- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.801
Kan sulandırıcı kullananlarda burun kanaması çok duydum. O yüzden sorayım dedim.Yok canım ilk kanamamda bıraktırmıştı doktor
Nasılsın şimdi? Gittin mi doktora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan sulandırıcı kullananlarda burun kanaması çok duydum. O yüzden sorayım dedim.Yok canım ilk kanamamda bıraktırmıştı doktor
canım. Acildeyim kan ve idrar testi verdim bakılacak bakalım büyükm ihitimalle enfeksiyon çıkar kanda birşey de yapamıyorlar ki insancıklar hamileyim diye siz siz olun çok dikkat edin kızlar hamilelikte grip çok daha fenaKan sulandırıcı kullananlarda burun kanaması çok duydum. O yüzden sorayım dedim.
Nasılsın şimdi? Gittin mi doktora?
Çok geçmiş olsun canım. Sen de çok dikkat et kendine. İnşallah hemencecik atlatırsın.Evet
canım. Acildeyim kan ve idrar testi verdim bakılacak bakalım büyükm ihitimalle enfeksiyon çıkar kanda birşey de yapamıyorlar ki insancıklar hamileyim diye siz siz olun çok dikkat edin kızlar hamilelikte grip çok daha fena
Sağol canım valla bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum allahım ona da banada şifa versin inşallah kozlar duanızı eksik etmeyin ne olurÇok geçmiş olsun canım. Sen de çok dikkat et kendine. İnşallah hemencecik atlatırsın.
Dr yarın arıcak cnm bu akşam yaptırdımG Gulen yuzum canım her seferinde 2 katın 4 katın bi tık aşağısında çıkmış ama genelde %60 aralığında olmadı demek için çok erken doktorun ne diyor
Korkuyorum cnm nette sonucları bı dr yazdım ya dış gebelik yada saglıksız iç gebelik defıG Gulen yuzum canım her seferinde 2 katın 4 katın bi tık aşağısında çıkmış ama genelde %60 aralığında olmadı demek için çok erken doktorun ne diyor
Sali günü hersey belli olacak,bebek canli mi kanama nerde diye,acile gitmistik kendi dok degil,dediki bu haftalarda ne yaparsan yap dusecek bebek düşüyor diye,nasip artik Allaha bıraktım dualarla,ins sizinde kesilir bir an önceBenim boş olan çok kamama yaptı 11 gündür lekelenmem devam ediyor O mu yapıyor bilmiyorum
Zeki Akkum Bahçeci,ben butun islere son noktayı koymustum ki beni hayata tutundur du diyebilirimDiyarbakırda nereye gidiyorsunuz acaba
Cok geçmiş olsun,Allahım şifasını eksik etmesin bir an once toparlarsınız insSağol canım valla bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum allahım ona da banada şifa versin inşallah kozlar duanızı eksik etmeyin ne olur
Ya soru sordum kimse neden cevap vermedi neyse sag olun hepinizKızlar 5 gun hastanede yattım kanama oldu dr kese etrafında dedo yatis yaptı 2 gun önce ultrasonda bakıldı dağılmış dedi bugune bıraktı her ihtimale karşı bugün yine baktı herşey yolunda rahim içi tertemiz keselerin etrafı temizlenmiş hatta kese içinde bebekte oluşmuş dedi taburcu oldum şimdi lavaboya gittim az kanama oldu uzandım kahverengiye döndü korkudan ölüyorum öğlenden şimdiye kadar yinekanama başlar mi kese etrafında dr lekelenme olabilir kanamaya dönmedikce korkma diyo ama korkudan ölecem
Öncelikle geçmiş olsuun Doktorun demiş zaten kahverengi lekelenme eski kan korkma kırmızıya dönerse doktora gitmelisin gemen Rabbim bebeklerini sana bağışlasın ..Ya soru sordum kimse neden cevap vermedi neyse sag olun hepiniz
Canım korkma İnan 12 gündür devam eden kahverengi akıntım Karın agrım var doktor olur dedi kanama alanı kendini temizledikçe arıda olur lekelenmede olur korkma dedi kırmıZı olmadıkça sıkıntı çok diyor bende evdeyim lekelere devam az önce gittim lavaboya su gibi kahve geldi ne zaman kesilir İnan hiç bilmiyorum çok korkuyorum akşam o kadar olmuyor ama sabah başlıyor yatıyorum acaba onun mu birikinsi oluyor bilmiyorum herseyi allaha bıraktım rabbim ol derse olur yoksa istedigimiz kadad gidelim ignr olalım saglıklı olan bebek kovayla kanaman olsa bebk durur gecen bir doktor dinlemiştim o demiştiKızlar 5 gun hastanede yattım kanama oldu dr kese etrafında dedo yatis yaptı 2 gun önce ultrasonda bakıldı dağılmış dedi bugune bıraktı her ihtimale karşı bugün yine baktı herşey yolunda rahim içi tertemiz keselerin etrafı temizlenmiş hatta kese içinde bebekte oluşmuş dedi taburcu oldum şimdi lavaboya gittim az kanama oldu uzandım kahverengiye döndü korkudan ölüyorum öğlenden şimdiye kadar yinekanama başlar mi kese etrafında dr lekelenme olabilir kanamaya dönmedikce korkma diyo ama korkudan ölecem
aa ne olduki sana canim benim, Allah acil sifalar versin. Simdi nasildin? korkma minige bi sey olmaz, Allah yardimcin olsunKızlar çok şükür negatif çıktı fakat ateşim düşünemiyorum. Ve birden burun kanaması başladı yeniden acile gidiyorum şimdi allahım nerden buldum bu hastalığı
Öncelikle geçmiş olsuun Doktorun demiş zaten kahverengi lekelenme eski kan korkma kırmızıya dönerse doktora gitmelisin gemen Rabbim bebeklerini sana bağışlasın ..
Cok teşekkür ederim cevaplariniz için dr korkma diyo ama insanız korkuyoruz bu durumu yaşayan var mi diye merak etmiştim akşam az pembe ile kırmızı arasındA oldu sonra kesildi kahveye döndü şimdi yıne başladı artık rabbime kalmış iğne ilaç ne varsa kullanıyoruz rabbim yarıda bırakmasın inşallah hiçbirimiziCanım korkma İnan 12 gündür devam eden kahverengi akıntım Karın agrım var doktor olur dedi kanama alanı kendini temizledikçe arıda olur lekelenmede olur korkma dedi kırmıZı olmadıkça sıkıntı çok diyor bende evdeyim lekelere devam az önce gittim lavaboya su gibi kahve geldi ne zaman kesilir İnan hiç bilmiyorum çok korkuyorum akşam o kadar olmuyor ama sabah başlıyor yatıyorum acaba onun mu birikinsi oluyor bilmiyorum herseyi allaha bıraktım rabbim ol derse olur yoksa istedigimiz kadad gidelim ignr olalım saglıklı olan bebek kovayla kanaman olsa bebk durur gecen bir doktor dinlemiştim o demişti
Amin amin bitmiyor korkularCok teşekkür ederim cevaplariniz için dr korkma diyo ama insanız korkuyoruz bu durumu yaşayan var mi diye merak etmiştim akşam az pembe ile kırmızı arasındA oldu sonra kesildi kahveye döndü şimdi yıne başladı artık rabbime kalmış iğne ilaç ne varsa kullanıyoruz rabbim yarıda bırakmasın inşallah hiçbirimizi
Canım rabbim şifa versin hemen atlat insallah hastalığını bebeğine bişe olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tutEvet
canım. Acildeyim kan ve idrar testi verdim bakılacak bakalım büyükm ihitimalle enfeksiyon çıkar kanda birşey de yapamıyorlar ki insancıklar hamileyim diye siz siz olun çok dikkat edin kızlar hamilelikte grip çok daha fena
Çok şükür canım bugün çok daha iyiyim ateşim yğkselmiyor burun akıntım ve boğaz ağrım kaldı bşr kaç güne onlarda geçer inşllahCanım rabbim şifa versin hemen atlat insallah hastalığını bebeğine bişe olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut
Cok geçmiş olsun,Allahım şifasını eksik etmesin bir an once toparlarsınız ins
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Allah yavrularınızı size bağışlasın baya kötü bir gecenin ardından çok şükür bugün iyiyim rabbim beterinden korusunaa ne olduki sana canim benim, Allah acil sifalar versin. Simdi nasildin? korkma minige bi sey olmaz, Allah yardimcin olsun