- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 42
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.101
Kızlar benim bugün 8.günüm kan testim negatif çıktı ya pozitife dönme ihtimali olabilir diyor arkadaşlarım ama olabilir mi ya ben iğnelerime ilaçlarıma devam ediyorum hala 12.günü test yap demişti doktorum o gün yaptıracam yine kan testi
Değerim yok ki negatif 0.100 çıktı işte ama herkesin hemen kanda belli olmaz dedi sağlık ocağındaki doktor acele etme 12.gün gel yine yapalım dedi kan testi bende bu umuda tutunuyorum işteKaç çıktı ki değerin
Önce kanda negatif görüp sonra pozitife dönenler oluyormuş sanırımKaç çıktı ki değerin
İnşallah 4 gün sonra yükselmiş olurÖnce kanda negatif görüp sonra pozitife dönenler oluyormuş sanırım
Yok canım böyle bişey aktı sandım bişey yokSancın mı oldu canım
Canım hava olabilirmi çıkan. Bazen bende de oluyo kasıktan gelip afedersiniz önden vajinadan çıkıyo gaz değilde hava. Fitil kullanıyorsan bazen yapabiliyor sanırımYok canım böyle bişey aktı sandım bişey yok
İnsallah size de rabbim kendiliğinden hamile kalmayı nasip eder rabbim ol derse hersey olurİnşallah 4 gün sonra yükselmiş olur
İnşallah canımİnsallah size de rabbim kendiliğinden hamile kalmayı nasip eder rabbim ol derse hersey olur
Abdest alın bol bol okuyun kendinizi başkasına da okutun bebeğinize bişe olmamıştır Allahın izni ileGünaydın kızlar öyle bir korkuyla uyandım ki bu gece böyle üstüme bir karabasan geldi öyle bir ağırdım ki hareket edemedim hiç bisey yapamadım çok korkuyorum bebeğime bisey olmustır diye
Ay ins ins bisey olmamıştır bazı sayfalarda okudum bana da oldu sonra doktora gittim kalbi durmuş falan demişlerAbdest alın bol bol okuyun kendinizi başkasına da okutun bebeğinize bişe olmamıştır Allahın izni ileGebelere olur derler böyle karabasan falan bi daha olacak diye bişey de yok siz abdestli uyumaya çalışın ve okuyun bildiğiniz ne varsa rabbim korosun sizi de bebeğinizi de
Arkadaslar testım pozıtıf ama deger düşük 45 kımyasal olabılırmı 8.gunumdü
Sübyan olabilir bi hocaya sübyan nuskası yazdırınGünaydın kızlar öyle bir korkuyla uyandım ki bu gece böyle üstüme bir karabasan geldi öyle bir ağırdım ki hareket edemedim hiç bisey yapamadım çok korkuyorum bebeğime bisey olmustır diye
Ouf çok korkuyorumSübyan olabilir bi hocaya sübyan nuskası yazdırın
Progestan fitil ve prolutex iğne oluyor musunuz göbekten? Ve birde estrofem. bu kullanılanların düşüğü engellediğini biliyorum.Kızlar kanamam başladı transferımın 12. Gunu doktorumu aradım düşük olabılır dedıyat kalkma sakın dedı napıcam ben tecrubesı olan varmı
Ay ins ins bisey olmamıştır bazı sayfalarda okudum bana da oldu sonra doktora gittim kalbi durmuş falan demişler
S SiyahhhinciKızlar kanamam başladı transferımın 12. Gunu doktorumu aradım düşük olabılır dedıyat kalkma sakın dedı napıcam ben tecrubesı olan varmı
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBenimde transfer sonrası 10.günü ama 12.gün kan testini bekliyecegım. Bütün yazdıklarınızı okudum, inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz rabbim müfakatlandırır.
Aminnn inşallahRabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz