Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Öncelikle merhaba çok uzun zamandır bıralardayım takip ediyorum hiç ilaç önerip kullan kullanma diyene denk gelmedim test sonucu ultrason yorumlamaya gelince okadar zor zamanlardan geçtik ki artık çoğu şeyi yaşayarak öğrendik tecrübe olarak insanların sorularına cvp veriyoruz yani en azından ben kendi adıma böyle yapıyrm moral olması için konuşuyrz aramızda bunda da bi sıkıntı görmüyorum

Bugün ilk kontrolümüzdü şükürler olsun keseyi gördük Herşey yolunda 5+4 günlük. Salı günü de kalp atışı için gidicez. Ne güzel bir duyguymuş allahım isteyen herkese nasip etsin
Yaa ne güzel maşallah darısı başımıza inşallah ben cuma günü gidicem haftaya beklemek çok zor

Haklısın canım dinleneceğim zaten şuan kendimi hazır hissetmiyorum bi kaç ay ara verip sonra nasipse baştan başlayacağız insallah bu arada da mfk önerilmişti bana buradan onu takip ediyorum dediklerini uygulayacağım insallah bu bekleme süresinde

Ayyy eveet şimdi tekrar okudum gerçekten de öyle olmuş. Hepimiz için güzel olur inşallah seninki kaç haftalık şu an
Hiçbir fikrim yok son adet tarihine göre 5+5 ama tüp bebekte nasılolur çarşamba dr ne der bilemem 5+2 de gittik keseyi gördük yavrumu göremedik geçmi tuttu geriden mi geliyor yada normal mi bilmiyorm. Ayy kafamda bi milon soru

Taze transferden sonra 4 ay dinlendim ben doktor bir sonraki adetle demişti ama bende psikolojik olarak zaman verdim kendime iyi ki de vermişim çok umutlu olarak başladım 2. Ye Ama ben çok hissediyorum gebelik hissi de sen buna sen normal yolla kalacaksın. Öyle hissediyorum ya içimden öyle geçiyor

Bn vakit bulabildikçe en azından düşünmemek için beslenme kısmını araştırıyorum
Sakatat yenmemesi gerek demiştim
Balık yerken dip balığı yemeyin ve özellikle diş macunu florsüz olması gerekmiş

Cok tesekkurler canimmm allah hepimize kolaylik versin cok zor bir durum. en kisa zamanda bizde insallah hamile kaliriz. Kacinci denemendi? Bende biraktim randevumu aldim

Aynı düşünce bendede var cnm hayırlısıyla guzel haberlerı beklicem

Yaaa insallah Allah razı olsun nasipte ne varsa onu göreceğiz belki de kalırım normal yolla Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırlıysa nasip etsin hep böyle dua ediyorum

Cok tesekkurler canimmm allah hepimize kolaylik versin cok zor bir durum. en kisa zamanda bizde insallah hamile kaliriz. Kacinci denemendi? Bende biraktim randevumu aldim
İki aşılama olmuştum tutmamıştı bu ilk tüp bebeğim Buda tutmadı bakalım nasip ikinciye yada o ara hamile kalırım belki hersey allahtan umudum baki

5 55dilosss55 ay hadi inşallah o dediğin teknik hakkında pek bilgim yokta inşallah şifa olur da kendiliğinden kalırsın dualarım seninle
Bende yeni araştırıyorum kilo vereceğim 71 kiloyum 31 yaşındayım boyum 1.68 diye doktorum bana kilo ver dememişti ama mfk yöntemi kilo vermeyi çok önemsiyor polikistik overlilerin yapacağım elimden geleni stresli de olmayacağım bakalım gerisi nasip

5 55dilosss55 bende 84 kiloydum doktorum hem kilodan hem yüksek stresten spor+diyet yapmam gerektiğini söyledi 6 kilo verdim sonra transferim yapıldı. Özellikle spor salonunda yapılan spor hem stresi atıyor hem dirayetli olabiliyor insan evde yaptımmı ikinci gün bırakıyorum ben Senin kilon normal boyuna göre ama bi 65-66 olsan tam olcak galiba ozaman hiç kilo demez o yöntemi yapan doktor

Kizlar bişey sorcam ilk kontrolünüzde doktorunuz tansiyon ölçümü yaptı mı size? İlk gebeliğimde hiç böyle bişey yapmamışlardı. 13/6 çıktı tansiyon beğenmedim yüksek dedi hergün ölçtürüyor not aldırıyor yine 13 lerde filan çıkıyor doktor mu ince eliyor sorun mu var acaba

Cnm tansıyon gebelikte cok önemli ben ıkızlerde preglamsi yasadım ınsaallah bunda yasamam bende gebeliklerde cıkıyor genetık bızde ilaç kullanılıyor

G Gulen yuzum benim normalde hep düşük çıkar şaşırdım yüksek çıkınca bende anlamadım Preglamsi dediğin gebelik zehirlenmesi mi kusura bakma pek bilmiyorum da ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…