Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kaç çıktı ki değerin

Günaydın kızlar öyle bir korkuyla uyandım ki bu gece böyle üstüme bir karabasan geldi öyle bir ağırdım ki hareket edemedim hiç bisey yapamadım çok korkuyorum bebeğime bisey olmustır diye

Günaydın kızlar öyle bir korkuyla uyandım ki bu gece böyle üstüme bir karabasan geldi öyle bir ağırdım ki hareket edemedim hiç bisey yapamadım çok korkuyorum bebeğime bisey olmustır diye
Abdest alın bol bol okuyun kendinizi başkasına da okutun bebeğinize bişe olmamıştır Allahın izni ile Gebelere olur derler böyle karabasan falan bi daha olacak diye bişey de yok siz abdestli uyumaya çalışın ve okuyun bildiğiniz ne varsa rabbim korosun sizi de bebeğinizi de

Ay ins ins bisey olmamıştır bazı sayfalarda okudum bana da oldu sonra doktora gittim kalbi durmuş falan demişler

Sübyan olabilir bi hocaya sübyan nuskası yazdırın

Kızlar kanamam başladı transferımın 12. Gunu doktorumu aradım düşük olabılır dedı yat kalkma sakın dedı napıcam ben tecrubesı olan varmı
Progestan fitil ve prolutex iğne oluyor musunuz göbekten? Ve birde estrofem. bu kullanılanların düşüğü engellediğini biliyorum.

Ay ins ins bisey olmamıştır bazı sayfalarda okudum bana da oldu sonra doktora gittim kalbi durmuş falan demişler
Kızlar kanamam başladı transferımın 12. Gunu doktorumu aradım düşük olabılır dedı yat kalkma sakın dedı napıcam ben tecrubesı olan varmı
S Siyahhhinci
Arkadaşlar stres yapmayın yatın dinlenin kalbinizi olumsuz düşüncelerle doldurmayın. Yaparmısınız inanırmısınız bilmem ama Hucurat süresi var gebe kadınlar bebeklerini korumak, son zamanlarında olanlar doğumu kolaylaştırmak için ve hastalara şifa için okurnurmuş. Yer gök dua ile ne kaybedersiniz duanızı yapın Rabbime emanet edin bebişlerinizi Rabbim nasip ettiyse can olacaktır zaten. İnşallah tez zamanda sıkıntıda olanlara şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…