- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 30
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.741
Benimde crp yüksek çıktı dr a sordum iğne vuruldugumuz içinyeri apse yapıyor ondan yüksek çıkıyor sıkıntı degil dediGünaydın kızlarrr sabah sabah ocağına gittim hersey iyi Demir tsh iyi sadece crp (kanda enfeksiyon) hafif var dedi idrar yolundan da kaynaklı olabilir dedi
A evet benim heryerim taş gibi ondan da olabilir içimi rahatlattın allah razı olsun kendi kendimi yiyorumBenimde crp yüksek çıktı dr a sordum iğne vuruldugumuz içinyeri apse yapıyor ondan yüksek çıkıyor sıkıntı degil dedi
Benimde içim ici mi yedi dr la konusana kadarA evet benim heryerim taş gibi ondan da olabilir içimi rahatlattın allah razı olsun kendi kendimi yiyorum
Cnm test yaptırsana bıde udı hındu yagı al iç hergun hakıkısınıKızlar. Gebelikte Ateş yüksek mi olur benim 37.2 normal mi bu yoksa covid miyim ay varya boğaz ağrım acayip korkuttu beni1 haftam sorunsuz geçmedi be allahım çocuğumu kucağıma sağlıklı hayırlısı ile almayı nasip eder inşşşllah
Beklemeyin acile gidinkızlar bugun 6+1 doktorum oazartesi cagırmıstı daha kese hiç görmedik ana suan vc gttm ilk kahverengi keke geldi şimdi baya pembemsi kan gördm çok korktum ne yapcahmı şaşırdım haftasonu doktorumda yok
Hemen acile gidin benimde öyle oldu. Acile gidin iğne vurıyorlar hemen kesiyor çok şükürkızlar bugun 6+1 doktorum oazartesi cagırmıstı daha kese hiç görmedik ana suan vc gttm ilk kahverengi keke geldi şimdi baya pembemsi kan gördm çok korktum ne yapcahmı şaşırdım haftasonu doktorumda yok
İnşllah canım inşllahh güzel haberler alırsınGunaydin kizlar. Kan verdim, dua edin okadar guzel ciksinki kimyasala donme sansi olmasinCok heyecanliyim, bide pazartesi vericem.
Guzel haberlerle güzel stres yapma cok sen idrarda pozitif görmüştün dimi niye bu kadar gergin ve karamsarsinGunaydin kizlar. Kan verdim, dua edin okadar guzel ciksinki kimyasala donme sansi olmasinCok heyecanliyim, bide pazartesi vericem.
Evet, bilmiyorum. Kafam cok karisik, bi seviniyorum bi uzuluyorum ya yine kimyasal olursa diye. Gecen seferden kalan bi korku cok geriyo beni, nerdeyse emin olucam yine kimyasal oldu diye. Allah gostermesinGuzel haberlerle güzel stres yapma cok sen idrarda pozitif görmüştün dimi niye bu kadar gergin ve karamsarsin
Stres yapmak icin çok nedenvar canım yarin da ikiye katlamz stresini yapıyor sonra kese icin kalp atışı derken bin tane neden var hastanede kanamadan yatıyorum onun stresi var keseyi gördüm bugun taburcu olcam hala stres yapıyorum yani yapmak isteyene cok sen içini ferah tut minigin seninle anı yaşa tadını çıkarEvet, bilmiyorum. Kafam cok karisik, bi seviniyorum bi uzuluyorum ya yine kimyasal olursa diye. Gecen seferden kalan bi korku cok geriyo beni, nerdeyse emin olucam yine kimyasal oldu diye. Allah gostermesin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimStres yapmak icin çok nedenvar canım yarin da ikiye katlamz stresini yapıyor sonra kese icin kalp atışı derken bin tane neden var hastanede kanamadan yatıyorum onun stresi var keseyi gördüm bugun taburcu olcam hala stres yapıyorum yani yapmak isteyene cok sen içini ferah tut minigin seninle anı yaşa tadını çıkar
Neden geriden mi geliyor diyecekler o zamanBenim tüp bebek doktorum bundan sonra seni takip edecek doktora son adet tarihini söyleme bile dedi. Boşuna moralini bozabilir dedi.
Allah sana da yardım etsin bilirim o duyguyu ben de 1 gece hastane de kaldım askında olacağı varsa olur diyorum transferden beri yatıyorum tam 5 haftadır ne düzgün banyo ne yemek ne bisey allahım ne yapacağımı bilmiyorum artık bu lekeler böyle devam ettikçe ben deli oluyorum gerçekten çünkü diğer 2 gebelikte gerçekten böyle biseyim yok tu lekelenme bile yoktuStres yapmak icin çok nedenvar canım yarin da ikiye katlamz stresini yapıyor sonra kese icin kalp atışı derken bin tane neden var hastanede kanamadan yatıyorum onun stresi var keseyi gördüm bugun taburcu olcam hala stres yapıyorum yani yapmak isteyene cok sen içini ferah tut minigin seninle anı yaşa tadını çıkar
Evet öyle derlermiş. Aklın karışmasın dedi.Neden geriden mi geliyor diyecekler o zaman