- 4 Mart 2020
- 427
- 522
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.861
5 55dilosss55 Evet inofolic polikstikover de kullanılıyo ve klomen le hamile kalan çok insan var bi doktorla görüşebilirsin5 55dilosss55 canım az önce bi arkadaştan çok güzel bi haber aldım aklıma direk sen geldin. Oda polikistikoverli. Mayısta tüp bebek negatif sonuçlanmıştı. Sonra maddi manevi gücüm yok ara vericem diyip sadece inofolic ve klomen kullandı onu bile kendi başına kullandı doktor kontrolsüz. Adetleri haliyle düzensiz 2 hafta önce test yapmış pozitif görünce doktora gitmiş 10 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş şimdi 12 haftalıkmış. İnşallah sende kendiliğinden kalırsın da böyle süpriz yaşarsın vallahi duyar duymaz sen geldin aklıma hemen dua ettim sana da inşallah sende güzel haber verirsin bize
Artışların az dı onun için mi erken çağırdıArkadaslar carsamba gunu erken ultrasona cagırdı dr dua edın
Cnm kan degerlerım yavas yukseloyor ya o yuzdenNeden erken ultrasona çağırdı
Simdi gordum canim 42 binlerde cikti ama doktor normal dedi :) tesekkur ederimSenin kaç çıktı
Oooo cok güzel canim, masallah!!!Ilk transfer edilen embriyoda genetik test yapilmamişmiydi ? Peki genetikden ne sonuc aldiniz ikinciyi transfer etmeden önce ?Merhaba arkadaşlar ben 8 kasımda ikinci transferimi oldum.bizimkisi sebepsiz infertilite.ilkinde hamilelik elde ettik yalnız 10.haftada kalbi durdu daha sonra genetik testlerimiz yapıldı kendimi hazır hissedince tekrar transfer yaptık(dondurulmuş embriyolarım vardı) bugün 6.günüm idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm umarım bukez sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur.hepimizin inşallah.bu arada geçen transferimden sonra pozitif aldığımdada şuandafa hiç bir belirtim yok sadece ara ara adet olcakmıl gibi sancı oluyo okadar.bu arada kasım ayında transfer olucaklar diye bi başlık var orda daha kalabalığız ordan yazarsanız daha çok kişi cevap verebilicektir
Yarın bile görünür Allahın izniyle ama kalp atışı için sanırım erken dahaBen daha ilk kontrolüme perşembe günü gidicem doktor çok geç çağırdı beni yaaçok şükür hiç bi sıkıntım yok tabi bu iyi bişey mi bilmiyorum hiç bişey göremedim duyamadım bi sorun var mı yok mu anlayamıyorum 5+2olduk bugün kesesi perşembe görünür heralde
Yok yapılmamıştı canım.genetik sonucumuz temiz geldi bi sıkıntı görülmediği için ikinciyide transfer yaptıkOooo cok güzel canim, masallah!!!Ilk transfer edilen embriyoda genetik test yapilmamişmiydi ? Peki genetikden ne sonuc aldiniz ikinciyi transfer etmeden önce ?
Amin canım ins çıkmazVe yarın benim adıma ikinci büyük gün kalp atışı için gideceğiz çok heyecanlıyım allahım inşllah bir sıkıntı çıkmaz
Amin cnm pı pıtları guzellıkle duyarsın cnm bende kese gormeye gıdıcem adete gore 5+1 oluyo varsa gorunurmuVe yarın benim adıma ikinci büyük gün kalp atışı için gideceğiz çok heyecanlıyım allahım inşllah bir sıkıntı çıkmaz
canım görünür bence benim 5+4 karından 5+3 te vajinal görünmüştüAmin cnm pı pıtları guzellıkle duyarsın cnm bende kese gormeye gıdıcem adete gore 5+1 oluyo varsa gorunurmu
Başka bir doktora daha gitmeyi denedim mi yanü ben aynı anda hem tüp bebek hem başka bşr özel doktora gidiyorum ikisi paslaşarak bilgi veriyorlar. umarım kesilir lekelenmeleriniz rabbim acil şifalar versin rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kuçağına almayı nasip etsinDiğer çocuk nasıl onu hiç bilmiyorum bir hafta geçti adam 3 hafta sonra gel dedi bu lekeler gelir diyip duruyor çok ultrason a da girmek istemiyorum
yok canım hiç görmedim henüz görmedim duymadım. Hepsi bşr arada olacak inşllahS Siyahhhinci kalp atışını gördün mü hiç yarın mı görceksin ben daha duyamadım çok küçük dedi doktor ben sadece pıt pıt atışını gördüm
İyice aklımı bulandırmak istemiyorum bakıyorlar kalp var mı var bebek iyi hadi evecanım görünür bence benim 5+4 karından 5+3 te vajinal görünmüştü
Başka bir doktora daha gitmeyi denedim mi yanü ben aynı anda hem tüp bebek hem başka bşr özel doktora gidiyorum ikisi paslaşarak bilgi veriyorlar. umarım kesilir lekelenmeleriniz rabbim acil şifalar versin rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kuçağına almayı nasip etsin
yok canım hiç görmedim henüz görmedim duymadım. Hepsi bşr arada olacak inşllah6+6 duyulur herhalde kap atışı