Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

pozitifi alan alamayıp bekleme sürecine giren güzel anne adaylarım Bundan 3 ay sonra neler konuşuyor olacağız acaba bu sayfada yeni pozitifler eklenecek hamile olanlar hangi bebek arabasını alayım diye düşünecek gebeliğin ilk haftalarında benim gibi kanama yaşayıp korkuyu yaşayanların hikayeleri olacak dilerim ki yeni yılda bu sayfadaki tüm arkadaşlar ki artık kardeş gibi olduk Hepimiz anne olarak gireriz rabbim bu sayfada ki ve isteyen tüm kardeşlerime annelik duygusunu yaşatsın hayırlısı ile sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar benim 2. Değerim 203.05 çıktı çok şükür fazlasıyla katlamis.Ulatrason randevusu verdiler. Dün biraz üşüttüm sanırım gece sabaha doğru ağrı gibi sancı gibi biseye uyandım geçti ama gün içinde ara ara oluyor sanki benim pek ağrım falan olmamisti pozitifi gören arkadaşlar sizde de ağrı oluyor mu normal mi

Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin kasık ağrıları 5. Haftanın sonuna kadar devam etti benim 6+3 temyiz çok şükür kasık ağrım kalmadı sadece arada bşr batma oluyor çok nadir o da

Buraya geldigimde araştırmalarım arasinda ismini duyduğum dok.suan ne durumdasınız hersey gönlünüzce olsun inş
2. Denemeydi bu ilki tutmadı ve şuan keseyi gördük çarşamba da inşallah bebeğimizi görürüz lekelenmelerim oldu gaçen hafta şimdilik durdu bakalım artık zaman ne gösterecek.

Bu arada siz nasılsınız herşey yolunda inşa

2. Denemeydi bu ilki tutmadı ve şuan keseyi gördük çarşamba da inşallah bebeğimizi görürüz lekelenmelerim oldu gaçen hafta şimdilik durdu bakalım artık zaman ne gösterecek.
Allahin iznin ile görürsünüz ins hatta kalp atışı bile duyabilirsin ikiside aradan cikmis olur .Bende sali kalp atışı ve icerdeki lekelenme ile bilgi alabilirim ins.hala devam ediyor cok az olsada

Evet erkek olursa Metehan kız olursa Gökçe
Maşallah inşallah sağlıklı olurlarda.. bende çok uzun zamandır sabitlediğim isimler var kız olursa anneciğimin ismini koymak istiyorum benmle çok çok ilgileniyo bende ona bi teşekkür etmek istiyorum fatma sare :) erkek olursada kuzenimi çok erken yaşta trafik kazasında kaybettim onun adıyla yanına başka bi isim düşünüyorum Selim hatta fikirlerinize açığım yardımcı olursanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…