- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.841
Emre Yavuz bunlar çok selim ile birlikte kullanılan isimlerMaşallahinşallah sağlıklı olurlarda.. bende çok uzun zamandır sabitlediğim isimler var kız olursa anneciğimin ismini koymak istiyorum benmle çok çok ilgileniyo bende ona bi teşekkür etmek istiyorum fatma sare :) erkek olursada kuzenimi çok erken yaşta trafik kazasında kaybettim onun adıyla yanına başka bi isim düşünüyorum Selim hatta fikirlerinize açığım yardımcı olursanız
Tabii ne hayaller hatta böyle bir sürü birşeyler alasım var düşün artık daha kalp atışını bile duymadık ama hayaller uçuyorS Siyahhhinci hepimiz daha tedaviye başlamadan bile önce çeşitli isimler düşünüp hayal kuruyoruz ikinci üçüncü kez anne olacak olanlar bile aynı hayali ilk çocuğumuş gibi kuruyor geleceğine dair hayaller isimler oda süsleridoğmamış çocuğa don biçmek gibi ama hayalden geri kalamıyor insan bizde de ben değilde eşim bu konuda çok hevesli bizde erkek olursa Han düşünüyoruz nasipse hatta eşim evde Han diye seslenip dilini alıştırma çabalarında kız olursa da şuan net düşüncem yok ama tek nadir bulunan özel manalarına gelen bi isim istiyorum hayırlısı. Rabbim hepimize o günleri göstersinde inşallah sağlıkla
Yavuz koyamam abisinin adı yavuz yani diğer kuzenimEmre Yavuz bunlar çok selim ile birlikte kullanılan isimler
Tabii ne hayaller hatta böyle bir sürü birşeyler alasım var düşün artık daha kalp atışını bile duymadık ama hayaller uçuyorhan güzel isim
İnşallah canım çarşamba gelsin bi an önce. İnşallah sende çoook güzel haberlerle gelirsin bende arkandan gelirimAllahin iznin ile görürsünüz ins hatta kalp atışı bile duyabilirsin ikiside aradan cikmis olur.Bende sali kalp atışı ve icerdeki lekelenme ile bilgi alabilirim ins.hala devam ediyor cok az olsada
Ben de doktoruma sordum kanama olmadığı sürece problem yok normal dedi. Vallahi ne zor bir süreç Allah hepimize sabır versin. Sürekli bir tedirginlik hali.V venusvenus88 batma bende de oluyor sürekli değil de arada. Rahim büyümeye başlayınca kese yer yapınca yada tutununca oluyomuş batmalar. Ama batma olmayınca unutuyorum bile bazen varlığını biran önce büyüsede hareketlerini hissetsek ozaman daha çok bizimle olduğunu hissetcez inşallah
AmiinS Siyahhhinci artık inşallah nisan gibi başlarız hepimiz bişeyler almaya
Bir61 ne güzelmiş bi kardeşin adı Yavuz diğerinin selim. Rabbim kalanına uzun ömür versin inşallah sabır versin ailesine size. Allah kimseye evlat acısı göstermesin
Ben daha ilk kontrolüme perşembe günü gidicem doktor çok geç çağırdı beni yaaKızlar kimler doktora gitti bugün kanaması olanlar gidecekti ama
İns hersey çok güzel olur canımBen daha ilk kontrolüme perşembe günü gidicem doktor çok geç çağırdı beni yaaçok şükür hiç bi sıkıntım yok tabi bu iyi bişey mi bilmiyorum hiç bişey göremedim duyamadım bi sorun var mı yok mu anlayamıyorum 5+2olduk bugün kesesi perşembe görünür heralde
İnşallah canım çarşamba gelsin bi an önce. İnşallah sende çoook güzel haberlerle gelirsin bende arkandan gelirim
Stresten kendimi yedim ben yarın gidiyorum kalp atışı lekelenme ve iki keseden digeri ne durumda diye,bir evladim var ama kardesi olsun çok istiyorum son şansımız çünkü normal zaten olmuyor,birdaha ail bastan tedavi de olmayacak yüzden cok heyecanlıyımKızlar kimler doktora gitti bugün kanaması olanlar gidecekti ama
Ins canim, cok fazla ayni tarihlerdeyiz herkesten sevindirici haberler gelir,tedavide olanlarda kalbimdeİnşallah canım çarşamba gelsin bi an önce. İnşallah sende çoook güzel haberlerle gelirsin bende arkandan gelirim
İns hayırlı haberler alırsın canım bilirim o duyguyuStresten kendimi yedim ben yarın gidiyorum kalp atışı lekelenme ve iki keseden digeri ne durumda diye,bir evladim var ama kardesi olsun çok istiyorum son şansımız çünkü normal zaten olmuyor,birdaha ail bastan tedavi de olmayacak yüzden cok heyecanlıyım
Keseyi kesin görürsünüz de kalp atışını da büyük ihtimalle duyarsınız.Bnm de bugün 5+1 doktorum 21 ine verdi ilk randevuyu yani 6+2 olacak keseyle kalp atışı da görünür mü
Boşlukta gibiyim böyle uykulu halim ve yorgunluk ve en önemlisi sürekli geğirme harici bişi yok bu da bazen strese sokuyor
Neden erken ultrasona çağırdıArkadaslar carsamba gunu erken ultrasona cagırdı dr dua edın