Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Progestan iğneyi verdi devam ediyorum ama kesilmedi senin nasıl geçti doktor randevun
Dinlenmeyle kesilir o korkma öyle akıntı şekliyle düşük olmaz sadece biraz yatırcak seni dinlenmek en iyisi inşallah biran önce kesilir
İyiydi canım şükür kese bebek kalp atışı görüldü kalp atışını doktor gördü biz biraz zorlandık görmekte vajinal baktırmadım çünkü. çok minik 5+5 dedi

Oh maşllahhh çok iyi çok sevindim darısı başıma inşllah

İnşallah darısı senin ve bekleyen tüm arkadaşların başına negatif alanlarda biran önce gebe kalıp bebeklerini kucağına alsınlar inşallah dualarım ben dahil hepinizle
Vajinal baktırmak istemeyen arkadaşlara minik bi tavsiye idrara sıkışık gidin

3. Gün çift embriyo bugün 9. Günüm 93 çıktı inşallah kat kat artar inşallah herkes daha yüksek sonuçlar alır doktorum kızacak erken diye sanırım söylemeyeceğim
Masallah ne güzel Allah tamamına erdirsin Benim kan testim negatif çıktı doktor daha erken dedi ama buradan pozitife döner mi bilmem 8.günümdü bugün

Çok iyiymiş maşallah, Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah,peki hesaplama nasıl oluyormuş transferdenmi son adettenmi

Anladım canım rabbim yardımcın olsun
Keşke acele etmeseydin sende ama negatif olursada 12 günün üzülme ruh yaralanması kolay kolay düzelmiyor bende baya hasar bıraktıgını his ediyorum şimdiden inşallah çabuk toparlanırım

Keşke acele etmeseydin sende ama negatif olursada 12 günün üzülme ruh yaralanması kolay kolay düzelmiyor bende baya hasar bıraktıgını his ediyorum şimdiden inşallah çabuk toparlanırım
Çok iyi anlıyorum sizi kolay değil yaşayan bilir ancak bu duyguları acele ettim ama 12. Günümde tekrar yaptıracam bakalım hayırlısı

Çok iyiymiş maşallah, Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah,peki hesaplama nasıl oluyormuş transferdenmi son adettenmi
Amin canım cümlemizin inşallah Adet tarihine göre hesapladı ultrason da da hesapladığından 1 gün önde çıktı. Adet tarihine göre 5+4 ultrasona göre 5+5

Kahverengi akıntıya kötü demiyolar bildiğim kadarıyla kan aulandırıcı kullanıypsanız doktorunuza danışın kesiyo prolotun depont verir belki nasıl durumunuzşimdi? Çok zor bu dönemler benmde yarın 12.günüm yüreğim ağzımda bekliyorum 7.9.günler yükseldi kan değerim ama korkuyorum ya düşmüşse diye karmaşık duygular rabbim sabrını verir inşallah

Canım üzülme biliyorsun salı günü yoğun bi kanamam oldu o kadar ilaç içiyorum ki artık midem agrıyor bana prosgestan 50 ml günde 2 ampul haftada 1 pruloton depot sabah akşam progestan fitil olanı toplam 4 tane yutuyorum kanama alanım sınırlanmış 4 gündür annemde yatıyorum hiç kalmıyorum annemden allah razı olsun carsamba kontrol var belki kanama alanı küçülür ya da Bebek gelişmez sonlandırılır ne hissetigimi gerçekten bilmiyorum artık kanamam durdu hafif hafif kahve lekelenmeler var oda doktor bi hafta sürer dedi ins bu savaşı ben kazanırım sende üzülme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…