- 4 Mart 2020
- 427
- 522
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.121
Hiç korkmayın yatmadan önce dua okuyup etrafınıza üfleyin bide eşiniz evde olmadığı zaman onun giylmiş bir eşyasını yanınızda bulundurun muhakkak bir hocaya gidin sübyan bebekleri düşükle sonuçlandırıyoOuf çok korkuyorum
Belki öyle bişey değildir yaHiç korkmayın yatmadan önce dua okuyup etrafınıza üfleyin bide eşiniz evde olmadığı zaman onun giylmiş bir eşyasını yanınızda bulundurun muhakkak bir hocaya gidin sübyan bebekleri düşükle sonuçlandırıyo
Progesteron ığne 100 mg estrofem gunde uc defa oksapar goobekten kullanıyorum ellerım titriyor yazareknProgestan fitil ve prolutex iğne oluyor musunuz göbekten? Ve birde estrofem. bu kullanılanların düşüğü engellediğini biliyorum.
Doktorunuz oksaparı kesmedi mi?Progesteron ığne 100 mg estrofem gunde uc defa oksapar goobekten kullanıyorum ellerım titriyor yazarekn
Bence belirti aramayın çünkü kullanılan ilaçların etkisiyle normal gebelikteki gibi bellirli asla bi belirti kriteri yok. Zaten tüp bebek olsun normal gebelik olsun asıl belirtiler normal adet döngüsünü 2 3 gün geçince kendini belli eder buda 4-5 hftalık hamileliğe aşağı yukarı denk gelir. O yüzden içinizi ferah tutun ve gününüzü bekleyinGunaydin kizlar. Ilk 3 gun batmalarim sancilarim oluyordu, 4.5.ci gun hic bir belirti yokCok korkuyorum, nasil yeneyim bu korkuyu. Test yapmak istiyorum da oda ayri bi cesaret tabi. Hamileler ilk gunleriniz nasil geciyodu?
Canım o ilk 3 günkü sancılar psikolojik ve haliyle rahime dışardan müdehale edildiği için onun sancısı oluyor genelde bebiş 3 günden sonra tutunuyor zaten bende de olmuyordu bazen unutuyodum transfer olduğumu herkeste sancı ağrı sızı olacak diye bu durum yok gerçekten her sonucu almış biri olarak söylüyorum ağrıların varlığıda yokluğuda yanıltıcıGunaydin kizlar. Ilk 3 gun batmalarim sancilarim oluyordu, 4.5.ci gun hic bir belirti yokCok korkuyorum, nasil yeneyim bu korkuyu. Test yapmak istiyorum da oda ayri bi cesaret tabi. Hamileler ilk gunleriniz nasil geciyodu?
Oksapar kan sulandırıcı gibi bişey sanırım doktorun daha iyi bilir elbette ihtiyaç gördüğü için vermiştir ama şu durumda doktoruna ulaşıp onu kullanıp kullanmaman için sor.ben hiç kullanmadım. Kalçanızın altına yada transferden sonraki gibi ayak altınızı kaldırın ve dinlenin kalkmayın. Sakın streside sokmayın başka şeylerle ilginizi dağıtın stres en büyük düşman. Rabbim nasibini vermiştir mutlaka, içini ferahlat.Progesteron ığne 100 mg estrofem gunde uc defa oksapar goobekten kullanıyorum ellerım titriyor yazarekn
Yok canım okuyup evham yapmayın boşuna siz dua edin içiniz ferahlarAy ins ins bisey olmamıştır bazı sayfalarda okudum bana da oldu sonra doktora gittim kalbi durmuş falan demişler
Coraspını kes dedıOksapar kan sulandırıcı gibi bişey sanırım doktorun daha iyi bilir elbette ihtiyaç gördüğü için vermiştir ama şu durumda doktoruna ulaşıp onu kullanıp kullanmaman için sor.ben hiç kullanmadım. Kalçanızın altına yada transferden sonraki gibi ayak altınızı kaldırın ve dinlenin kalkmayın. Sakın streside sokmayın başka şeylerle ilginizi dağıtın stres en büyük düşman. Rabbim nasibini vermiştir mutlaka, içini ferahlat.
Çok sağol canımYok canım okuyup evham yapmayın boşuna siz dua edin içiniz ferahlar
Merhaba ben 7 aylık ikizlerim var tüp bebek ile hamile kaldm ben hep kanama yasadim 12. Haftata kadar sakin olun panik yapmayın test gunu bile içim kan ağlıyordu tutmadı diye ama çift çizgi ve degerim 495 ti... yerleşme kanaması olabilirKızlar kanamam başladı transferımın 12. Gunu doktorumu aradım düşük olabılır dedıyat kalkma sakın dedı napıcam ben tecrubesı olan varmı
Canım benim leke şeklinde oldu 15 16 bugünlerde bugün 17. Günüm sabahtan beri bir lekelenme yok. Pruluton diye bir iğne var eğer devam ederse bunu vurulacağım. Ne kadar panik olma deşelerse kanda pozitifi gördükten sonra lekelenmek insanı çok ama çok korkutuyor rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınS Siyahhhinci naaptın durdumu kanaman
Kızlar kanamam başladı transferımın 12. Gunu doktorumu aradım düşük olabılır dedıyat kalkma sakın dedı napıcam ben tecrubesı olan varmı
12. Haftadan sonra geçtimi peki lekelenmelerinizMerhaba ben 7 aylık ikizlerim var tüp bebek ile hamile kaldm ben hep kanama yasadim 12. Haftata kadar sakin olun panik yapmayın test gunu bile içim kan ağlıyordu tutmadı diye ama çift çizgi ve degerim 495 ti... yerleşme kanaması olabilir
Sımsıkı tutunsun annesine inşallahCanım benim leke şeklinde oldu 15 16 bugünlerde bugün 17. Günüm sabahtan beri bir lekelenme yok. Pruluton diye bir iğne var eğer devam ederse bunu vurulacağım. Ne kadar panik olma deşelerse kanda pozitifi gördükten sonra lekelenmek insanı çok ama çok korkutuyor rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Amin canım insallah pozitif sonuç alırsın rabbim nasip etsinBenimde transfer sonrası 10.günü ama 12.gün kan testini bekliyecegım. Bütün yazdıklarınızı okudum, inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz rabbim müfakatlandırır.
Aminnn canım pazartesiye başka bir doktora randevu aldım ya mesaj atıyorum mesajlarıma cevap bile vermiyorlar o kadar sinir oldum ki anlatamam çarşamba orada kontrolüm var ben pazartesi başka doktora çıkacağım önceSımsıkı tutunsun annesine inşallah
Bemde burda yazılanlardan dolayı heveslendim biraz stres oldum açıkçası eşim istemedi nasipte varsa belli olucak zaten boşuna stres yapma doktorun bi bildiği vardır die beni yatıştırdı ve biçok doktor yazısı okudum transfer ve sonrası için o yüzden hiçbir belirti olmuyormuş zaten ve idrar kesin bi sonuç değil. Pozitif çıksa bile bu serüven uzun keseyi görebilmek var kese görüp içinin dolu olup olmaması var. Bu yüzden sakin kalıp rabbimizden en güzelini istemkAmin canım insallah pozitif sonuç alırsın rabbim nasip etsinBenimde transferimin 9.günü bugün 12.günü test yaptıracam dün kan testim negatif çıktı ama hala umudum var ya 12.günü bekliyorum ve erken test yapmak hiç iyi değilmiş onu anladım