Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Evet
Kan sulandırıcı kullananlarda burun kanaması çok duydum. O yüzden sorayım dedim.

Nasılsın şimdi? Gittin mi doktora?
canım. Acildeyim kan ve idrar testi verdim bakılacak bakalım büyükm ihitimalle enfeksiyon çıkar kanda birşey de yapamıyorlar ki insancıklar hamileyim diye siz siz olun çok dikkat edin kızlar hamilelikte grip çok daha fena

Çok geçmiş olsun canım. Sen de çok dikkat et kendine. İnşallah hemencecik atlatırsın.

Benim boş olan çok kamama yaptı 11 gündür lekelenmem devam ediyor O mu yapıyor bilmiyorum
Sali günü hersey belli olacak,bebek canli mi kanama nerde diye,acile gitmistik kendi dok degil,dediki bu haftalarda ne yaparsan yap dusecek bebek düşüyor diye,nasip artik Allaha bıraktım dualarla,ins sizinde kesilir bir an önce

Ya soru sordum kimse neden cevap vermedi neyse sag olun hepiniz

Canım korkma İnan 12 gündür devam eden kahverengi akıntım Karın agrım var doktor olur dedi kanama alanı kendini temizledikçe arıda olur lekelenmede olur korkma dedi kırmıZı olmadıkça sıkıntı çok diyor bende evdeyim lekelere devam az önce gittim lavaboya su gibi kahve geldi ne zaman kesilir İnan hiç bilmiyorum çok korkuyorum akşam o kadar olmuyor ama sabah başlıyor yatıyorum acaba onun mu birikinsi oluyor bilmiyorum herseyi allaha bıraktım rabbim ol derse olur yoksa istedigimiz kadad gidelim ignr olalım saglıklı olan bebek kovayla kanaman olsa bebk durur gecen bir doktor dinlemiştim o demişti

Öncelikle geçmiş olsuun Doktorun demiş zaten kahverengi lekelenme eski kan korkma kırmızıya dönerse doktora gitmelisin gemen Rabbim bebeklerini sana bağışlasın ..

Cok teşekkür ederim cevaplariniz için dr korkma diyo ama insanız korkuyoruz bu durumu yaşayan var mi diye merak etmiştim akşam az pembe ile kırmızı arasındA oldu sonra kesildi kahveye döndü şimdi yıne başladı artık rabbime kalmış iğne ilaç ne varsa kullanıyoruz rabbim yarıda bırakmasın inşallah hiçbirimizi

Amin amin bitmiyor korkular

Canım rabbim şifa versin hemen atlat insallah hastalığını bebeğine bişe olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut

Cok geçmiş olsun,Allahım şifasını eksik etmesin bir an once toparlarsınız ins

aa ne olduki sana canim benim, Allah acil sifalar versin. Simdi nasildin? korkma minige bi sey olmaz, Allah yardimcin olsun
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Allah yavrularınızı size bağışlasın baya kötü bir gecenin ardından çok şükür bugün iyiyim rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…