.921
Evet canım bende bir daha 3 hafta sonra çağırdıDuyulur bence, ben tekrar 3 hafta sonra gidicem. Ama elimde olsa her hafta giderdimbiz seninle aynı zamanlardayız transferimiz sonuç öğrendiğimiz zamanlar ve doktor kontrollerimiz aynı gidiyo
bendeee duydumm çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah hepimizeeeeeBugün bir pıtırcığın pıt pıt kalp sesini duyduk allahım isteyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşlllahh
Benim minnoş büyümüş mü kız erkek tahminini yeniden yap istersen bu sefer vajinal degil normal ultrason :))Evet canım bende bir daha 3 hafta sonra çağırdıpıt pıt pıt sesinide duyduk çok şükür
Erkek ne demiştik biz bu minnoşaBenim minnoş büyümüş mü kız erkek tahminini yeniden yap istersen bu sefer vajinal degil normal ultrason :))
Vajinalde de soldaydı benimkı kız ddmiştikErkek ne demiştik biz bu minnoşaKarından bakıldı dimi solda erkek demek
Canım gozunaydin seninde kese küçük denilmişti sanırım şimdi ne dedi doktor herşey yolundamiymis.Benim minnoş büyümüş mü kız erkek tahminini yeniden yap istersen bu sefer vajinal degil normal ultrason :))
Aminn canım çok güzel bir duygubendeee duydumm çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah hepimizeeeee
6+5 ile uyumlu dedi 8.27mm bebek duydum duydum videosunu bile çektik pıt pıt pıt atıyor
Boşuna kalp atışı ultrason kağıdı olması lazım demiyorlar demekki var bir bildikleriVajinalde de soldaydı benimkı kız ddmiştik
Evet çok şükür sıkıntı yok dedi kalp sesi de duyulduuCanım gozunaydin seninde kese küçük denilmişti sanırım şimdi ne dedi doktor herşey yolundamiymis.
Benim ultrasonda üstte 7 hafta 0 gün yazıyor yani tam adetten sonra hesaplanan , alt kısımda da 6 hafta 3 gün yazıyorAminn canım çok güzel bir duygu
6+5 ile uyumlu dedi 8.27mm bebek duydum duydum videosunu bile çektik pıt pıt pıt atıyor
Beni bir daha 3 hafta sonra çağırdı çok var dahaS Siyahhhinci ay maşallah ya çok sevindim diğer arkadaşla ikinizede bi kaç kişi daha gidecekti bugun inşallah onlarda hayırlı haberlerle döner24ü olsa da bende görsem bebişimi
Aynen olabilir senin kaç çıkmıştı bebeğin boyutuS Siyahhhinci senide artık şöyle bi 2buçuk aylık olsun da büyük bebiş görelim diye 3 hafta attı heralde olsun olsun çok ultrason iyi değilmiş zaten güzel güzel büyüsün 3 hafta sonra nekadar büyümüş dersin
Senin de 6.03mm bebeğinBenim minnoş büyümüş mü kız erkek tahminini yeniden yap istersen bu sefer vajinal degil normal ultrason :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBugün bir pıtırcığın pıt pıt kalp sesini duyduk allahım isteyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşlllahh