Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

5 55dilosss55 Evet inofolic polikstikover de kullanılıyo ve klomen le hamile kalan çok insan var bi doktorla görüşebilirsin

Oooo cok güzel canim, masallah!!!Ilk transfer edilen embriyoda genetik test yapilmamişmiydi ? Peki genetikden ne sonuc aldiniz ikinciyi transfer etmeden önce ?

Yarın bile görünür Allahın izniyle ama kalp atışı için sanırım erken daha

Diğer çocuk nasıl onu hiç bilmiyorum bir hafta geçti adam 3 hafta sonra gel dedi bu lekeler gelir diyip duruyor çok ultrason a da girmek istemiyorum

S Sebepsizk Rabbim dualarımızı kabul etsin bebeklerimizi bize bağışlasın. Yatmasıda zor oluyor kalkıp evin içinde iki işi kendimin yapabilmesi büyük lütuf insan böyle zamanlarda anlıyor daha çok bu değerleri. İnşallah riskler biran önce biter de rahatlarız biraz daha

Amin cnm pı pıtları guzellıkle duyarsın cnm bende kese gormeye gıdıcem adete gore 5+1 oluyo varsa gorunurmu
canım görünür bence benim 5+4 karından 5+3 te vajinal görünmüştü
Diğer çocuk nasıl onu hiç bilmiyorum bir hafta geçti adam 3 hafta sonra gel dedi bu lekeler gelir diyip duruyor çok ultrason a da girmek istemiyorum
Başka bir doktora daha gitmeyi denedim mi yanü ben aynı anda hem tüp bebek hem başka bşr özel doktora gidiyorum ikisi paslaşarak bilgi veriyorlar. umarım kesilir lekelenmeleriniz rabbim acil şifalar versin rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kuçağına almayı nasip etsin
S Siyahhhinci kalp atışını gördün mü hiç yarın mı görceksin ben daha duyamadım çok küçük dedi doktor ben sadece pıt pıt atışını gördüm
yok canım hiç görmedim henüz görmedim duymadım. Hepsi bşr arada olacak inşllah 6+6 duyulur herhalde kap atışı

İyice aklımı bulandırmak istemiyorum bakıyorlar kalp var mı var bebek iyi hadi eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…