Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

İlk gebeligimde iki kese vardı biri gelişmedi biri devam etti.sonra o kese kayboldu.vucut onu emdi.yani diğerine bir zararı olmadı.

T Tyt82 inşallah sağlıksızsa benimkide kanamasız gider diğerine zarar gelmez. Doktor kanama olabilir filan diyince korktum açıkçası ilk bebeğimi de kanamadan düşürmüştüm ister istemez korku oldu içimde

Canım geçmiş olsun hiç bir bileğim yok ama doktor benim beta değerim için banada öyle demişti bende ikinci kese gözükmedi ama olabiliyor demişti birde kızlar ben hasta oldum ya bildiğim böhür böhür öksürüyorum. Ay inşllah kovid değildirim. Ama normal mevsimsel grip gibiyim covid olduğumda. Ateşim çöküyor direk benim 1 kere geçirdim. Ama bunda sadece öksürük ve burun akıntısı var

S Siyahhhinci valla bende de bugun ikinci keseyi net gördü ama küçük gelişmemiş dedi gelişmez artık dedi hiç beklemiyordum baya şaşırdım ne soracağımıda unuttum oyüzden bide taa ayın 24üne randevu verdi zamanda geçmez şimdi Geçmiş olsun canım inşallah covid filan değilsindir Allah esirgesin belki mevsimseldir sende bilirsin tabi de ben yine söyleyim bitki çayı filan doktoruna danışmadan içme.

Senin yaşadığının aynısı yaşadım bir bebeğimi kaybettim ama diğer gebeliğim devam ediyor benim 7 ci hafta da kanamam oldu

S Sebepsizk biraz baktım da şimdi kaybolan ikiz sendromu diye geçiyormuş sanırım. İkiz beklentim yoktu süpriz oldu ama şaşkınlık ve stresle tabi. Sanırım benim küçük kese de kaybolcak inşallah kanama olmaz. Senin kanama çok mu oldu devam ediyor mu

İlkte çok yoğundu adet gibi sonra leke leke 10 gündür lekeler geliyor

Hayırlı olsun cnm vucut erıtıyo dıye bılıyorum ben senın de kan degerlerın ılkten az dı dıye hatırlıyorum dogrumu hatırlıyorum

5. gün embriyosu için transferden sonraki 9. Gün, 3. gün embriyosu için transferden sonraki 11. gün tam 4 haftalık satılıyor.

G Gulen yuzum evet iki kez muayene oldum ikisinde de karından baktırdım geçen hafta cuma ilk baktığında 5+3 tek kese vardı bugun 6+2 iki kese var dedi. Kandaki beta çok yüksek olup tek olanı düşük olup çift olanı duymuştum bana da öyle denk geldi sanırım 8.gün 18 10.gün 56 13.gün 215ti değerlerim. kese oluşturmuş tutunmuş ama gelişmemiş dedi sonradan filan mı tutudu acaba karından baktırınca geçen hafta fazla küçüktü ondan mı görünmedi ki

Kızlar elma sirkesini hamilelikte kullanabilir miyiz boğazım ağrıyorda o iyi geliyor bir tatlı kaşığı içsem birşey olur mu

Kızlar elma sirkesini hamilelikte kullanabilir miyiz boğazım ağrıyorda o iyi geliyor bir tatlı kaşığı içsem birşey olur mu
Ben geçen hafta temaslı gibiydim biraz su ekleyip garlara yaptım ama içmedim bence öyle yap
Bnm de 16. Günüm bugün 1189 çıktı doktorum 21 inde gel bakalım dedi
10 gün basıl geçecek

G

Gargara yap 3 kere yutma

Ben geçen hafta temaslı gibiydim biraz su ekleyip garlara yaptım ama içmedim bence öyle yap
Bnm de 16. Günüm bugün 1189 çıktı doktorum 21 inde gel bakalım dedi
10 gün basıl geçecek
Tamam kızlar teşekkürler Cevap gelene kadar tatlı kaşığı içmiş bulundum ama birdaha içmem garlara yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…