Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Yasamak zor biliyorum bana da diyorlar çok kafaya takıyorsun ama ancak yaşayan bilir sizi de çok iyi anlıyorum ama olumlu düşünmekten başka çaremiz yok insallah güzel sonuç alırsınız 🤲🏻💕 haber veririm mutlaka salı gününü kalbim ağzımda bekliyorum bende geceleri uykularım kaçıyor ama negatifi çok net gördüğüm için umudum az maalesef ama rabbimin dediği olur tabi ki 🤲🏻🥰 olsa 8.gün kanda az da olsa bir değer çıkardı dedi bi arkadaşım onun için iyice azaldı umudum 🥺
Ama rabbim ol derse olur asla umudunu yitirme ama o arkadaşın biraz senin modunu düşürmüş açıkçası yaklaşım olarak herkes düşünmekte özgür ama söyleme tarzı biraz çat çat olmuş açıkçası ama sen yinede nötr ol herşey olabilir umutlu ol ümitli ol ama asla bel bağlama 😍😀 ama nedense ben o teste bir değer görecekmişim gibi hissediyorum burcum terazi 6. Hissine güvenirim

İki deneme tutmazsa üçüncü de yaş genç de olsa iki embriyo koyuyorlarmış sanırım daha çok gençsiniz dualarım sizinle insallah bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Umarım bende iki problem vardı biri pCos sendromum ikinci genetik testimde üç genetigimxe kan pıhtılaşması çıkması o yüzde belki kimyasal oldu yada tutunamadı ilk ikide

Kızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama alanı görülmediğini söyledi pruluton depot iğne vuruldu şimdi eve geldik bekliyoruz
Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim cuma günü 9. Gündü 93 çıkmıştı yarın kan vereceğim
Çarşamba günü çok sıkıldığından birkaç saatliğine teyzeme uğramıştım. Hiç birşeyleri yoktu. Bugün korona olduklarını öğrendim. Stres yaptımmsanırım baş ağrım başladı ve öğrendiğim an boğaz ağrısı başladı
Dualarınızı bekliyorum kimin duası kabul olur belli olmaz
Daha önce temaslı olduğumu öğrendiğim an 3 kez🙈boğazım şişmişti hemen

Kızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama alanı görülmediğini söyledi pruluton depot iğne vuruldu şimdi eve geldik bekliyoruz
Kanama olmamasına sevindim . Kalp atisinida inşallah duyarsın bol bol dua et ben edicem ❤🙏🤲

Maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim cuma günü 9. Gündü 93 çıkmıştı yarın kan vereceğim
Çarşamba günü çok sıkıldığından birkaç saatliğine teyzeme uğramıştım. Hiç birşeyleri yoktu. Bugün korona olduklarını öğrendim. Stres yaptımmsanırım baş ağrım başladı ve öğrendiğim an boğaz ağrısı başladı
Dualarınızı bekliyorum kimin duası kabul olur belli olmaz
Daha önce temaslı olduğumu öğrendiğim an 3 kez🙈boğazım şişmişti hemen
Tabiki bir duam da seninle umarım değerinde artışını ve iki katlanışını hep birlikte goruruz❤🙏

Şükürler olsun çok sevindim 😊🙏🏻

Ama rabbim ol derse olur asla umudunu yitirme ama o arkadaşın biraz senin modunu düşürmüş açıkçası yaklaşım olarak herkes düşünmekte özgür ama söyleme tarzı biraz çat çat olmuş açıkçası ama sen yinede nötr ol herşey olabilir umutlu ol ümitli ol ama asla bel bağlama 😍😀 ama nedense ben o teste bir değer görecekmişim gibi hissediyorum burcum terazi 6. Hissine güvenirim
Yaaa insallah bir değer görürüz tutar 6.hissiniz umarım zaten pkos dan başka bir sıkıntım yok benim diğer tahlillerim değerlerim hep çok iyi çıkıyordu insallah tutunmuştur bebeğim Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 🤲🏻🥰

Merak ettiğim birşey var kızlar beta 12000 çıkmıştı dün ama bugün kese 4 hafta ile uyumlu dedi 😓 niye öyle dedi normalde 5+3 olmam gerekiyor

Merak ettiğim birşey var kızlar beta 12000 çıkmıştı dün ama bugün kese 4 hafta ile uyumlu dedi 😓 niye öyle dedi normalde 5+3 olmam gerekiyor
Son adet tarihine gore hesapladıkları için sanırım bizler ader tarihimizi geçiriyoruz ondan sonra transfer oluyoruz onların hesaplaması farklı oluyor muhtemelen ondan siz içinizi ferah tütün bence gayet sağlı bir bebeğiniz var 🥰

Çok şükür canım gözün Aydın olsun dikkat et kendine 🌸💕

Yaaa insallah bir değer görürüz tutar 6.hissiniz umarım zaten pkos dan başka bir sıkıntım yok benim diğer tahlillerim değerlerim hep çok iyi çıkıyordu insallah tutunmuştur bebeğim Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 🤲🏻🥰
Amin inşallah bol bol el musavir zikrini çekim çok önemli ve faydası var emin olun 🙏🤲

Benimde salı günü ama benim bulunduğum yerden bayağı uzak hastahane onun için eşimle gidicem yarın eşimin tatil bende 9. Günü öğrenmiş olucak normalde 10. Gün verdi testi doktor
Tutunduysa bebek çıkar zaten insallah kanda 9.günde olsa rabbim güzel haberler almayı nasip etsin test sonucunuzu alınca yazın 🥰

Benimde salı günü ama benim bulunduğum yerden bayağı uzak hastahane onun için eşimle gidicem yarın eşimin tatil bende 9. Günü öğrenmiş olucak normalde 10. Gün verdi testi doktor
Bu arada benimde tedavi gördüğüm hastane bür saat uzaklıkta ben evimin yakınındaki sağlık ocağına yaptırıyorum kan tahlillerimi sabah verip öğleden sonra çıkıyor sonuç

X