- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 40
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.701
Evet cnm rabbım bırdaha yasatmasınG Gulen yuzum benim normalde hep düşük çıkar şaşırdım yüksek çıkınca bende anlamadımPreglamsi dediğin gebelik zehirlenmesi mi kusura bakma pek bilmiyorum da ondan sordum
Cnm kılo almamaya dıkkat et bıde tuzlu yeme hamur işi yeme bende ıkızlete 83 kılo ile hamıle kalmıştım hıc dıkkat etmedım çok şiştim çok kilo aldım sıkıntı yasadım
Kafana cok ta takma herseyı dusunme oldumu olucakmı nasıl olucak nette herseyıde arastırma ben oyle yaptımda tansıyonum yukseldı dıyetını uygula yuruyus yap temız havaya cık nefes al gerisini rabbıme emanet et ben 15e 9 la doguma gırdımG Gulen yuzum doktorum bana da bi diyet listesi verdi bunları ye peyniri zeytini yıka öyle ye tuzu gitsin tansiyonunu beğenmedim çokta kilo alırsan 6.ayda gebelik zehirlenmesi yaşarsın dedi yani senin dediklerin gibi. bende uygulamaya çalışıyorum ama normalde düşük tansiyon sorunum vardı kendimde hiç 13 tansiyon görmemiştim şimdiye kadar. Sabah akşam ölçüp not alıyorum ama 2.kez 13 çıktı yine kafamı kurcalıyor inşallah sıkıntı yaşamam
Aynen canım 65 benim için ideal kilo bende düşündüm spor salonuna gitmeyi diyetle de destekleyince veririm insallah gecen yaz 2 ayda 11 kilo vermiştim yine veririm stres de yapmıcam artık bende anne olacağım insallah birgün5 55dilosss55 bende 84 kiloydum doktorum hem kilodan hem yüksek stresten spor+diyet yapmam gerektiğini söyledi 6 kilo verdim sonra transferim yapıldı. Özellikle spor salonunda yapılan spor hem stresi atıyor hem dirayetli olabiliyor insan evde yaptımmı ikinci gün bırakıyorum benSenin kilon normal boyuna göre ama bi 65-66 olsan tam olcak galiba ozaman hiç kilo demez o yöntemi yapan doktor
Bu psikolojiyi çok seviyorum evet sende anne olacaksın bunu. İçin hiç bir engel yokAynen canım 65 benim için ideal kilo bende düşündüm spor salonuna gitmeyi diyetle de destekleyince veririm insallah gecen yaz 2 ayda 11 kilo vermiştim yine veririm stres de yapmıcam artık bende anne olacağım insallah birgün
Cnm benim merkezde yapıyorlar ileri yaş ve aile oykusune bakıyorlar bırde gecmişinde sık düşükler ölü dogumlar öykulerıne bskılıyo bır embrıyo 295 dolardı benımkılerede yapılmadı Allah neyı nasıp ettıyse kabulumuz bence hıc oyle şeyler düşünmeBir sorum olacak ben hiç genetik analize göndermedim embriyoları. Bazen engelli çıkabiliyormuş böyle yaptıran var mıücreti ne kadar benim doktorum hiç demedi böyle bşr uygulama rabbim sağlık versin bebeğime
Kromozonda bozukluk varsa gerek duyarsalarCnm benim merkezde yapıyorlar ileri yaş ve aile oykusune bakıyorlar bırde gecmişinde sık düşükler ölü dogumlar öykulerıne bskılıyo bır embrıyo 295 dolardı benımkılerede yapılmadı Allah neyı nasıp ettıyse kabulumuz bence hıc oyle şeyler düşünme
Anladım canım teşekkürler bilgilendirme için içimi hiç karartamam rabbimden gelene dediğin gibi kabulüz rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeCnm benim merkezde yapıyorlar ileri yaş ve aile oykusune bakıyorlar bırde gecmişinde sık düşükler ölü dogumlar öykulerıne bskılıyo bır embrıyo 295 dolardı benımkılerede yapılmadı Allah neyı nasıp ettıyse kabulumuz bence hıc oyle şeyler düşünme
AminAnladım canım teşekkürler bilgilendirme için içimi hiç karartamam rabbimden gelene dediğin gibi kabulüz rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Bana da öyle zor gelmişti ki beklemek. Ama sanırım 9 ay hep böyle beklemekle geçicek alışsak iyi olurYaa ne güzel maşallahdarısı başımıza inşallah ben cuma günü gidicem haftaya beklemek çok zor
Zaten belli başlı genetik hastalıkları embrıyologlar tarıyor. Sma gibi hastalık bakılmıyor onu siz veya eşiniz gebe kalmadan önce kan vererek baktırabılırdınız kı hala baktırablırsınız. Genetik tanı merkezlerınde yapılıyor 1 kişi yaptırsa yeterli. Taşıyıcı çıkarsa eşlerden diğeride yaptırıyor. 10 ile 30 gün arasında sonuc çıkıyor. Antalyada yaptırdık biz özel laboratuvarda kasımda kişi başı 1200 tl. Tedavi gördüğünüz hastaneye sorun daha uyguna gelebilir özel laboratuvara göre.Çünkü biz yaptırdıktan sonra doktorumuza soylediğimizde burda 800 tl yapıyorduk boşuna nie dışarıda yaptırdınız demişti. Doktorunuzdan bilgi isteyin, sma testinide doktorumuz bilgilendirmişti bize.Olurda ikinizde taşıyıcı çıkarsa zamanın geldiğinde embriyodan bakarlar vs.Bir sorum olacak ben hiç genetik analize göndermedim embriyoları. Bazen engelli çıkabiliyormuş böyle yaptıran var mıücreti ne kadar benim doktorum hiç demedi böyle bşr uygulama rabbim sağlık versin bebeğime