- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.641
Burda okuduğum şeyler başına geldi doktor kalp atışı başlamış ama kese beklediğim gibi değil daha fazla büyümüş beklerdim dedi.sali günü tekrar çağırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrason atar mısın canım bi bakalımBurda okuduğum şeyler başına geldi doktor kalp atışı başlamış ama kese beklediğim gibi değil daha fazla büyümüş beklerdim dedi.sali günü tekrar çağırdı.
Resim vermedi.kaç cm olçmedi sadece kalp atışı başlamış ama kese istediğim gibi değil dedi.emin olmak için salı gel dedi.Ultrason atar mısın canım bi bakalım
Nasıl ya insan bir ölçer bebeği nasıl kaç mm kaç atışı başladı tamam da bu bebek ne kadarlık bazı doktorlar gerçekten hiç halden anlamıyorlarResim vermedi.kaç cm olçmedi sadece kalp atışı başlamış ama kese istediğim gibi değil dedi.emin olmak için salı gel dedi.
Allah yardımcınız olsun gerçekten belirsizlik çok kötü salıya kadar beklemek yerine bugün yada yarın başka bi görünseniz içiniz rahat ederdiArtık bunaldım ne olacaksa olsun biran önce ama belirsizlik çok kötü
Canım Allah yardımcın olsun kolaylık versin insallah bundan sonraki denemende nasip olsun hamile kalmak Benimde testim negatif çıktı 12.güne kadar hiç kanamam olmadı kan testim negatif çıkınca bıraktım iğne ilaç herseyi adet olmayı bekliyorum bakalımKeske oyle olsaydi bende lekelenme olmadi direk kanama basladi yine olmadi canim. 5.ye baslayacagim
Teşekkür ederim doktorumda iyi buldu değerikadser tebrikler gebeliğiniz hayırlı olsun forumda gördüğünüz yüksek 12.gün değerlerine takılmayın herkesin farklı oluyor inşallah 2 gün sonra çok güzel katlanarak artar
Tabiki kendisi benim çocukluk arkadaşım,rizede. Online olarak başlayabilirsiniz dilerseniz. @dyt.elifpertek ınstagram ismi buradan ulaşabilirsiniz.Merhaba diyetisyen ismini paylasir misiniz. Bende diyetisyen arıyorum
Durmadan ultrasona da girmek istemiyorum.sanirim olmayacak doktorum iyi bir doktor.Allah yardımcınız olsun gerçekten belirsizlik çok kötü salıya kadar beklemek yerine bugün yada yarın başka bi görünseniz içiniz rahat ederdi
Hayatım çok şükür çıktı pozitif. :) 203 çıktı. İnşallah sorunsuzca devam eder. Kader bize de güldü inşallahV venusvenus88 canım ne yaptın kaç çıktı sonucun
TebriklerHayatım çok şükür çıktı pozitif. :) 203 çıktı. İnşallah sorunsuzca devam eder. Kader bize de güldü inşallah
Çok teşekkürler darısı isteyen herkese olsun inşallah.Tebrikler