Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Hayatım çok şükür çıktı pozitif. :) 203 çıktı. İnşallah sorunsuzca devam eder. Kader bize de güldü inşallah
Çok mutlu oldum valla gözlerim doldu gece aklıma geldin inşallah mutluluktan buralara uğramayı unutmuştur dedim elhamdülillah. Allah inşallah bundan sonrasını güzel rahat eyler sağlıkla kucağına alsın herkeste bizde

Herkese selam,
Şimdiye kadar yazılanları sessizce takip ettim ama dikkatimi çeken bişey oldu, burda herkes doktor olmuş. Test sonuçlarını, ultrason görüntülerini yorumlamak hatta ve hatta bazen şu ilacı kullan bu ilacı kullanma demeler. Arkadaşlar yapmayın lütfen hepimiz çok hassas bir dönemden geçiyoruz Her şeyden etkileniyoruz, Söylediklerimize çok dikkat etmeliyiz. benim ki sadece ufak bi serzeniş dikkate alırsınız ya da almazsınız. Allah herkesin gönlüne göre versin

maşallahh :) rabbim kucagınıza almayı nasıp etsın bır belırtı yasadınız mı gebeliğe dair?
Pek çoğu psikolojik olabilir tabi ama 3. Gün pembe 2 nokta geldi peçeteye ve bel ağrısı başladı o günden beri devam ediyor
4. Gün karın şişliğim çok oldu uyurken üstümdeki herşeyi çıkardım uyuyamadım üstündekilerde 2 gün sonra geçti o ağrı
Çalıştığım İçin sürekli oturmaktan bel ağrım fazla

anladım canım hayırlısı bakam ben progestan ıgne kullanıyorum ohooo sankı hamıleyım oyle belırtıler takılmıyorum artık :)

Delidolu30 yani sen bilirsin tabi insanda merak ediyo haliyle de değerin düşükse daha çıkmazsa filan stres yaparsan belki bir iki gün daha beklesen daha net olur inşallah Rabbim gönlüne göre versin

Ayyy canım benim bende senin hamile olduğunu görünce çok mutlu oldum, milyonlarca kere şükür Allahım bizi de sevindirdi. İnşallah sağ salim kucağımıza alalım.

Canım uyarıların için teşekkürler burası fikirlerin özgürce paylaşıldığı bir platform burada kimse kimseye doktorluk taslamıyor eğer bunun yapıldığını düşünen varsa senin gibi fikrini açıkça ifade etmekte Özgür kimse kimseye şu ilacı kullan demiyor ben en fazla bu ilacı kullanıyorum diye söyleniyor beta değerlerini asla olumsuz yorumlanmıyor aksine hep pozitif şeyler söyleniyor ultrason görüntüleri hakkında da gayet basit bir şekilde böyle olabilirler konuşuluyor Ki bunuda espirili bir şekilde konuşuyoruz rahatsız oluyorsanız ya da rahatsız olan varsa sayfaya girmesin yazılanları okumasın fikriniz ve yorumunuz için teşekkürler.

Yeni günde pozitif alan tüp arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Negatif olan arkadaşlarım asla pes etme şuan vazgeçersen işte o zaman kaybedersin. Unutma bebeğin sana kavuşacağı zamanı bekliyor bebeğine kavuşmak için çabalamaktan asla vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…