-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.721
İlk gebeligimde iki kese vardı biri gelişmedi biri devam etti.sonra o kese kayboldu.vucut onu emdi.yani diğerine bir zararı olmadı.Merhaba arkadaşlar. Bugun muayenem vardı geçen hafta tek kese ve bebek görünmüştü bugun iki kese göründü birinde yine bebek ve kalp atışı var diğer kese küçük gelişmemiş tutunmaya çalışmış bazen 8-9 haftadan sonra görebiliyoruz ama bu gelişmez düşerkende kanama yapabilir yat dinlen ıstırahat et dedi. Böyle bişey yaşayan varmı geçen hafta görünmeyip bu hafta göründü bu kese gelişirmi gelişmez mi yada diğerine kanama olup zarar verirmi şuan 6+2 görünüyor kafam karmakarış geldim eve geri forumda bi ikiz bebekleri olan arkadaş vardı hatırlayamadım adını o görürse yardımcı olabilirmi bide böyle bişey yaşayanlar ?
Canım geçmiş olsun hiç bir bileğim yok ama doktor benim beta değerim için banada öyle demişti bende ikinci kese gözükmedi ama olabiliyor demişti birde kızlar ben hasta oldum ya bildiğim böhür böhür öksürüyorum. Ay inşllah kovid değildirim. Ama normal mevsimsel grip gibiyim covid olduğumda. Ateşim çöküyor direk benim 1 kere geçirdim. Ama bunda sadece öksürük ve burun akıntısı var
Senin yaşadığının aynısı yaşadım bir bebeğimi kaybettim ama diğer gebeliğim devam ediyor benim 7 ci hafta da kanamam oldu
İlkte çok yoğundu adet gibi sonra leke leke 10 gündür lekeler geliyor
Hayırlı olsun cnm vucut erıtıyo dıye bılıyorum ben senın de kan degerlerın ılkten az dı dıye hatırlıyorum dogrumu hatırlıyorumMerhaba arkadaşlar. Bugun muayenem vardı geçen hafta tek kese ve bebek görünmüştü bugun iki kese göründü birinde yine bebek ve kalp atışı var diğer kese küçük gelişmemiş tutunmaya çalışmış bazen 8-9 haftadan sonra görebiliyoruz ama bu gelişmez düşerkende kanama yapabilir yat dinlen ıstırahat et dedi. Böyle bişey yaşayan varmı geçen hafta görünmeyip bu hafta göründü bu kese gelişirmi gelişmez mi yada diğerine kanama olup zarar verirmi şuan 6+2 görünüyor kafam karmakarış geldim eve geri forumda bi ikiz bebekleri olan arkadaş vardı hatırlayamadım adını o görürse yardımcı olabilirmi bide böyle bişey yaşayanlar ?
Amiin amiinBana da öyle zor gelmişti ki beklemek. Ama sanırım 9 ay hep böyle beklemekle geçicek alışsak iyi olurallahım sağsalim kucağımıza almayıda nasip etsin hepimizin
5. gün embriyosu için transferden sonraki 9. Gün, 3. gün embriyosu için transferden sonraki 11. gün tam 4 haftalık satılıyor.Hiçbir fikrim yokson adet tarihine göre 5+5 ama tüp bebekte nasılolur çarşamba dr ne der bilemem 5+2 de gittik keseyi gördük yavrumu göremedik geçmi tuttu geriden mi geliyor yada normal mi bilmiyorm. Ayy kafamda bi milon soru
Peki cnm karındanmı keseye baktırıyorsun da gorunuyor benımde 2 embrıyo ama kanda beta düşük olunca tekdır dıye dusunuyorum demek 2 de olabılıyormuşG Gulen yuzum teşekkür ederim canım evet baştan az yükseldi değerim geçen hafta da görünmemişti diğer kese bugun göründü
5. gün embriyosu için transferden sonraki 9. Gün, 3. gün embriyosu için transferden
O zaman biz 6+ lardayız5. gün embriyosu için transferden sonraki 9. Gün, 3. gün embriyosu için transferden sonraki 11. gün tam 4 haftalık satılıyor.
Benim tüp bebek doktorum bundan sonra seni takip edecek doktora son adet tarihini söyleme bile dedi. Boşuna moralini bozabilir dedi.O zaman biz 6+ lardayızinşallah kalp atışınıda görürüz bi an önce
Gargara yap 3 kere yutmaKızlar elma sirkesini hamilelikte kullanabilir miyiz boğazım ağrıyorda o iyi geliyor bir tatlı kaşığı içsem birşey olur mu
Ben geçen hafta temaslı gibiydim biraz su ekleyip garlara yaptım ama içmedim bence öyle yapKızlar elma sirkesini hamilelikte kullanabilir miyiz boğazım ağrıyorda o iyi geliyor bir tatlı kaşığı içsem birşey olur mu
G
Gargara yap 3 kere yutma
Tamam kızlar teşekkürlerBen geçen hafta temaslı gibiydim biraz su ekleyip garlara yaptım ama içmedim bence öyle yap
Bnm de 16. Günüm bugün 1189 çıktı doktorum 21 inde gel bakalım dedi
10 gün basıl geçecek