Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

İyi aksamlar kizlar,pozitif sonuc alanlari kutluyorum sizin adınıza cok mutlu oldum inşallah saglikli doğumlar yaparsınız ,negatif olanlarda üzülmeyin desemde biliyorum çok zor bende yeni yeni toparlamaya calisiyorum ,biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim nasip etmişse olacaktır elbet sadece vakti zamani var diyorum çokça dua edin ,kaderi dua değiştirir

Söylediklerinde harfi harfine haklısın alacağımız nefes bile sayılı normal yaşantıma geri döneceğim aklıma gelmişken çay içmemiştim 13 gündür hemen yapıp içicem

Benimde dualarım tüm kader arkadaşlarımla. Bir düşük, bir negatif olmak üzere toplamda 3 kez transfer olmuş biri olarak negatif alanlarıda bebeklerini kaybedenleride çok iyi anlıyorum. Her şekilde elimizden geleni yapıyoruz ama yine de vakti zamanını bekliyoruz. Rabbim tez vakitte isteyen nerde varsa hepimizin kucağını doldursun

Kızlar az önce sanki ben bişey doğurdum gibi hissettim tuvalete gittim bisey yok sanki böyle bisey boşaldı ama bisey yok neden acaba neler düşünmüyorum ki bi görseniz

Arkadaslar testım pozıtıf ama deger düşük 45 kımyasal olabılırmı 8.gunumdu
Canım sakin ol benim 8.gün değerim 18di başka bi arkadaşın 13 tü. Önemli olan sağlıklı katlanması , kaçla başladığın değil. Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin

5.gün embriyo ise değil tabi hatta fazlasıyla iyi katlanarak çoğalsın Allah'ın izniyle inşallah
[/QUOTE]amin cnm rabbım hiç bir kadının kucagını boş bırakmasın

Kızlar benim bugün 8.günüm kan testim negatif çıktı ya pozitife dönme ihtimali olabilir diyor arkadaşlarım ama olabilir mi ya ben iğnelerime ilaçlarıma devam ediyorum hala 12.günü test yap demişti doktorum o gün yaptıracam yine kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…