• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bende yarın artık normal doktoruma ilk defa kontrole gidicem heycanlıyım çok yarın 7+5 olmuş olucam.gitmeden sağlık ocağına tahlillerimi yaptırıyım dedim ama sağlık ocağındaki doktor çok az şeylere bakmış eksik değildir inşallah

Bende yarın artık normal doktoruma ilk defa kontrole gidicem heycanlıyım çok yarın 7+5 olmuş olucam.gitmeden sağlık ocağına tahlillerimi yaptırıyım dedim ama sağlık ocağındaki doktor çok az şeylere bakmış eksik değildir inşallah
AA bende sağlık ocağında yaptırdım herseye baktı 2 sayfa kadar kagıt var

Kızlar tedavi olduğunuzu çevrenizle paylaştınızmı.ben ilk transferde sadece anneme ve kayınvalideme söylemiştim bu ikincide sadece anneme söyledim

Canim benimde 8+1 oldu ve bende 5+5 resmen adet kanamasi olmuştu iki gün. Kese boş dediler. Ne ağladim o hafta sonu sonra 6+3 tekrar gittiğimde bebeğim gözüktü birden, kalp atişida olmuşmuştu. Simdi yine sürekli lekelenme oluyor ama Doktor normal olduğunu söylüyor, o kadar ilac kullaniyoruz

Back