- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.041
Dinlenmeyle kesilir o korkma öyle akıntı şekliyle düşük olmaz sadece biraz yatırcak seni dinlenmek en iyisi inşallah biran önce kesilirProgestan iğneyi verdi devam ediyorum ama kesilmedi senin nasıl geçti doktor randevun
Oh maşllahhh çok iyi çok sevindim darısı başıma inşllahDinlenmeyle kesilir o korkma öyle akıntı şekliyle düşük olmaz sadece biraz yatırcak seni dinlenmek en iyisi inşallah biran önce kesilir
İyiydi canım şükür kese bebek kalp atışı görüldü kalp atışını doktor gördü biz biraz zorlandık görmekte vajinal baktırmadım çünkü. çok minik 5+5 dedi
İnşallah darısı senin ve bekleyen tüm arkadaşların başına negatif alanlarda biran önce gebe kalıp bebeklerini kucağına alsınlar inşallah dualarım ben dahil hepinizleOh maşllahhh çok iyi çok sevindim darısı başıma inşllah
Masallah ne güzel Allah tamamına erdirsin3. Gün çift embriyo bugün 9. Günüm 93 çıktı inşallah kat kat artar inşallah herkes daha yüksek sonuçlar alır doktorum kızacak erken diye sanırım söylemeyeceğim
Aldım negatif maalesef doktor erken dedi ama bimiyorum buradan pozitife dönmez heralde artık 8. Günümdü bugünNe yaptınız sonuç alabildinizmi kandan. güzel haberlerini bekliyoruz
Benimde 0.100 doktor erken dedi ama 8.günüm bugün sizin kaçıncı gününüzdüKızlar maalesef 0.1 sonucum
Allahım işi bilinmez belki kana geç karışacak ilaçlarım devam beklemek gerek işte biz insanoğlu sabırsızızMasallah ne güzel Allah tamamına erdirsinBenim kan testim negatif çıktı doktor daha erken dedi ama buradan pozitife döner mi bilmem 8.günümdü bugün
Belli olmaz daha gününe var hayırlısı olsun artikAldım negatif maalesef doktor erken dedi ama bimiyorum buradan pozitife dönmez heralde artık 8. Günümdü bugün
12.günBenimde 0.100 doktor erken dedi ama 8.günüm bugün sizin kaçıncı gününüzdü
Bakalım hala bi umudum var ama umudumu kaybetmek istemiyorum zaten hiçAllahım işi bilinmez belki kana geç karışacak ilaçlarım devam beklemek gerek işte biz insanoğlu sabırsızız
Anladım canım rabbim yardımcın olsun12.gün
Çok iyiymiş maşallah, Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah,Dinlenmeyle kesilir o korkma öyle akıntı şekliyle düşük olmaz sadece biraz yatırcak seni dinlenmek en iyisi inşallah biran önce kesilir
İyiydi canım şükür kese bebek kalp atışı görüldü kalp atışını doktor gördü biz biraz zorlandık görmekte vajinal baktırmadım çünkü. çok minik 5+5 dedi
Keşke acele etmeseydin sende ama negatif olursada 12 günün üzülme ruh yaralanması kolay kolay düzelmiyor bende baya hasar bıraktıgını his ediyorum şimdiden inşallah çabuk toparlanırımAnladım canım rabbim yardımcın olsun
Rabbim kendi hazinesinden nasip etsin inşallahKızlar maalesef 0.1 sonucum
Çok iyi anlıyorum sizi kolay değil yaşayan bilir ancak bu duygularıKeşke acele etmeseydin sende ama negatif olursada 12 günün üzülme ruh yaralanması kolay kolay düzelmiyor bende baya hasar bıraktıgını his ediyorum şimdiden inşallah çabuk toparlanırım
Bana nasip etmedi sana etsin inşallahÇok iyi anlıyorum sizi kolay değil yaşayan bilir ancak bu duygularıacele ettim ama 12. Günümde tekrar yaptıracam bakalım hayırlısı
Amin canım cümlemizin inşallahÇok iyiymiş maşallah, Allah kucağına almayida nasip etsin inşallah,peki hesaplama nasıl oluyormuş transferdenmi son adettenmi
Kahverengi akıntıya kötü demiyolar bildiğim kadarıyla kan aulandırıcı kullanıypsanız doktorunuza danışın kesiyo prolotun depont verir belki nasıl durumunuzşimdi? Çok zor bu dönemler benmde yarın 12.günüm yüreğim ağzımda bekliyorum 7.9.günler yükseldi kan değerim ama korkuyorum ya düşmüşse diye karmaşık duygular rabbim sabrını verir inşallahYok kahve rengi
Yok canım 8 Aralıkta çağırdı beni
Dün kahve rengi idi kesilmişti bugün pembeye döndü karından progesteron vuruldu şimdi yine kesildi of çok korkuyorum çok zor bşr süreç hamile kalmak ayrı dert gerisi ayrı dert
Canım üzülme biliyorsun salı günü yoğun bi kanamam oldu o kadar ilaç içiyorum ki artık midem agrıyor bana prosgestan 50 ml günde 2 ampul haftada 1 pruloton depot sabah akşam progestan fitil olanı toplam 4 tane yutuyorum kanama alanım sınırlanmış 4 gündür annemde yatıyorum hiç kalmıyorum annemden allah razı olsun carsamba kontrol var belki kanama alanı küçülür ya da Bebek gelişmez sonlandırılır ne hissetigimi gerçekten bilmiyorum artık kanamam durdu hafif hafif kahve lekelenmeler var oda doktor bi hafta sürer dedi ins bu savaşı ben kazanırım sende üzülme nolurOh maşllahhh çok iyi çok sevindim darısı başıma inşllah