Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Burda okuduğum şeyler başına geldi doktor kalp atışı başlamış ama kese beklediğim gibi değil daha fazla büyümüş beklerdim dedi.sali günü tekrar çağırdı.

Resim vermedi.kaç cm olçmedi sadece kalp atışı başlamış ama kese istediğim gibi değil dedi.emin olmak için salı gel dedi.
Nasıl ya insan bir ölçer bebeği nasıl kaç mm kaç atışı başladı tamam da bu bebek ne kadarlık bazı doktorlar gerçekten hiç halden anlamıyorlar

T Tyt82 bazı doktorlarda öyle konuşuyor öyle arafta bırakıyor ki insanı şimdi salıya kadar zaman geçsin diye tırmalar insan gerçekten bazı doktorlar hiç halden anlamıyor

T Tyt82 haklısın beklemek belirsiz durumda olmak gerçekten kötü istersen başka bi doktora daha git en aZından bi ultrason fotoğrafı alırsın bi keseyi ölçer belkide hiç bi sorun yok doktor göremedi boşu boşuna salıya kadar stresle bitincen kendini en azından salıya biraz daha hazırlıklı olursun aklında bişeyler belirir her sonuca. İnşallah herşey güzel olur

Keske oyle olsaydi bende lekelenme olmadi direk kanama basladi 😔 yine olmadi canim. 5.ye baslayacagim 😔😔
Canım Allah yardımcın olsun 🥺 kolaylık versin insallah bundan sonraki denemende nasip olsun hamile kalmak 🤲🏻Benimde testim negatif çıktı 12.güne kadar hiç kanamam olmadı kan testim negatif çıkınca bıraktım iğne ilaç herseyi adet olmayı bekliyorum bakalım

Kızlar bide bişe soracağım ben negatif alınca sonucu hemşireyi aradım bıraktım ilaçlarımı kontrole gelmem gerekir mi dedim gerek yok dedi şimdi zaten bu adetimle bişe yapmazlar bende dinlenmek istiyorm hem fiziken hem psikolojik olarak ama Ocak ayı adetimde gitsem muayeneye tüp bebek yaparlar sanırım dimi bi sıkıntı çıkmazsa tabi genelde benim hormonlarım tahlillerim herseyim çok iyi tek problemin pkoslu olmam

5 55dilosss55 canım ben her transferimde bi doktor değiştirdim ama tüm doktorların bana söylediği 2-3 ay vücudu dinlendirmem üzerine. Bu adette bile yapan doktor çıkmazmı vardır elbet ama anne adayı yeterince vücuduna hormon va ilaçları aldığı için ilerde sorun yaşanabilir kaş yapalım derken göz çıkarmayalım vücut kendini yenilesin 3 adet dönemi bekle o arada ilaçların vücuttaki etkileri geçsin sende stres seviyeni azalt öyle başlayalım dediler bana hep. Kendimizi de düşünmeliyiz insan gerçekten ara vermeden devam etmek istiyor ama hatırladığım kadarıyla dondurulmuşunda yok yeniden uzun bi protokol süreci seni bekliyor olacak biraz dinlenmelisin maddiyatı bilemem ama manevi olarak şart 🤦🏻‍♀️

kadser kadser tebrikler gebeliğiniz hayırlı olsun forumda gördüğünüz yüksek 12.gün değerlerine takılmayın herkesin farklı oluyor inşallah 2 gün sonra çok güzel katlanarak artar 🥰🤲🏻

X