- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.821
Zeki Akkum Bahçeci,ben butun islere son noktayı koymustum ki beni hayata tutundur du diyebilirim
Buraya geldigimde araştırmalarım arasinda ismini duyduğum dok.suan ne durumdasınız hersey gönlünüzce olsun inşBende işlemleri orda yaptım ama doktorum Talip Gül inşallah sonuna kadar sorunsuz gideriz
Canım hiç baktırmadım bende 6+3 üm ama en son sağlık ocağı yapmıştı 5+6dayken 35bin küsürdü fakat kesenden soruna yavaşlıyormuş beta artışıArkadaslar 6+3 te beta hcg degeriniz nedir acaba ?
Bu saatten sonra artık beta ya değil keseye kesenin durumuna göre bakılıyorArkadaslar 6+3 te beta hcg degeriniz nedir acaba ?
6 haftalıkta o değerler çok normal hatta 35. Bini görünce doktora dedim 2 kat artmamış. Dedi artmaz kese oluştuktan sonra beta yavaşlama başlar dedi zaten bakmıyoruz kesenin gelişimi önemli o saatten sonra dediAnladim benimde oyle olmusta biraz endise ettim korktum tesekkur ederim
Senin kaç çıktıArkadaslar 6+3 te beta hcg degeriniz nedir acaba ?
Öncelikle hayırlı olsun canımArkadaşlar benim 2. Değerim 203.05 çıktı çok şükür fazlasıyla katlamis.Ulatrason randevusu verdiler. Dün biraz üşüttüm sanırım gece sabaha doğru ağrı gibi sancı gibi biseye uyandım geçti ama gün içinde ara ara oluyor sanki benim pek ağrım falan olmamisti pozitifi gören arkadaşlar sizde de ağrı oluyor mu normal mi
2. Denemeydi bu ilki tutmadı ve şuan keseyi gördük çarşamba da inşallah bebeğimizi görürüz lekelenmelerim oldu gaçen hafta şimdilik durdu bakalım artık zaman ne gösterecek.Buraya geldigimde araştırmalarım arasinda ismini duyduğum dok.suan ne durumdasınız hersey gönlünüzce olsun inş
Bu arada siz nasılsınız herşey yolunda inşallahBuraya geldigimde araştırmalarım arasinda ismini duyduğum dok.suan ne durumdasınız hersey gönlünüzce olsun inş
Insallah dediginiz gibi ikinciye gerek bile kalmadan hamile kalirsiniz.İki aşılama olmuştum tutmamıştı bu ilk tüp bebeğim Buda tutmadı bakalım nasip ikinciye yada o ara hamile kalırım belki hersey allahtan umudum baki
Bizim şu an fikrimiz bile yok. Hiç düşünmedim isim. Ama bulunur güzel bir isim. Seninkiler de gayet güzelEvet erkek olursa Metehan kız olursa Gökçe
Bu arada siz nasılsınız herşey yolunda inşa
Allahin iznin ile görürsünüz ins hatta kalp atışı bile duyabilirsin ikiside aradan cikmis olur2. Denemeydi bu ilki tutmadı ve şuan keseyi gördük çarşamba da inşallah bebeğimizi görürüz lekelenmelerim oldu gaçen hafta şimdilik durdu bakalım artık zaman ne gösterecek.
MaşallahEvet erkek olursa Metehan kız olursa Gökçe