- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.901
Bende bugün gittim ve dünyanın en güzel sesini duydumVe yarın benim adıma ikinci büyük gün kalp atışı için gideceğiz çok heyecanlıyım allahım inşllah bir sıkıntı çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün gittim ve dünyanın en güzel sesini duydumVe yarın benim adıma ikinci büyük gün kalp atışı için gideceğiz çok heyecanlıyım allahım inşllah bir sıkıntı çıkmaz
AA bende sağlık ocağında yaptırdım herseye baktı 2 sayfa kadar kagıt varBende yarın artık normal doktoruma ilk defa kontrole gidicem heycanlıyım çok yarın 7+5 olmuş olucam.gitmeden sağlık ocağına tahlillerimi yaptırıyım dedim ama sağlık ocağındaki doktor çok az şeylere bakmış eksik değildir inşallah
Yaa çok güzel peki siz kaç hafta kaç günde duymuş oldunuz ve karından mı bakıldı vajinal miBende bugün gittim ve dünyanın en güzel sesini duydum
Canım 6+2 bugün, vajinal bakıldı. Video çektim sende çek arada dinliyorum çok keyifli oluyorYaa çok güzel peki siz kaç hafta kaç günde duymuş oldunuz ve karından mı bakıldı vajinal mi
Yarın benimde 6+6 olcak ama karından bakıyor doktorum bakalım duyulacak mıCanım 6+2 bugün, vajinal bakıldı. Video çektim sende çek arada dinliyorum çok keyifli oluyor
Yaa benim bi sayfa bile dolu değil tam kesin eksik zaten sağlık ocağındaki doktorumdan memnun değilim değiştiremiyorum herkesde dolu diyeAA bende sağlık ocağında yaptırdım herseye baktı 2 sayfa kadar kagıt var
Yakınlarım la paylaştımKızlar tedavi olduğunuzu çevrenizle paylaştınızmı.ben ilk transferde sadece anneme ve kayınvalideme söylemiştim bu ikincide sadece anneme söyledim
Duyulur bence, ben tekrar 3 hafta sonra gidicem. Ama elimde olsa her hafta giderdim biz seninle aynı zamanlardayız transferimiz sonuç öğrendiğimiz zamanlar ve doktor kontrollerimiz aynı gidiyoYarın benimde 6+6 olcak ama karından bakıyor doktorum bakalım duyulacak mı
Bende sürekli ayva miden bulnıyomu canım nasılAy kızlar deli gibi limon yemek istiyorum
Sabahları aç olunca çok oluyorBende sürekli ayva miden bulnıyomu canım nasıl
Benimde aynı bazı günler çok hafif oluyo bulanmıyo ozmanda bi tedirgin oluyorum niye bulanmadı bişeymi oldu diye iyice evhamlı oldumSabahları aç olunca çok oluyor
Benimde aynı bazı günler çok hafif oluyo bulanmıyo ozmanda bi tedirgin oluyorum niye bulanmadı bişeymi oldu diye iyice evhamlı oldum
Bende yarın kalp atışına gidicem canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahVe yarın benim adıma ikinci büyük gün kalp atışı için gideceğiz çok heyecanlıyım allahım inşllah bir sıkıntı çıkmaz
Canim benimde 8+1 oldu ve bende 5+5 resmen adet kanamasi olmuştu iki gün. Kese boş dediler. Ne ağladim o hafta sonu sonra 6+3 tekrar gittiğimde bebeğim gözüktü birden, kalp atişida olmuşmuştu. Simdi yine sürekli lekelenme oluyor ama Doktor normal olduğunu söylüyor, o kadar ilac kullaniyoruz