Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Merhaba. Bana 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. 7.gün testte ikinci çizgiyi gördüm. Ama doktorumun verdiği tarihi bekledim kan testi için. 12. Gün kan verdim 387 çıktı 14. Gün de 1104, kan testi için doktorun verdiği tarihi beklemeni öneririm. Değerin düşük çıkarsa belkide gereksiz yere stres yapıcaksın. İnşallah bebeklerin sımsıkı tutunmuştur 🙏🏻🥰
Umarım ama dediğim gibi kimyasal olması beni korkutuyor benim testim normalde 10. Gün ama ben 9. Günü yapicam eşimin izin günü pzrt hastahane de uzak o yüzden yarın yaptırmayı düşünüyorum çok sevindim pozitif olmasian çok mutlu oldum ayrıca 3. Günü olması beni dahada sevindirdi

Umarım ama dediğim gibi kimyasal olması beni korkutuyor benim testim normalde 10. Gün ama ben 9. Günü yapicam eşimin izin günü pzrt hastahane de uzak o yüzden yarın yaptırmayı düşünüyorum çok sevindim pozitif olmasian çok mutlu oldum ayrıca 3. Günü olması beni dahada sevindirdi
İnsallah iyi bi değer çıkar rabbim emeklerinizin karsılığını versin 🤲🏻 Benimde 3.gün taze embriyo transferim oldu bugün 10.gününü dayanamadım 8.gün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doktorum 12.gün testi istemişti o yüzden salı günü yapıcam pozitife döner mi bilmiyorum ama sürekli dua ediyorum umudum var hala 🥺🥲

Gunaydin guzeller, Allahtan her kese yakin zamanda mutlaka guzel haber almasini diliyorum.
Dun transferin 5.gunu, aksam disardaydim bi sanci bi hiss beni delirtti, adet oldugumu hiss ettim resmen tualete kostum ama 1 sey yok. Bu bi belirti ola bilir mi? Evdeyken hic bi belirti yok, yorulunca sanki sanci giriyo.
Sancı bende de çok oldu hala da var iğnelerin etkisi büyük ihtimalle benim bugün transferimin 10.günü 12.gün test yapacağım ayakta fazla kaldığımda belim ağrıyor sancımda oluyor ama dediğim gibi bebekten mi iğnelerin yan etkisi mi emin olamıyor insan

İnsallah iyi bi değer çıkar rabbim emeklerinizin karsılığını versin 🤲🏻 Benimde 3.gün taze embriyo transferim oldu bugün 10.gününü dayanamadım 8.gün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doktorum 12.gün testi istemişti o yüzden salı günü yapıcam pozitife döner mi bilmiyorum ama sürekli dua ediyorum umudum var hala 🥺🥲
Umarım poztife döner umarım bebişin seninledir sadece geç gelmiştir dualarım senin ile 🤲🤲 allahtan ümit kesilmez bir bakmışsın birden değerin fırlamış bu bizler için güzel bir haner olur kaçıncı denemeniz acaba bu

IMG-20211204-WA0022.jpeg

Umarım ama dediğim gibi kimyasal olmasından korkuyorum en büyük korkum da o zaten sen ne zaman oldun transfer
25 kasımda transferim oldu bugün 10.günüm 12.gün kan testinde bakacağız demişti doktorum ama işte dedim ya ben dayanamayıp 8.gün kanda baktırdım negatif çıktı ve bunu eşime daha söylemedim 12.gün yaptırayım kan testimi o zman çıkan sonucu söyleyeceğim erken test yaptığıma çok pişman oldum zaten sizde içinizi ferah tutun kimyasal olacak diye bişe yok ki bi kere oldu diye niye tekrar olsun vesvese yapmayın

25 kasımda transferim oldu bugün 10.günüm 12.gün kan testinde bakacağız demişti doktorum ama işte dedim ya ben dayanamayıp 8.gün kanda baktırdım negatif çıktı ve bunu eşime daha söylemedim 12.gün yaptırayım kan testimi o zman çıkan sonucu söyleyeceğim erken test yaptığıma çok pişman oldum zaten sizde içinizi ferah tutun kimyasal olacak diye bişe yok ki bi kere oldu diye niye tekrar olsun vesvese yapmayın
O korku insanın başına bir kere geldimi ne yaparsa yapsın hep kalıyor bende hiç istemiyorum o korkuyu taşımak ama ne yazıkki kalıyor sanırım panik atagim var bu yüzden sürekli böyle düşünüyorum ama dediğim gibi insalah 12. Günde senden gelen habere hepimiz çok çok seviniriz haberlerini mutlaka bekliyorum 🙏🙏🥰

Maşallah ne güzel iki tane transfer etmişler benim doktorum ben 31 yaşında olduğum için bir tane transfer etti bende iki tane istemiştim aslında
Aramızda aslında 7 yaş var bende 24 yaşındayım 2 denemem negatif oldu biri normal negatif diğeri kimyasal ile sonuçlandı bu sefer 2 tane transfer edildi bakalım hayırlısı yarın ola hayir ola sonucu yarın alicam

O korku insanın başına bir kere geldimi ne yaparsa yapsın hep kalıyor bende hiç istemiyorum o korkuyu taşımak ama ne yazıkki kalıyor sanırım panik atagim var bu yüzden sürekli böyle düşünüyorum ama dediğim gibi insalah 12. Günde senden gelen habere hepimiz çok çok seviniriz haberlerini mutlaka bekliyorum 🙏🙏🥰
Yasamak zor biliyorum bana da diyorlar çok kafaya takıyorsun ama ancak yaşayan bilir sizi de çok iyi anlıyorum ama olumlu düşünmekten başka çaremiz yok insallah güzel sonuç alırsınız 🤲🏻💕 haber veririm mutlaka salı gününü kalbim ağzımda bekliyorum bende geceleri uykularım kaçıyor ama negatifi çok net gördüğüm için umudum az maalesef ama rabbimin dediği olur tabi ki 🤲🏻🥰 olsa 8.gün kanda az da olsa bir değer çıkardı dedi bi arkadaşım onun için iyice azaldı umudum 🥺

Kızlar kanama değil lekelenme olduğunu söyledi tek kese içindede yolk sac kesesi göründü bebek var dedi kalp atışını duyulmadı henüz kesenin çok düzgün olduğunu ve kanama alanı görülmediğini söyledi pruluton depot iğne vuruldu şimdi eve geldik bekliyoruz

Aramızda aslında 7 yaş var bende 24 yaşındayım 2 denemem negatif oldu biri normal negatif diğeri kimyasal ile sonuçlandı bu sefer 2 tane transfer edildi bakalım hayırlısı yarın ola hayir ola sonucu yarın alicam
İki deneme tutmazsa üçüncü de yaş genç de olsa iki embriyo koyuyorlarmış sanırım daha çok gençsiniz dualarım sizinle insallah bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

X