- 16 Aralık 2010
- 693
- 31
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.081
Söylediklerinde harfi harfine haklısın alacağımız nefes bile sayılı normal yaşantıma geri döneceğim aklıma gelmişken çay içmemiştim 13 gündür hemen yapıp içicemİyi aksamlar kizlar,pozitif sonuc alanlari kutluyorum sizin adınıza cok mutlu oldum inşallah saglikli doğumlar yaparsınız ,negatif olanlarda üzülmeyin desemde biliyorum çok zor bende yeni yeni toparlamaya calisiyorum ,biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim nasip etmişse olacaktır elbet sadece vakti zamani var diyorum çokça dua edin ,kaderi dua değiştirir
AaaDaha dün oldukaldı 11 gün
Benimde dualarım tüm kader arkadaşlarımla. Bir düşük, bir negatif olmak üzere toplamda 3 kez transfer olmuş biri olarak negatif alanlarıda bebeklerini kaybedenleride çok iyi anlıyorum. Her şekilde elimizden geleni yapıyoruz ama yine de vakti zamanını bekliyoruz. Rabbim tez vakitte isteyen nerde varsa hepimizin kucağını doldursunİyi aksamlar kizlar,pozitif sonuc alanlari kutluyorum sizin adınıza cok mutlu oldum inşallah saglikli doğumlar yaparsınız ,negatif olanlarda üzülmeyin desemde biliyorum çok zor bende yeni yeni toparlamaya calisiyorum ,biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim nasip etmişse olacaktır elbet sadece vakti zamani var diyorum çokça dua edin ,kaderi dua değiştirir
Lütfen 12 . günü bekle tekrar yaptır doktoruna danış erkenden test yapıp üzmeyin kendinizi artıkArkadaslar testım pozıtıf ama deger düşük 45 kımyasal olabılırmı 8.gunumdu
Cnm dr zaten 9.gun testı istemıştıLütfen 12 . günü bekle doktoruna danış erkenden test yapıp üzmeyin kendinizi artık
9.gün belki 50 çıkacaktı oda normal bir değerdirCnm dr zaten 9.gun testı istemıştı
Canım sakin ol benim 8.gün değerim 18di başka bi arkadaşın 13 tü. Önemli olan sağlıklı katlanması , kaçla başladığın değil. Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinArkadaslar testım pozıtıf ama deger düşük 45 kımyasal olabılırmı 8.gunumdu
Amin gercekmı 45 düşük degilmi yaniCanım sakin ol benim 8.gün değerim 18di başka bi arkadaşın 13 tü. Önemli olan sağlıklı katlanması , kaçla başladığın değil. Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
5.gün embriyo ise değil tabi hatta fazlasıyla iyi katlanarak çoğalsın Allah'ın izniyle inşallahAmin gercekmı 45 düşük degilmi yani
Yoo hiçte düşük değil gayet normal dedim ya benim 18 diAmin gercekmı 45 düşük degilmi yani
Sancın mı oldu canımKızlar az önce sanki ben bişey doğurdum gibi hissettim tuvalete gittim bisey yok sanki böyle bisey boşaldı ama bisey yok neden acaba neler düşünmüyorum ki bi görseniz
Pazar akşamı cnmYoo hiçte düşük değil gayet normal dedim ya benim 18 dibidahaki testi nezaman tekrarlıcaksın
Peki senın bu gebeligindemı 18 idiYoo hiçte düşük değil gayet normal dedim ya benim 18 dibidahaki testi nezaman tekrarlıcaksın
Evet 8.gün 18Peki senın bu gebeligindemı 18 idi
Çok şükür cnm inşaallah benıkıde saglıkla ılerlerEvet 8.gün 18
10.gün 56
13.gün 215 ti. Testi tekrarlamadım bugun kese gördüm şükür.